Eredivisie
31/01/20202 reacties

Hoge odds voor VVV Venlo tegen FC Utrecht

Hoge odds voor VVV Venlo tegen FC Utrecht
FC Utrecht gaat voor haar komende Eredivisie duel op pad naar Venlo waar het VVV aantreft in speelronde 21. De Utrechtenaren hebben dit kalenderjaar nog niets verloren en gaan met goede moed richting De Koel. Bij VVV wil men graag de punten thuis houden. Een mooie strijd waarop volop ingezet kan worden bij Koning TOTO. Lees de statistieken, huidige vorm van jouw favoriet van dit duel en meer in deze voorbeschouwing van VoetbalGokken.nl!

Hans de Koning: “Tegen Utrecht moet het gebeuren”

Trainer Hans de Koning nam het tweede deel van het seizoen de taak van Jay Driessen over en staat nu al een paar wedstrijden aan het roer van de Limburgse ploeg. Tot vorige week bracht dat weinig resultaat, maar zaterdag werd er dan toch gewonnen bij RKC in Waalwijk. Die overwinning deed De Koning goed en hoopt dat nu in eigen stadion tegen FC Utrecht ook te zien. “De komende wedstrijden moet het voor ons gaan gebeuren”, aldus De Koning die goede hoop heeft.

“Uit ander vaatje tappen tegen Utrecht”

Zondag dus de wedstrijd tegen Utrecht en daarna de trip naar het noorden waar SC Heerenveen dan op VVV zal wachten. “We hebben nog een paar mooie wedstrijden in de agenda staan, al zullen we eerst moeten zorgen dat we alles op de rit hebben. Tegen Utrecht wordt het weer uit een ander vaatje tappen”, zegt De Koning.

John van den Brom: “Eerst van VVV winnen”

FC Utrecht-trainer John van den Brom heeft met zijn ploeg een druk schema af te werken. Vorige week bekerde Utrecht door naar de volgende ronde van het toernooi en wacht volgend weekend de zware thuiswedstrijd tegen Ajax. Van den Brom houdt zich daar nog niet mee bezig. “Eerst moeten we van VVV winnen, en wat er daarna gebeurd moeten we afwachten”, aldus de trainer van Utrecht.

“VVV gaat een muur optrekken”

FC Utrecht heeft dit jaar nog niet verloren, maar volgens Van den Brom is dat geen garantie voor een goed resultaat in het treffen met de nummer vijftien van de Eredivisie. “Het heeft niet veel zin om terug te kijken, want het gaat erom wat we zondag kunnen doen. Zondag wacht een tegenstander die zich waarschijnlijk zal ingraven en zal loeren op de counter. VVV gaat de muur optrekken en die moeten wij proberen te doorbreken.”

“Zoet is hartstikke goede keeper”

De trainer van de Domstedelingen vertrouwt daarbij weer op doelman Jeroen Zoet die zijn draai bij FC Utrecht gevonden lijkt te hebben. “Jeroen is echt een van ons geworden in relatief korte tijd. Hij geeft heel goed leiding aan de verdediging en pakt de ballen die hij moet pakken. Hij heeft bevestigd dat hij een hartstikke goede keeper is”, zo besluit Van den Brom.

Statistieken

FC Utrecht staat met 33 punten op de zevende plaatst in de Eredivisie. Deze plek geeft nog net het recht om mee te mogen doen aan de play-offs van de Europa League, maar er liggen meer kapers op de loer. FC Groningen staat achtste met 29 punten en ook SC Heerenveen is met 28 punten een kandidaat ticket naar Europees voetbal te bemachtigen. Met een zege op VVV kan Utrecht zijn plek warm houden en misschien zelfs Vitesse (34 punten) of PSV Eindhoven (36 punten) passeren.VVV Venlo heeft andere doelstellingen en dat is zichzelf buiten de gevreesde gevarenzone houden. Met de vijftiende plek en negentien punten is VVV net veilig, maar moet er wel hard gewerkt worden om die plek vast te houden. PEC Zwolle (achttien punten) en ADO Den Haag (zestien punten) zijn de ploeg die over VVV heen zouden kunnen stappen. De weg naar boven is voor de ploeg uit Venlo een betere optie. Fortuna Sittard (twintig punten) en FC Twente (21 punten) zijn de ploegen waarmee VVV naar boven toe concurreert.

Head 2 Head

De ploeg uit Venlo kan thuis meestal gemakkelijk winnen van FC Utrecht. In de KNVB Bekerwedstrijd van oktober 2017 is dat voor het laatst gelukt. Utrecht werd met 3-1 verslagen. Vorig jaar wisten de Domstedelingen het leven van de VVV’ers helemaal zuur te maken door met 2-6 te winnen. De laatste keer dat VVV – Utrecht een gelijkspel werd (0-0) was in 2011.

Huidige vorm VVV Venlo

Na ruim een maand zonder zege wist VVV Venlo afgelopen weekend weer eens te winnen. RKC Waalwijk was de klos en moest in eigen stadion toekijken dat VVV met 1-2 won. Dit jaar werd er gelijkgespeeld tegen PSV Eindhoven (1-1) dat op bezoek was in De Koel en was Vitesse in eigen huis te sterk (3-0) voor de ploeg van De Koning.

Huidige vorm FC Utrecht

FC Utrecht heeft dit jaar al wat meer getoond. Voor de winterbreak werd er verloren van Feyenoord (1-2), maar de ploeg van trainer Van den Brom heeft zich daarvan hersteld. De eerste wedstrijd na de jaarwisseling werd tegen PEC Zwolle een gelijkspel 3-3. Vorig weekend werd ADO Den Haag met 4-0 aan het spit geregen. Tussentijds bekerde FC Utrecht een ronde verder door FC Eindhoven te verslaan (1-2) al was daar wel een verlenging van de wedstrijd voor nodig.

Lappenmand

Bij VVV zijn Aaron Bastiaans (gebroken middenvoetsbeentje) en Evert Linthorst (blessure onbekend) de spelers die tegen Utrecht niet ingezet kunnen worden door De Koning. Voor Lee Cattermole en Roel Janssen dreigt een schorsing.Bij de bezoekers ontbreken Adam Maher, Bart Ramselaar, Maarten Paes, Justin Loonwijk, Willem Jansen en Joris van Overeem. Van de Brom zal dus niet over zijn gedroomde basiselftal kunnen beschikken als ze het opnemen tegen VVV.

Prognose

Wij denken dat FC Utrecht deze wedstrijd snel naar zich toe zal trekken. Een 0-2 overwinning voor trainer Van den Brom en zijn mannen, is de voorspelling die wij achterlaten bij Koning TOTO. Vul jij een andere voorspelling in? Ook dat kan bij deze Nederlandse bookmaker. Lees onderstaand odds overzicht om je op weg te helpen.

Quoteringen VVV Venlo – FC Utrecht

Bij de TOTO wordt de juiste voorspelling van de wedstrijd VVV tegen de Utrechtenaren zeer goed beloond. Voor een overwinning van de thuisploeg VVV keert Koning TOTO met x 4.33 keer de inleg de hoogste odd van dit duel uit. Een gelijkspel staat in het 1X2 spelsysteem met x 3.80 keer je speelbedrag ook hoog ingeschaald. Voor een zege van FC Utrecht is de TOTO ook niet karig om een goede quotering tegenover te zetten. Met x 1.75 keer de inleg staat er een zeer nette odd voor een overwinning van Utrecht.
De Eredivisie wedstrijd VVV Venlo – FC Utrecht wordt gespeeld op zondag 2 februari om 14:30 uur in Stadion De Koel te Venlo. Maak een goede deal bij Koning TOTO voor dit duel in het Limburgse Venlo. Speel jij op een zege van VVV of wordt het toch Utrecht dat jij invult bij de TOTO via VoetbalGokken.nl?

De beste Online Bookmakers