Champions League
03/11/20195 reacties

Odds voor Ajax tegen Chelsea zeer interessant!

Odds voor Ajax tegen Chelsea zeer interessant!
In de Champions League gaat Ajax Amsterdam aanstaande dinsdag naar Chelsea om de vierde wedstrijd in Poule H te spelen. De Engelse topploeg won maar nipt in de Johan Cruijff Arena en dat geeft de ploeg van trainer Erik ten Hag vertrouwen dat er in Londen wat te halen valt. Ook de TOTO schat de kans van slagen door de Ajacieden hoog in en dat levert torenhoge odds die je echt niet wil missen.

Erik ten Hag: “Dinsdag revanche nemen op Chelsea” 

In de Arena heeft Ajax lang voet bij stuk weten te houden tegen Chelsea en werd er zelfs door Quincy Promes gescoord. De VAR keurde het doelpunt enkele minuten later af omdat de aanvaller buitenspel stond. Uiteindelijk kregen de Amsterdammers in de slotfase het deksel op de neus. Voor Ajax-trainer Erik ten Hag een goede reden om dinsdag de beuk erin te gooien op Stamford Bridge. “We gaan dinsdagavond revanche nemen tegen Chelsea”, zegt de trainer van Ajax tegen de NOS.

“Nooit favoriet tegen Premier League-teams”

Toch beseft de coach van de Amsterdammers dat zijn ploeg dit keer niet de favoriet van de avond is. “Tegen een Premier League team ben je nooit de favoriet. Maar wij hebben het hele seizoen gezien dat Ajax een team is dat voor elkaar vecht”, aldus de trainer.

“We maken kans tegen Chelsea”

Ten Hag weet ook aan welke punten zijn team moet letten nu het voor de tweede keer in korte tijd tegen Chelsea speelt. “Wij moeten bepalen wanneer er wordt versneld, dan hebben we een kans tegen ze. We moeten echt oppassen dat het een open wedstrijd wordt waarin de ruimtes heel groot worden, want dan zijn zij ontzettend goed. We moeten zelf goed aan de bal zijn. We moeten langzaam op hun helft komen en daar lang aan de bal zijn”, zegt Ten Hag tegen Veronica.

Daley Blind: “Chelsea heeft een goed team”

Voor Daley Blind is het een speciaal moment om weer op Stamford Bridge te komen. Als verdediger van Manchester United kwam Blind tien keer in actie tegen Chelsea: vijf keer winst, drie gelijke spelen en twee nederlagen. “Het waren altijd grote wedstrijden, waarbij de sfeer top was”, zegt Blind tijdens de persconferentie. “Chelsea heeft ook nu een goed team, ze doen het goed met jonge spelers. Het wordt zeker geen makkie voor ons”, aldus Blind.

Frank Lampard: “Onder de indruk van Ajax”

Chelsea-trainer Frank Lampard heeft met zijn bezoek in Amsterdam een goed beeld gekregen van het huidige Ajax dat dinsdag op de stoep komt te staan van de Engelse ploeg. “Ajax heeft een sterke ploeg met enorm veel creativiteit in het elftal. Ik heb veel respect voor Ajax en ik was vorig seizoen al erg onder de indruk van ze”, zo zegt Lampard na afloop van de wedstrijd in de Johan Cruijff Arena.

“We zijn niet bang voor Ajax”

Ondanks dat het heel goed een gelijkspel had kunnen worden in Amsterdam verwacht de trainer veel van zijn team. “We staan weer voor een uitdaging van een heel hoog niveau. Onze jonge spelers zijn nog baby's in de Champions League, dus dit wordt ook weer een enorme test voor ze. Maar we zijn niet bang voor Ajax en wij hebben dinsdag ons eigen publiek achter ons”, besluit de trainer van Chelsea.

Statistieken

In Poule H is de spanning om te snijden. Chelsea en Ajax hebben beide zes punten. De Engelse ploeg staat eerste omdat het in de Johan Cruijff Arena wist te winnen. Valencia staat met vier punten op de derde plaats en krijgt dinsdag de nummer vier Lille (Ă©Ă©n punt) op bezoek. Wint Jasper Cillessen met zijn ploeg deze thuiswedstrijd, dan komt de tweede plek van Ajax in gevaar. De Ajacieden moeten dus winnen willen ze de huidige positie niet kwijt raken.

Head 2 Head

De wedstrijd van twee weken geleden in de Johan Cruijff Arena is er een om nooit meer te vergeten. De Ajacieden wisten tot aan de 86ste minuut de nul te houden en het leek erop dat de ploeg van Ten Hag zelfs nog een kans had om te winnen. Toch sloegen The Blues eind van de wedstrijd toe met een doelpunt van Batshuayi en lieten Ajax puntloos achter. In 2010 was dat geheel andersom. Ajax kreeg toen in een vriendschappelijk duel Chelsea op bezoek en wist er met 3-1 van te winnen. De Ajacieden kunnen dus weldegelijk een vuist maken tegen Chelsea. Zou dat deze dinsdag ook lukken?

Huidige vorm Ajax

Ajax speelden in de Eredivisie afgelopen vrijdag een uitduel tegen PEC Zwolle. Op het kunstgras van het MAC3PARK wonnen de Ajacieden met 2-4 van de Zwollenaren, maar er waren in de tweede helft ook momenten in de wedstrijd dat de Zwollenaren het de Amsterdammers erg moeilijk maakte. De 3-3 van PEC werd in extremis afgekeurd wegens buitenspel. In de Klassieker tegen Feyenoord was dat een week ervoor een stuk overtuigender. De Rotterdammers werden met 4-0 vernederd door Ajax, nadat in die week ook Chelsea op bezoek was geweest in de Johan Cruijff Arena. De resultaat daarvan is genoegzaam bekend.

Huidige vorm Chelsea

In de Premier League speelden Chelsea afgelopen zaterdag uit tegen Watford en won met enige moeite met 1-2. Daarmee staat de ploeg uit Londen nu vierde in de Engelse competitie waarin Liverpool nog steeds aan kop gaat. In de EFL Cup werd eerder deze week nog wel verloren van Manchester United (1-2). In de Champions League verloor de ploeg van Lampard alleen van Valencia (0-1) de club van Jasper Cillessen.

Lappenmand

Bij Ajax ontfermt de medische staf zich over Donny van de Beek. De middenvelder ging in het duel tegen PEC uit voorzorg aan de kant. “Ik voelde iets bij me hamstring, vlak bij die plek waar ik in het begin van het seizoen last kreeg”, zegt Van de Beek na afloop van de wedstrijd in Zwolle. “Ik wilde verder spelen, maar de trainer vond het beter dat ik naar de kant ging. Hij zei dat er nog veel wedstrijden aan komen. Dinsdag tegen Chelsea ben ik er weer bij”, aldus de speler van Ajax. Ten Hag beschikt verder over geheel fitte selectie als zijn team dinsdag tegen Chelsea gaan strijden om drie punten in de poule.Bij Chelsea stoomt de lappenmand juist over van de kwetsuren. Bij de verdedigers is het onzeker of Lampard over Andres Christensen, Emerson (beiden dijblessure) en Antonio Rudiger (lies) kan beschikken. Op het middenveld heeft de trainer van The Blues met Ross Barkley (enkel), N’Golo Kante (lies), Ruben Loftus-Cheek (achillespees) en onze langdurig geblesseerde landgenoot Marco van Ginkel (knieblessure) vier spelers die tegen Ajax zeer waarschijnlijk zullen ontbreken

Prognose

Onze prognose is dat Ajax niet gaat winnen op Stamford Bridge, maar we verwachten wel dat Ten Hag er met zijn mannen een gelijkspel uit weet te trekken. Wij vullen dan ook een 2-2 gelijkspel in op het wedstrijdformulier bij de bookmaker. Verwacht jij dit ook of denk je er juist heel anders over? Laat dan jouw voorspelling achter en check de actuele pre-wedstrijdquoteringen!

Pre-wedstrijdquoteringen voor Chelsea – Ajax

Ook voor de TOTO is de wedstrijd tussen Ajax tegen Chelsea nu al één groot feest. De pre-wedstrijdquoteringen worden zeer hoog ingeschaald. Winst van Ajax levert je in het 1X2 spelsysteem het meest op. Mochten de Ajacieden een stunt uithalen en The Blues thuis overmeesteren, dan keert de TOTO de hoogste beloning van dit duel uit: x 3.60!Voor een gelijkspel staat er met x 3.50 keer de inleg nog een zeer hoge odd genoteerd voor deze CL-wedstrijd van Ajax. Verwacht je – zoals de bookies ook doen - een thuiszege van Chelsea? Winst van The Blues wordt met x 2.00 keer het speelbedrag nog altijd best fors uitbetaald bij Koning TOTO!
De Champions League wedstrijd Chelsea – Ajax wordt gespeeld op dinsdag 5 november om 21:00 uur in het Stamford Bridge stadion te Londen. Denk jij dat de Ajacieden deze Engelse topploeg kunnen verslaan op Engelse bodem? Speel mee met deze wedstrijd van Ajax en profiteer van de hoogste odds via VoetbalGokken.nl!

De beste Online Bookmakers