Eredivisie
24/09/2020

Hoge odds als Vitesse wint van Ajax Amsterdam!

Hoge odds als Vitesse wint van Ajax Amsterdam!
Aanstaande zaterdag krijgt Ajax Amsterdam een altijd lastige tegenstander op bezoek. Vitesse uit Arnhem komt naar de Johan Cruijff Arena. Laat Ajax zich het kaas van het brood eten of krijgt Vitesse juist een draai om de oren? Jouw voorspelling kan veel waard zijn. Speel mee via VoetbalGokken.nl profiteer je mee van de hoogste odds en de beste deals bij Ajax – Vitesse!

Erik ten Hag: “Vitesse kan altijd verrassen”

Het team van Ajax-trainer Erik ten Hag lijkt ook dit seizoen weer in topvorm te bivakkeren, maar de coach van de Amsterdamse ploeg is op zijn hoede als een ploeg als Vitesse op bezoek komt. “Vitesse is gewoon een goede subtopper en kan altijd verrassen”, zegt Ten Hag tegen FOX-Sport.

“Ze zullen agressief spelen”

Vitesse komt wel vaker winnen in de Johan Cruijff Arena en daar wil Ten Hag waakzaam op zijn. “We weten wat zij willen. Ze zullen heel agressief spelen, dus zullen goed zijn. Daar moeten wij voor waken”, zegt Ten Hag over de tegenstander van zaterdag.

Edward Sturing: “Ajax mooie krachtmeting”

Door de corona-uitbraak bij Vitesse zal trainer Thomas Letsch er zaterdag waarschijnlijk niet bij zijn. De Duitse trainer zit in quarantaine en Edward Sturing zal de taak van Letsch tijdelijk overnemen. Dat betekent dat Sturing de spelers van Vitesse zal leiden in Amsterdam. “Ajax-uit zal voor ons een mooie krachtmeting worden”, zegt Sturing over de wedstrijd in de Johan Cruijff Arena.

“Er komt een prachtige wedstrijd aan”

Sturing heeft vaker aan het roer gestaan als Vitesse naar Amsterdam reist. De 57-jarige trainer weet dus wat zijn team kan verwachten als het zaterdagavond tegen Ajax speelt. “Er komt een prachtige wedstrijd aan. Voor dit soort duels voetbal je. We gaan er alles aan doen om er wat van te maken”, zo besluit Sturing.

Statistieken

Na twee speelronden heeft Ajax zes punten bij elkaar geraapt. De ploeg uit Amsterdam staat op de tweede plek. SC Heerenveen is door een hoger doelsaldo nu de eerste plek te pakken. Vitesse heeft ook zes punten en staat vierde op de ranglijst en moet PSV voor zich duiden.

Head 2 Head

Vitesse weet bij Ajax regelmatig punten we te snaaien. Vorig seizoen werd het nog 4-2 voor de Amsterdammers, maar een seizoen eerder won Vitesse met 1-2 van de Ajacieden. Ook in november 2013 gingen de Arnhemmers er met de volle buit vandoor toen ze met 0-1 kwamen winnen in de Arena. Een gelijkspel in Amsterdam is in geen tijden nog voorgekomen.

Huidige vorm Ajax

Het team van trainer Ten Hag zit in de juiste flow. De voorbereiding verliep al op rolletjes, maar de start van de Eredivisie is ook nog zonder puntverlies verlopen. De eerste wedstrijd was tegen Sparta in Rotterdam en daar werd nipt gewonnen met 0-1 van de Spartanen. Een week later kwam RKC Waalwijk op bezoek en ook zij bleven met lege handen staan toen Ajax met 3-0 wist te winnen.

Huidige vorm Vitesse

Ook Vitesse draaide een goede voorbereiding. Wel werden de laatste vier wedstrijden gelijkgespeeld. De Arnhemmers bleven niet lang in die flow hangen, want de eerste Eredivisiewedstrijd werd meteen gewonnen. Bij RKC Waalwijk werd het 0-1. Een week later kwam Sparta op bezoek in de Gelredome. Ook dat duel werd met 2-0 succesvol afgerond door het elftal van Vitesse.

Lappenmand

De lappenmand van Ajax is bijna leeg. De enige speler die in de ziekenboeg verblijft is Ryan Gravenberch. De centraal middenvelder is ziek en is zaterdag niet fit genoeg voor de wedstrijd tegen Vitesse.Vitesse-trainer Letsch heeft ook weinig kopzorgen om het aantal spelers in de lappenmand. Wel kan de trainer geen beroep doen op Jacob Rasmussen. Bij de 23-jarige Deen is het coronavirus vastgesteld.

Prognose

Beide ploegen steken in goede vorm en wij verwachten dan ook twee sterke tegenstanders te zien in de Arena. Uiteindelijk zal het Ajax zijn die aan het langste eind trekt met 3-2. Althans dat is onze voorspelling. Daar staat bij de TOTO een prima quotering voor. De overige uitslagen kunnen nog veel hoge bonussen betekenen. Check de gemiddelde odds alvast hieronder en laat jouw eigen voorspelling achter bij de Nederlandse TOTO.

Quoteringen Ajax – Vitesse

Koning TOTO verwacht dat Ajax geen punt weggeeft aan Vitesse en dat betekent een torenhoge odd als de Arnhemse ploeg hier wel toe in staat blijkt te zijn. Jouw inleg wordt grofweg x 8.00 keer meer waard als Vitesse wint in Amsterdam.Ook een gelijkspel krijgt in het 1X2 spelsysteem van Koning TOTO een hoge mee. Er wordt x 5.70 keer je inleg uitbetaald als Ajax en Vitesse zaterdag de punten delen. Een overwinning van de Amsterdamse ploeg levert je x 1.28 keer de inleg op.
De Eredivisie wedstrijd Ajax – Vitesse wordt gespeeld op zaterdag 26 september om 21:00 uur in de Johan Cruijff Arena te Amsterdam. Denk jij te weten welke ploeg drie punten wint? Wordt het Ajax of Vitesse waar jij je geld op inzet? Laat de TOTO vandaag alvast weten wat je voorspelling is en ontvang fraaie bonussen als jij de juiste uitslag weet te voorspellen!

De beste Online Bookmakers