Eredivisie
11/03/2020

[AFGELAST!] Hoge odds bij TOTO voor FC Utrecht tegen Vitesse

[AFGELAST!] Hoge odds bij TOTO voor FC Utrecht tegen Vitesse
Koning TOTO heeft hoge quoteringen ingedeeld voor de Eredivisie wedstrijd FC Utrecht tegen Vitesse dat zaterdagavond gespeeld gaat worden. Beide teams gaan gelijk op in de competitie en lijken aan elkaar gewaagd in de Galgenwaard van FC Utrecht. De juiste voorspelling is dus heel waardevol en de TOTO beloont je dit weekend dan ook graag. VoetbalGokken.nl blikt vast vooruit en laat de trainers aan het woord.

John van den Brom: “De focus ligt op Vitesse”

In Utrecht wordt er al uitgekeken naar de bekerfinale tegen Feyenoord dat midden april gespeeld wordt in De Kuip. Utrecht-trainer John van den Brom ontkomt er niet aan dat er al veel over  gesproken wordt. “Iedereen is daar wel mee bezig natuurlijk. Maar het is meer de buitenwereld, de supporters en ook binnen de club wordt er veel over dat duel gesproken. Maar bij de staf en spelers is er maar één focus en die is gericht op de wedstrijd tegen Vitesse.”

“Lastige wedstrijd tegen Vitesse”

Vitesse staat komende zaterdag op de stoep van de Galgenwaard en trainer Van den Brom wil de ploeg uit Arnhem niet onderschatten. “Het gaat een lastige wedstrijd worden tegen Vitesse”, zegt de trainer over de volgende tegenstander. De Arnhemmers winnen de laatste weken niet elke wedstrijd weet ook Van den Brom. “Vitesse wil graag, maar dat lukt ze niet altijd. Maar ook wij kunnen nog zoveel beter dan dat we hebben laten zien, dat blijf ik zeggen.”

Edward Sturing: “Verwacht moeilijke zege”

Vitesse-trainer Edward Sturing is voor de wedstrijd in Utrecht recht voor zijn raap. “Ik verwacht een moeilijke zege”, zegt de trainer naar aanloop van het duel van zaterdag. “De druk op deze wedstrijd is groot. Na FC Utrecht komt de reeks met Willem II en AZ. Dus is winst noodzakelijk.”

“Bij de eerste acht eindigen”

Verder wil dan ook niet verder dan plek acht naar beneden zakken, want de play-offs halen is een must voor de ploeg uit Arnhem. “Als we die niet bereiken is dat inderdaad een blamage. Een club als Vitesse moet bij de eerste acht eindigen”, zo vindt Sturing.

“Keihard knokken tegen Utrecht”

Met nog acht wedstrijden voor de boeg begint de tijd nu wel te dringen. “De druk neemt toe. Dat is ook logisch. Maar man, wat laten we het liggen. Kijk naar FC Utrecht en FC Groningen. Die verliezen ook. Om ons heen is er ook malaise. Daar moeten we van profiteren”, zegt Sturing die afgelopen week na twee verloren duels eindelijk weer eens won. “Ik blijf wel positief. Of wij de ploeg hebben om hieruit te komen? Dat zal moeten blijken. Als het tegenzit in het leven, en dat gebeurt soms, moet je de mouwen nog hoger opstropen en keihard gaan knokken en dat doen we zaterdag tegen Utrecht ook weer”, zo besluit Sturing.

Statistieken

In de Eredivisie staat FC Utrecht op de zesde plek en net daaronder vinden we Vitesse. Beide ploegen hebben 41 punten en lopen in de voetsporen van Willem II die de vijfde plaats warm houdt met 44 punten. De druk van onderaf is minder groot. Heracles Almelo volgt de Utrechtenaren en Arnhemmers vanaf de achtste plek met 36 punten.

Head 2 Head

Dat FC Utrecht en Vitesse aan elkaar gewaagd zijn, is in het verleden wel vaker gebleken. Vorig seizoen werd het tweemaal een gelijkspel (1-1 en 0-0) in de Galgenwaard. Het jaar daarvoor was Vitesse die wist te winnen in Utrecht met 1-2. Voor de Domstedelingen zal de wedstrijd tegen Vitesse van precies twee jaar gelden nog vers in het geheugen liggen. FC Utrecht liet toen namelijk zien vele malen sterker te zijn dan de bezoekers uit Arnhem. In de Galgenwaard werd het 5-1 voor de Utrechtenaren. Een uitslag waar ze nu maar wat graag voor willen tekenen.

Huidige vorm FC Utrecht

Bij FC Utrecht was er vorige week al een klein feestje aan de gang. De ploeg van trainer Van den Brom won de halve finale van de KNVB beker tegen Ajax met 2-0 en treft in de finale Feyenoord dat NAC Breda uitschakelde. In de Eredivisie ging het afgelopen weekend ook op rolletjes. In eigen huis werd er met 5-1 gewonnen van Sparta uit Rotterdam. De uitwedstrijd tegen laagvlieger RKC Waalwijk van begin deze maand is dan ook helemaal weggepoetst.

Huidige vorm Vitesse

Bij Vitesse is het wat minder rooskleurig. De ploeg van trainer Sturing won afgelopen zondag in de Gelredome van FC Twente met 1-0 en die zege was ook hard nodig. De twee duels die daarvoor werden gingen verloren. PEC Zwolle was in eigen MAC3PARK te sterk voor de bezoekers uit Arnhem (4-3) en PSV wist vanuit de Gelderse hoofdstad ook drie punten naar Eindhoven te slepen (1-2). De uitschakeling van de KNVB beker door Ajax (0-3) werd bij SC Heerenveen wat verzacht (4-2), maar dit was maar van korte duur.

Lappenmand

Bij FC Utrecht zijn doelman Maarten Paes en verdediger Willem Janssen de spelers die wegens een blessure niet kunnen meespelen tegen Vitesse. Er zijn geen spelers die geschorst zijn voor de thuiswedstrijd van zaterdag. Wel moeten Adam Maher, Joris van Overeem en Issah Abass oppassen voor nog een gele kaart dat voor het drietal een schorsing zou betekenen.

Prognose

Wij verwachten dat het een gelijk opgaande wedstrijd wordt in de Galgenwaard. FC Utrecht trekt de wedstrijd uiteindelijk wel naar zich toe. We vullen daarom een 3-2 overwinning van FC Utrecht in bij Koning TOTO. Heb jij een andere voorspelling in gedachten of denk je er net zo over? Onderstaand odds overzicht geeft je een indicatie van de gemiddelde quoteringen voor iedere voorspelling.

Quoteringen FC Utrecht – Vitesse

Bij de TOTO.nl staat een uitzege van Vitesse het hoogst ingeschaald. In het 1X2 spelsysteem levert een overwinning van de Arnhemmers gemiddeld x 4.00 keer je inleg op. Voor een gelijkspel wordt met x 3.80 keer het speelbedrag al niet veel minder uitbetaald. Wint FC Utrecht voor eigen publiek? Dan keert Koning TOTO direct x 1.76 keer het speelbedrag uit.
De Eredivisie wedstrijd FC Utrecht – Vitesse wordt gespeeld op zaterdag 14 maart om 20:45 uur in de Galgenwaard te Utrecht. Denk jij vooraf te weten welke ploeg deze wedstrijd wint? Aarzel dan niet langer en zet jouw voorspelling op scherp bij Koning TOTO.

De beste Online Bookmakers