Eredivisie
25/09/2020

Bookmakers rekenen op thuiszege voor Feyenoord tegen ADO

Bookmakers rekenen op thuiszege voor Feyenoord tegen ADO
Aanstaande zondag gaat ADO Den Haag een bezoekje nemen aan Feyenoord in de Rotterdamse Kuip. De Feyenoorders hopen na hun domper tegen FC Twente nu op een driepunter tegen de Hagenezen. Voorspel jij ook een zege van Feyenoord of gaat ADO Den Haag haar eerste drie punten van dit seizoen verdienen in Rotterdam? Laat de TOTO weten wat jouw voorspelling is via VoetbalGokken.nl.

Dick Advocaat: “Zondag weer een belangrijke wedstrijd”

Feyenoord-trainer Dick Advocaat kan met zijn team uitkijken naar een thuisduel tegen ADO Den Haag. Aanstaande zondag staan de Hagenezen op de stoep van De Kuip, maar Advocaat wil voor die tijd nog het een en het ander aan zijn team sleutelen. Na het gelijkspel 1-1 van afgelopen weekend tegen FC Twente is de trainer niet te tevreden. “We zullen hard moeten blijven werken”, stelt Advocaat. “En daarvoor moet iedereen deze week maar eens goed in de spiegel kijken, want zondag wacht er weer een heel belangrijke wedstrijd.”

“We zijn nog niet waar we moeten zijn”

De wedstrijd tegen ADO Den Haag komt al snel en is er dus nog genoeg te doen voor trainer Advocaat en zijn mannen alvorens ADO het veld van De Kuip betreedt. “Ons elftal is nog niet waar we moeten zijn. We moeten scherper worden en daar gaan wij deze week op trainen”, verklapt de Hagenees als coach van Feyenoord de voorbereiding die de Rotterdammers afwerken richting de wedstrijd tegen ADO Den Haag.

Aleksandar Rankovic: “Aan punten werken richting Feyenoord”

Ook ADO-trainer Aleksandar Rankovic heeft zijn ploeg nog niet waar het moet zijn. De eerste twee duels gingen verloren - waaronder de thuiswedstrijd tegen FC Groningen (0-1) - en de trainer hoopt op punten bij Feyenoord om van de nul af te komen. “Groningen kreeg meer kansen. Wij creëerden ze pas tegen het einde van de wedstrijd toen we meer druk gingen zetten. Dat is wel een punt waar we richting Feyenoord aan gaan werken”, zegt trainer Rankovic resoluut.

“Iedere wedstrijd vraagt een andere benadering”

Het kan zijn dat Rankovic zijn keuze voor een systeem aanpast als het tegen Feyenoord speelt. “We bekijken dat per wedstrijd, per tegenstander. Maar ook die zitten niet stil en passen zich aan ons aan. Iedere wedstrijd vraagt een andere benadering en daarvan laten wij onze opstelling vanaf hangen”, aldus de Servische trainer van ADO op het digitale clubkanaal.

Statistieken

De Eredivisie heeft haar eerste twee speelronden gehad en Feyenoord bevindt zich momenteel op de zevende plek van het lijstje. De Rotterdammers hebben vier punten bij elkaar gesprokkeld. ADO Den Haag heeft in de eerste twee duels van dit seizoen nog geen punt kunnen incasseren. De Hagenezen staan met nul punten op de zestiende plek.

Head 2 Head

Een jaar geleden speelde ADO Den Haag voor het laatst in De Kuip tegen Feyenoord. Het was een zwaar gevochten duel waarin de Hagenezen twee doelpunten cadeau kregen van de Rotterdammers. Feyenoord-spelers Edgar Ie en Renato Tapia schopten beiden de bal een keer in eigen doel. Het werd 3-2 in De Kuip. Vorig jaar mei wist ADO zelfs nog te winnen van Feyenoord. Toen werd het 0-2 in het voordeel van de ploeg uit Den Haag.

Huidige vorm Feyenoord

PEC Zwolle werd in de eerste speelronde met 0-2 verslagen door de ploeg van trainer Advocaat, maar een week later wist Feyenoord geen driepunter uit het vuur te slepen. FC Twente kwam op bezoek en wist met een 1-1 gelijkspel op zak naar Enschede terug te keren.

Huidige vorm ADO Den Haag

Het zit ADO Den Haag dit seizoen nog niet echt mee. Twee duels gingen verloren aan het begin van dit nieuwe seizoen. Bij Heracles in Almelo ging de ploeg van trainer Pardew met 2-0 ten onder.Thuis wisten de Hagenezen een week later ook FC Groningen niet te overmeesteren. De ploeg uit het Hoge Noorden kwam met een 0-1 zege drie punten weghalen uit Den Haag.

Lappenmand

De waslijstje van geblesseerde spelers wordt bij Feyenoord niet echt korter. Met Luis Sinisterra (knie), Tyrell Malacia (heup), Christian Conteh (blessure), Eric Botteghin (hamstring), Uros Spajic (enkel) en de al lang geblesseerde Sven van Beek (enkel) heeft de medische staf van Feyenoord de handen wel vol.Bij ADO Den Haag lijkt vooralsnog iedereen wedstrijdfit te zijn om naar Rotterdam af te kunnen reizen.

Prognose

Onze voorspelling is dat dit duel Feyenoord drie punten gaat opleveren. De Rotterdammers winnen met 3-1 van ADO uit Den Haag. Hiervoor staat niet de hoogste quotering van dit duel aangestipt bij de TOTO, maar door middel van live betting of het Under/Over spelsysteem kan er een aardig zakcentje verdiend worden als Feyenoord wint.Weet jij dit duel goed te voorspellen en wil je een voetbalweddenschap plaatsen? Neem dan een kijkje in onderstaand odds-overzicht en check wat een juiste voorspelling waard kan zijn!

Quoteringen Feyenoord – ADO Den Haag

De TOTO schaalt de quoteringen torenhoog in voor de thuiswedstrijd van Feyenoord tegen ADO Den Haag. De hoogste odd voor dit duel x 10.00 keer je inleg wordt uitgekeerd als de Hagenezen komen winnen in De Kuip.Een gelijkspel is met een odd van x 6.25 keer je inleg ook de moeite waard om in te zetten op een puntendeling. Verwacht je een klinkende overwinning van de Feyenoord in deze streekderby? Vul dan de 1 in op het wedstrijdformulier van de TOTO en ontvang je inleg x 1.22 keer terug als Feyenoord zondag inderdaad wint.
De Eredivisie wedstrijd Feyenoord – ADO Den Haag wordt gespeeld op zondag 27 september om 12:15 uur in De Kuip te Rotterdam. Denk jij te weten hoe dit duel afloopt? Ga dan snel via de bookmakerspagina van VoetbalGokken naar de TOTO en zet in op jouw favoriet van deze wedstrijd.

De beste Online Bookmakers