Eredivisie
06/11/20203 reacties

Hoge odds bij TOTO.nl voor Eredivisiekraker FC Utrecht vs Ajax

Hoge odds bij TOTO.nl voor Eredivisiekraker FC Utrecht vs Ajax
Aanstaande zondag wordt in de Galgenwaard de wedstrijd FC Utrecht tegen Ajax Amsterdam gespeeld. Voor deze achtste Eredivisie ronde heeft Koning TOTO torenhoge odds gereedstaan. De Domstedelingen zijn altijd extra gemotiveerd als de Amsterdammers naar de Galgenwaard komen, maar zijn ze dat ook zonder publiek? Ajax moet de knop omzetten na de Europa League midweeks. Voorspel de uitslag en speel mee via VoetbalGokken.nl!

John van den Brom: “Rug rechten richting zondag”

FC Utrecht was tot afgelopen weekend nog ongeslagen in de Eredivisie seizoen, maar tegen Heracles Almelo ging het mis. De ploeg van trainer John van den Brom verloor met 4-1 van de Overijsselse ploeg en dat tankt geen zelfvertrouwen voor de wedstrijd van zondag tegen Ajax. “We moeten nu onze rug rechten richting zondag als Ajax komt. Dan moeten we deze nederlaag wegpoetsen”, zegt Van den Brom.

“Niet te snel conclusies trekken”

De trainer laat het er niet bij zitten en gaat ervanuit dat de wedstrijd tegen de Amsterdammers heel anders kan aflopen. “Je moet als trainer altijd balans zien te vinden. Je moet daarbij wel vast blijven houden aan je filosofie. Na zo'n wedstrijd als dit zijn er altijd discussies, maar we moeten niet te snel conclusies gaan trekken. Deze nederlaag is wel een tik natuurlijk. Ik reken dat iedereen aan en ook mijzelf. Dit was echt de ondergrens. We moeten snel beter worden”, aldus Van den Brom bij RTV Utrecht.

Erik ten Hag: “FC Utrecht is een uitdagende tegenstander”

Na de eerste overwinning in de Champions League is al was trainer Erik ten Hag niet helemaal tevreden. Ajax won dinsdag van Midtjylland met 1-2. Die zege was hard nodig om iets te bereiken in de Groep, maar volgens de trainer mag zijn team FC Utrecht niet onderschatten. “We hebben deze taak volbracht, op naar de volgende wedstrijd en daarin wacht FC Utrecht. Een tegenstander die ons zeker uitdaagt”, zegt Ten Hag over het komende treffen in de Domstad.

“Wij moeten ons zeker wapenen”

De Amsterdammers doen het niet alleen in Europa goed. Ook in de Eredivisie heeft Ajax tot nu toe het beste gepresteerd en staat het eerste. Ten Hag wil ook in de competitie blijven uitblinken en dat betekent dat ze in Utrecht weer tot het uiterste moeten gaan. “Wij moeten ons zeker wapenen. We moeten alle zeilen bijzetten en een hoog niveau halen om ze te breken. We moeten weten waar we voor staan zondag: de trots van Amsterdam”, zo besluit Ten Hag bij Ajax Showtime.

Statistieken

Ajax is koploper in de Eredivisie met achttien punten. Vitesse Arnhem staat op de tweede plek met evenveel punten, maar met een minder doelsaldo. Utrecht staat achtste met negen punten, maar heeft ook nog een speelronde in te halen. De inhaalwedstrijd tegen AZ staat gepland net naar de kerst.

Head 2 Head

De laatste keer dat Ajax naar Utrecht trok, was begin maart dit jaar voor de halve finale van de KNVB beker. De Domstedelingen wonnen met 2-0 van Ajax waardoor FC Utrecht doorstootte naar de finale die er om bekende reden nooit kwam. De laatste competitiewedstrijd tussen beide ploegen werd een prooi voor Ajax: 1-3.

Huidige vorm FC Utrecht

Afgelopen weekend kreeg FC Utrecht flink de deksel voor de neus. Bij Heracles Almelo werd de ploeg van trainer Van Den Brom met 4-1 met de vloer gelijkgemaakt. Midweeks werd de KNVB beker tegen FC Dordrecht nog met 2-4 gewonnen en dat moet toch weer een beetje vertrouwen geven richting de wedstrijd tegen Ajax Amsterdam.

Huidige vorm Ajax Amsterdam

Ajax speelde deze week de derde groepswedstrijd van de Europa League en won met 1-2 van het Deense Midtjylland. De ploeg van trainer Ten Hag staat nu tweede in Groep D en die plek geeft na zes duels recht op overwintering in de Champions League.In de Eredivisie gaat het de Amsterdammers ook goed af. Afgelopen weekend werd Fortuna Sittard met 5-2 verslagen. De 0-13 een week eerder tegen VVV Venlo zorgde voor een clubrecord aan doelpunten in Ă©Ă©n duel. In de Eredivisie is het nog steeds FC Groningen dat de Ajacieden voor het laatst van de punten afhield.

Lappenmand

FC Utrecht-middenvelder Mimou Mahi kan door een blessure niet aantreden tegen Ajax. Ten Hag kan zondag in Utrecht niet beschikken over Mohammed Kudus. De 20-jarige middenvelder heeft een meniscusblessure.De medische staf van beide ploegen zullen ongetwijfeld ook met spanning uitkijken naar de testen die enkele dagen voor de wedstrijd afgenomen gaan worden. Vooral Ajax had afgelopen week flink wat problemen met spelers die in eerste instantie in quarantaine moesten, maar later toch negatief testte.

Prognose

Ajax is op dreef en op dit moment lastig stuk te krijgen. Wij voorspellen bij de bookmakers dan ook dat de Amsterdammers winnen in de Galgenwaard. Denk jij dat FC Utrecht drie punten gaan pakken? Die quotering ligt een stuk hoger en is zeker de moeite waard. Check onderstaand odds-overzicht voor de gemiddelde quoteringen die TOTO hanteert bij deze Eredivisie kraker!

Quoteringen FC Utrecht – Ajax Amsterdam

Zoals hierboven beschreven, krijgt een overwinning van FC Utrecht de hoogst odd mee. Winnen de Domstedelingen, dan wordt jouw inleg x 4.25 keer meer waard.Een gelijkspel is bij de TOTO x 4.15 keer je inleg waard en dat is niet veel minder dan een beloning bij een zege van de Domstedelingen. Winst van Ajax staat in het 1X2 spelsysteem genoteerd op x 1.66 keer je inleg.
De Eredivisie wedstrijd FC Utrecht – Ajax Amsterdam wordt gespeeld op zondag 8 november om 12:15 uurin de Galgenwaard te Utrecht. Wint Ajax met veel doelpunten van Utrecht of weet de ploeg van trainer John van den Brom zich te wapenen tegen de zelfverzekerde Ajacieden? Vul je voorspelling in bij Koning TOTO en win!

De beste Online Bookmakers