Eredivisie
16/01/20203 reacties

Bookmakers hanteren hoge odds bij VVV – PSV

Bookmakers hanteren hoge odds bij VVV – PSV
In stadion De Koel hervatten VVV en PSV komende zondag de Eredivisie. Voor de Limburgse thuisploeg direct een lastig affiche, terwijl ze de punten hard nodig hebben. PSV verloor in de eerste seizoenshelft een boel punten en haar trainer. Zonder Mark van Bommel, maar mét interim-trainer Ernest Faber hopen zij 2020 in Venlo beter te beginnen. VoetbalGokken.nl blikt vooruit en ziet de odds bij dit duel stijgen tot recordhoogte!

Hans de Koning: “We gaan mooie tijd tegemoet”

Bij VVV uit Venlo zijn ze al aan hun derde trainer van dit seizoen toe. Na het ontslag van Robert Maaskant nam Jay Driessen als interim trainer het stokje over. Tijdens de winterstop werd besloten om Hans de Koning voor de rest van het seizoen aan te stellen als nieuwe hoofdcoach. De Koning krijgt met PSV direct een topploeg voorgeschoteld, maar daar deinst de ervaren oefenmeester niet voor terug: “In de voorhoede van VVV zit genoeg creativiteit om het iedere tegenstander lastig te maken. Ik denk dat we een mooie tijd tegemoet gaan.”

“We willen graag naar boven kijken”

Ook de rest van de selectie stemt De Koning tot tevredenheid en met de juiste instelling denkt De Koning het ook PSV lastig te kunnen maken: “Ik denk dat er hartstikke veel kwaliteit in de groep zit”, aldus de 59-jarige Rotterdammer na zijn eerste training bij de club uit Venlo. “We willen graag naar boven kijken, zonder angst voor de ploegen die onder ons staan.”

Ernest Faber: “Aan stand verplicht om van VVV te winnen”

PSV-trainer Ernest Faber wacht een zware taak: er mogen in deze tweede seizoenshelft nauwelijks punten verspeeld worden om van dit seizoen toch nog een klein beetje een succes te maken. In principe moet de wedstrijd bij VVV geen probleem vormen voor die doelstelling, maar onderschatting is misschien wel PSV haar grootste vijand momenteel. Faber blijft desalniettemin optimistisch: “Als deze groep fris is, zit er heel veel voetbal, creativiteit en beweging in. Als we de nadruk kunnen leggen op waar we goed in zijn, dan kunnen we van iedereen winnen. En dat we uit bij VVV winnen zijn we gewoon aan onze stand verplicht.”

“Zaak dat we gaan scoren”

Faber spreekt zich niet uit over de verwachtingen voor de rest van het seizoen en houdt de focus op de wedstrijd tegen VVV. Wel is hij hoopvol gestemd over de korte en lange termijn van PSV. “Ik maak mij geen zorgen. Wel is het zaak dat we gaan scoren.”

Statistieken

VVV staat na achttien speelronden op een zestiende plek. Als ze Limburgers na 34 speelronde hier nog steeds staan, dan betekent dat nacompetitie spelen. Een competitieverlenging waar niemand op zit te wachten, ook VVV niet. PSV heeft andere problemen. De Eindhovenaren hoopten mee te doen om de titel, maar moeten nu alle zeilen bij zetten om provinciegenoot Willem II en Feyenoord van zich af te houden. De derde plek is niet voldoende om aan het einde van het seizoen na de voorronde van de CL te gaan en dat is wél het (minimale) doel van PSV.

Head 2 Head

VVV wint eigenlijk nooit van PSV. In de afgelopen jaren wist de ploeg af en toe een gelijkspelletje uit het vuur te slepen, maar daar blijft het dan ook bij. De laatste keer dat dit lukte was in 2011. Toen werd het in een doelpuntrijk duel 3-3.Vorig seizoen had PSV het ook lastig in De Koel. De Eindhovenaren wonnen met maar 0-1. Hirving Lozano schoot in de 86e minuut de winnende treffer binnen.

Huidige vorm VVV

De Limburgse formatie sloot 2019 af met drie nederlagen en een thuiszege op FC Emmen. Vooral de nederlaag thuis tegen PEC Zwolle deed pijn bij VVV. Dat de uitwedstrijden bij Vitesse (3-0) en AZ (1-0) verloren ging, was minder verrassend en daarmee ook minder pijnlijk.

Huidige vorm PSV Eindhoven

Al het hele seizoen wordt er met twijfel gesproken over PSV. Een slechte start, gevolgd door een korte opleving en vervolgens een enorme dip in de uitwedstrijd bij Feyenoord (3-1) kostte Mark van Bommel de kop. Het eerste duel onder leiding van interim-trainer Faber verliep ook zeer moeizaam. Tegen de amateurs van GVVV werd pas in de verlenging gewonnen, waardoor PSV zich met moeite plaatste voor de volgende bekerronde. De eerste twee (oefen)duels van 2020 gingen ook verloren. Club Brugge en Eupen waren beide met 1-2 te sterk voor de Brabanders.

Lappenmand

VVV heeft geen enkele speler onder behandeling van de medische staf. Uiteraard zijn er altijd wat kleine pijntjes links en rechts, maar op dit moment is er geen enkele voetballer van VVV die zondag tegen PSV noodgedwongen moet toekijken.Bij PSV is dat wel anders. Het hele seizoen kampt de ploeg uit de lichtstad al met blessures. De belangrijkste bewoner van de lappenmand is Oranje-international Donyell Malen. De aanvaller heeft een operatie aan de knie moeten ondergaan en is tot het einde van dit seizoen uitgeschakeld en mist daarmee niet alleen dit duel tegen VVV maar zal waarschijnlijk ook het EK uit zijn hoofd moeten zetten. Collega-aanvaller Sam Lammers deed in de oefencampagne weer mee en lijkt net op tijd fit om tegen VVV in actie te kunnen komen. De derde spits in de ziekenboeg is Mitroglou. De 31-jarige goaltjesdief heeft een bovenbeenblessure.

Twijfels over Bergwijn

En dan is er nog de twijfel over Steven Bergwijn. Faber: “Ik verwacht hem op korte termijn terug te hebben, maar of dat snel genoeg is voor VVV weet ik niet.”

Prognose

De wedtip bij de online bookmakers voor dit duel: winst voor PSV. Ondanks de problemen in de selectie van PSV met blessures, schorsingen en wisselingen van de aanvoerdersband verwachten wij dat de Eindhovenaren wel in staat moeten zijn om VVV te verslaan. Wij zetten in op 1-2. Verwacht jij dat VVV deze unieke kans om PSV eindelijk wel te verslaan aangrijpt? Check dan onderstaande odds!

Quoteringen VVV Venlo – PSV Eindhoven

Het uitstapje van de Eindhovenaren kan jou een leuk zakcentje opleveren als je de voorspelling juist weet in te vullen bij Koning TOTO. Een zege van de thuisspelende Venlo staat genoteerd op x 8.00 keer de inleg. Voor een gelijkspel staat er met x 4.75 keer de inleg nog een hoge odd in het 1X2 spelsysteem van de TOTO genoteerd. Een uitzege van PSV levert je x 1.36 keer de inleg op.
De Eredivisie wedstrijd VVV Venlo – PSV Eindhoven wordt gespeeld op zondag 19 januari om 12:15 uur in het Covebo Stadion - De Koel te Venlo. Starten de Eindhovenaren het tweede seizoen goed door Venlo te verslaan of laten de Limburgers dit niet toe en houden zij de punten in eigen huis? Speel mee via VoetbalGokken en vul je voorspelling in bij Koning TOTO.

De beste Online Bookmakers