Eredivisie
02/10/2020

Hoge odds bij TOTO voor PSV Eindhoven - Fortuna Sittard

Hoge odds bij TOTO voor PSV Eindhoven - Fortuna Sittard
Na een trip in de Europa League naar het Noorweegse Rosenborg BK, kan PSV zich gaan klaarmaken voor de komst van Fortuna Sittard. Aanstaande zondag wordt dit Eredivisie duel gespeeld tegen de Limburgse ploeg in het Philips Stadion. Bij de TOTO opnieuw een goede reden om de quoteringen zeer hoog in te schalen. Profiteer jij daar via VoetbalGokken.nl aan mee?

Roger Schmidt: “Winnen van Fortuna ook belangrijk”

PSV heeft weinig tijd om stil te staan bij het toekomstige Europa League seizoen nadat Rosenborg BK werd verslagen in de laatste kwalificatiewedstrijd. Fortuna Sittard staat zondag namelijk weer voor de deur en ook dat duel moet gewonnen worden vindt trainer Roger Schmidt. “Het is een drukke periode. Het is belangrijk om iedereen fit te houden. De wedstrijd tegen Fortuna Sittard van zondag is ook weer belangrijk.”

“Constant werken aan elftal”

Schmidt vraagt van zijn team zondag tegen de nummer vijftien van de competitie opnieuw alles te geven. “Mijn elftallen moeten constant bereid zijn tot forechecking op de speler in balbezit bij de tegenstander. Het is aan mij en mijn staf om spelers daarin mee te krijgen, ze enthousiast te maken. Ik weet inmiddels dat deze manier van spelen tegen iedere willekeurige tegenstander kan, onafhankelijk van de stand of hoe die tegenstander speelt”, zegt de trainer.

Sjors Ultee: “PSV zal ons niet onderschatten”

Voor Fortuna Sittard staat er zondag een zware klus te klaren, winnen bij PSV. Trainer Sjors Ultee   hoopt op een goed resultaat, maar de coach beseft dat dat niet gemakkelijk gaat worden. “PSV is natuurlijk een topploeg, maar je reist er op dit moment toch anders heen dan naar bijvoorbeeld Ajax. Aan de andere kant; je weet ook zeker dat PSV ons niet zal onderschatten.”

“Interessante wedstrijd”

Ultee wil met zijn team zo lang mogelijk in de wedstrijd blijven. “PSV zal erop klappen en binnen twintig minuten met 2-0 voor willen staan. Maar als dat niet lukt, dan wordt het interessant”, besluit de 33 jarige trainer van Fortuna.

Statistieken

Met zeven punten staat PSV momenteel op de vijfde plek in de Eredivisie. Feyenoord en FC Twente hebben ook zeven punten en staan net boven de Eindhovenaren in het linkerrijtje. Fortuna Sittard staat vijftiende met Ă©Ă©n punt.

Head 2 Head

Terugkijkend op de eerder gespeelde duels in Eindhoven hoeft PSV zich voor zondag weinig zorgen te maken. Vorig seizoen walste de PSV’ers nog met 5-0 over Fortuna heen. Ook het seizoen ervoor was het met 5-0 winst groot feest in de lichtstad van Brabant. Fortuna Sittard speelden ook heel wat jaren niet in de Eredivisie. Mede daarom dateert een gelijkspel pas uit 2000. Toen werd PSV – Fortuna nog eens 1-1.

Huidige vorm PSV Eindhoven

PSV wist afgelopen donderdag de Europa League kwalificatiewedstrijd tegen Rosenborg BK goed af te sluiten door in Trondheim met 0-2 te winnen. In de Eredivisie wedstrijd werd het afgelopen weekend nog een 1-1 gelijkspel bij Heracles in Almelo.

Huidige vorm Fortuna Sittard

Fortuna Sittard pakte afgelopen zaterdag haar eerste punt in de competitie. Thuis tegen AZ uit Alkmaar werd het met 3-3 een gelijkspel. Een week eerder was Fortuna nog kansloos tegen SC Heerenveen. De Friese club die samen met Ajax aan de leiding gaat won in Sittard met 1-3.

Lappenmand

De 0-2 overwinning op Rosenborg BK brengt PSV een ticket voor de groepsfase van de Europa League, maar heeft er ook voor gezorgd dat linkback Philip Max en middenvelder Ryan Thomas in de lappenmand zitten. Het tweetal is waarschijnlijk niet beschikbaar tegen Fortuna Sittard.Bij de Limburgse formatie zijn er geen blessuregevallen in de selectie. Fortuna Sittard heeft ook geen spelers die een schorsing moeten uitzitten.

Prognose

Onze prognose voor de wedstrijd tussen PSV en Fortuna Sittard is 1-3. PSV lijkt in een goede flow te zitten, maar blijft achterin kwetsbaar. Daarom denken wij dat Sittard wel gaat scoren, maar dat de klasse (voorin) bij PSV de doorslag gaat geven.Wil je weten wat een voetbalweddenschap op 1-3 je oplevert? Check dan onderstaand odds overzicht en bekijk ook welke quoteringen er bij de online bookmakers worden gehanteerd bij een gelijkspel of zege van Fortuna.

Quoteringen PSV Eindhoven – Fortuna Sittard

De quoteringen schieten de lucht in voor de thuiswedstrijd van PSV tegen Fortuna Sittard. Mocht de ploeg uit Limburg winnen van de Eindhovenaren dan staat er met x 12.00 keer je speelbedrag een zeer hoge quotering voor je gereed.Ook de quotering voor een gelijkspel wordt met x 6.40 keer het speelbedrag hoog ingedeeld. Een zege van PSV wordt ook door TOTO het meest verwacht. Een overwinning van de ploeg uit Eindhoven staat dan ook genoteerd op x 1.19 keer je inleg.
De Eredivisie wedstrijd PSV Eindhoven – Fortuna Sittard wordt gespeeld op zondag 4 oktober om 16:45 uur in het Philips Stadion te Eindhoven. Gaat PSV een thuis winnen van Fortuna of gaat de ploeg uit Sittard stunten in een leeg stadion? Met VoetbalGokken.nl en Koning TOTO beleef je de Eredivisie pas echt.

De beste Online Bookmakers