Eredivisie
20/11/20202 reacties

Eredivisietopper: PSV gaat op bezoek bij verrassend sterk FC Twente

Eredivisietopper: PSV gaat op bezoek bij verrassend sterk FC Twente
Aanstaande zondag reist PSV Eindhoven af naar FC Twente. Beide teams draaien in de Eredivisie mee in de top zes en willen hun directe concurrenten graag passeren. Denk jij dat PSV wint in de Grolsch Veste of bijten de Twentenaren nog flik van zich af? Bij de TOTO kan jouw voorspelling veel waard zijn dus laat je kans niet liggen en scoor bij VoetbalGokken.nl!

Ron Jans: “PSV wel aardig in kaart kunnen brengen”

Trainer Ron Jans draait tot nu toe geen slecht seizoen bij FC Twente. De ploeg uit Enschede staat vijfde in de Eredivisie en speelt zondag thuis tegen de nummer drie van de Eredivisie, PSV. Trainer Jans is er klaar voor. “De volgende wedstrijd is PSV en daar kunnen we vol invliegen. We hebben PSV wel aardig in kaart gebracht, dus we zullen het zien hoe dat uitpakt aanstaande zondag”, zegt Jans op de clubwebsite van de Tukkers.

“Mijn spelers hebben kwaliteit”

De trainer ziet echter geen problemen voor de ontmoeting met zijn team tegen de Eindhovenaren.  “Zo lang spelen we nog niet met elkaar en qua breedte van de selectie ziet het er ook gewoon goed uit. Aan het begin moest ik nog heel veel wisselen, maar dat is nu niet meer aan de orde eigenlijk. Ik weet dat de spelers veel kwaliteit hebben. Dat geeft toch heel wat vertrouwen”, aldus de trainer van de Tukkers.

Roger Schmidt: “FC Twente zal lastig worden”

De drukke weken gaan ook voor PSV weer van start na de korte pauze door de Nations League onderbreking. De Eindhovenaren spelen zondag uit tegen FC Twente en enkele dagen later thuis tegen PAOK in de groepsfase de Europa League. PSV-trainer Roger Schmidt is er klaar voor: “We hebben laten zien dat we tot goed voetbal in staat zijn, maar het zal lastig worden en we zullen op ons best moeten zijn om tegen FC Twente al een resultaat te behalen.”

“Hopelijk met hele groep naar Enschede”

Veel spelers van PSV speelden de afgelopen week met hun nationale ploegen mee. “Ik hoop dat ze allemaal fit terugkomen en de jongens die hier bleven hebben goed kunnen trainen. De laatste weken zijn niet gemakkelijk voor ons geweest, maar ik hoop dat we straks weer met een volledige groep kunnen trainen en toewerken naar de wedstrijd in Enschede”, aldus Schmidt aan het einde van zijn voorbeschouwing op de wedstrijd tegen FC Twente.

Statistieken

Met trainer Ron Jans aan het roer draait FC Twente knap mee in de top zes van de Eredivisie. De Twentse ploeg staat vijfde met zeventien punten en houdt SC Heerenveen (16 punten) en FC Groningen (13 punten) net achter zich.PSV staat op de derde plek met negentien punten. De Eindhovenaren lopen daarmee in de voetsporen van de koplopers Vitesse (tweede) en Ajax (eerste) die allebeide 21 punten hebben.

Head 2 Head

Vorig jaar kwam er geen winnaar van het veld toen FC Twente tegen PSV speelde. Met 1-1 werd er gelijkgespeeld in de Grolsch Veste. Een jaar eerder won PSV met 0-2 van de Tukkers. In 2017 werd het ook al een gelijkspel in Eindschede: 2-2.

Huidige vorm FC Twente

De ploeg van trainer Jans ging de interlandpauze in met een overwinning op ADO Den Haag. De Tukkers wonnen met 2-4 van de Haagse ploeg. Een week eerder werd er thuis gewonnen met 5-1 va PEC Zwolle. De KNVB-bekerwedstrijd tegen De Graafschap werd wel verloren: 1-3 waardoor de Tukkers al vroeg uit het bekertoernooi zijn geknikkerd.

Huidige vorm PSV Eindhoven

PSV kan met een goed gevoel terugkijken naar de laatst gespeelde wedstrijden. Voor de interlandbreak werd er gewonnen van Willem II met 3-0. ADO Den Haag werd die week ervoor ook al verslagen door de ploeg uit de Brabantse lichtstad: 4-0. De Europa League wedstrijd die midweeks werd gespeeld ging jammerlijk verloren. Tegen het Griekse PAOK Saloniki werd het een afstraffing: 4-1 verlies.

Lappenmand

Trainer Jans heeft weinig kopzorgen als het gaat om de geblesseerde spelers binnen zijn spelerskern. Alleen Nathan Markelo wordt momenteel behandeld. De verdediger heeft last van een binnenbandblessure.Trainer Schmidt heeft met een langere blessurelijst te maken. Zo kunnen Marco van Ginkel (knieblessure), Erik Gutierrez (knieblessure), Armando Obispo (blessure) en Maximiliano Romero (operatie knie) er niet bij zijn. Ook Ryan Thomas moet door een blessure afhaken en het is nog onzeker of Mohamed Ihattaren er wegens gezondheidsproblemen al bij kan zijn als zijn team naar Enschede reist.

Prognose

FC Twente steekt in een goede vorm en kan het PSV nog lastig maken. Onze voorspelling is dan ook een gelijkspel 2-2 in de Grolsch Veste. Bekijk in onderstaand odd-overzicht wat jouw voorspelling je kan opleveren bij de TOTO.

Quoteringen FC Twente – PSV Eindhoven

De hoogste odd wordt uitgekeerd als FC Twente zondagmiddag aan het langste eind trekt. Jouw inleg op winst van FC Twente wordt x 5.10 keer beloont bij Koning TOTO als de Tukkers inderdaad winnen.Een gelijkspel is in het 1X2 spelsysteem bij de bookmaker goed voor een odd van x 4.20 keer je speelbedrag. Een overwinning van PSV op de ploeg uit Enschede staat op een zeer nette quotering van x 1.55 keer je speelbedrag genoteerd.
De Eredivisie wedstrijd FC Twente – PSV Eindhoven wordt gespeeld op zondag 22 november om 16:45 uur in De Grolsch Veste te Enschede. Welke ploeg gaat volgens jou winnen? Laat je voorspelling vandaag achter op VoetbalGokken.nl en scoor de beste deals bij de TOTO! Scoren was nog nooit zo gemakkelijk, maar speel bewust en pak je rust. Bereid je goed voor via onze kennisartikelen en voorbeschouwing. Zo beperk je de risico’s en wordt winnen nog leuker!

De beste Online Bookmakers