Eredivisie
29/11/20192 reacties

Koning TOTO beloont AZ tegen VVV met hoge odds

Koning TOTO beloont AZ tegen VVV met hoge odds
In de Eredivisie wordt zondag de wedstrijd AZ Alkmaar tegen VVV Venlo gespeeld. Het Cars Jeans Stadion in Den Haag is ook nu weer het decor voor de thuiswedstrijd van de Alkmaarders. Koning TOTO wil deze wedstrijd voor geen goud missen. De quoteringen zijn hoog ingeschaald. Welke ploeg wint volgens jou dit duel en welke ploeg staat zondagmiddag met lege handen? Laat de TOTO vandaag al weten wat jouw voorspelling is door mee te spelen via VoetbalGokken.nl!

Arne Slot: “We zijn fysiek ontzettend sterk”

AZ-trainer Arne Slot en zijn team hebben een zware week achter de rug in de Europa League wedstrijd tegen Partizan, maar kunnen niet met de armen achterover gaan hangen want de volgende wedstrijd staat alweer te wachten. VVV Venlo komt zondag naar AZ toe. “Er wordt veel gesproken over het feit dat we veel wedstrijden spelen”, geeft Slot toe op de clubwebsite. “Dan wordt er weleens gesuggereerd dat we daar vermoeid van worden. Ik denk dat het tegenovergestelde het geval is. Ik denk juist doordat we zoveel wedstrijden spelen, we fysiek ontzettend sterk zijn geworden en het een voordeel is dat we zondag tegen VVV weer moeten spelen.”

“De Jongens hebben zin om te voetballen”

Slot is in volle voorbereiding richting het duel tegen VVV, maar wil geen druk opleggen bij zijn ploeg. “Wat ik vooral merk, is dat de jongens heel veel zin hebben om te voetballen. Wat niet zo gek is, want het is op dit moment heel leuk om voor AZ te spelen”, aldus Slot.

Jay Driessen: “AZ gaat een keer verliezen”

VVV-trainer Jay Driessen beseft dat zijn ploeg zondag met AZ een ploeg in vorm treft. De Alkmaarders wisten zich donderdagavond te plaatsen voor de knock-outfase van de Europa League door gelijk te spelen tegen Partizan Belgrado (2-2). Driessen ziet er ook een voordeel is dat de Alkmaarders deze week al een wedstrijd gespeeld hebben. “Dat AZ Europees in actie heeft moeten komen kan een voordeel zijn voor ons. Ze hebben namelijk een jonge ploeg die veel heeft meegemaakt de laatste tijd. Weliswaar in positieve zin, maar er komt een moment dat het even minder gaat. Ze gaan een keer verliezen en wij kunnen daar voor zorgen. Dat heb ik ook tegen mijn spelers gezegd. Wij gaan naar Den Haag voor een resultaat. Anders kun je beter thuis blijven”, aldus de trainer van VVV in De Limburger.

Statistieken

AZ is de trotse nummer twee in de Eredivisie. De Alkmaarders hebben dit seizoen nog geen thuiswedstrijd gespeeld – omdat het stadiondak instortte, spelen ze de thuisduels in Den Haag – maar hebben daar tot nu toe weinig last. De ploeg van trainer Slot verzamelden in veertien duels 32 punten en zijn daarmee de eerste achtervolger van koploper Ajax. Bij VVV uit Venlo gaat het allemaal een stuk minder soepel. De Limburgse ploeg ontsloeg trainer Robert Maaskant al en moet nu proberen de weg omhoog in te slaan. VVV staat momenteel zestiende met twaalf punten.

Head 2 Head

Afgaande op de historische statistieken hoeven de Alkmaarders aanstaande zondag weinig te vrezen van de Limburgers. De voorbije twee jaar won AZ zijn thuiswedstrijden van VVV zonder enig tegendoelpunt: 3-0 vorig seizoen en 2-0 in het seizoen 2018 - 2019. Echter daarvoor wist VVV een aantal nog wel flink van zich af te bijten. In het seizoen 2017 -2018 sleepte de ploeg uit Venlo een gelijkspel uit het vuur: 0-0. En ook in 2012 keerde de Limburgse formatie met een goed resultaat terug in het zuiden: 1-2 winst op AZ.

Huidige vorm AZ

De statistieken bieden nog enig houvast voor de bezoekers. De cijfers bij de huidige vorm van AZ Alkmaar doen dat niet. AZ is gewoon bezig aan een ijzersterke serie en daar lijkt maar geen einde aan te komen. De ploeg is nu – alle competities waaraan ze deelnemen opgeteld – al zeven wedstrijden ongeslagen: dat betekent concreet viermaal winst op rij in de Eredivisie, tweemaal winst in de Europa League en het gelijke spel van afgelopen donderdag (2-2) thuis tegen Partizan bij elkaar genomen. Die laatste pot lijkt uit de toon te vallen, maar wie bedenkt dat de ploeg al snel 0-2 achter kwam en pas in de 88e minuut de aansluitingstreffer wist te maken dankzij invaller Ferdy Druijf beseft dat de 2-2 een mirakel van jewelste is. Vooral omdat AZ daarvoor al met tien man verder moest na een tweede gele kaart voor Boadu.

Huidige vorm VVV

Bij VVV is het al een tijdje crisis. Vrijwel elke wedstrijd wordt verloren, maar sinds trainer Maaskant de laan werd uitgestuurd lijkt er toch een soort van knopje om te zijn gegaan bij de spelersgroep. Afgelopen weekend werd er namelijk eindelijk weer eens gewonnen. De thuiswedstrijd tegen FC Twente uit Enschede eindigden in een 2-1 overwinning en dat was voor het eerst dat de Venlonaren het zoet van de overwinning mochten proeven sinds hun zege van 14 september op FC Groningen (2-1).

Lappenmand

AZ moet het nog altijd stellen zonder de geblesseerde routinier Ron Vlaar. Ook de IJslander Gudmundsson moet tegen VVV verstek laten gaan. Ouwejan en Kramer behoren tot de twijfelgevallen voor het duel van aanstaande zondag, de medische staf van AZ doet er alles aan ze toch bij de selectie te krijgen. Slot licht dat toe: “Ron Vlaar is niet fit. Thomas Ouwejan is een twijfelgeval en Albert Gudmundsson is sowieso niet bij. Joris Kramer staat vandaag wel weer op het trainingsveld”, aldus de trainer van de ploeg uit Alkmaar.Ook werk aan de winkel voor de dokter van VVV. Met de Engelsman Cattermole en de jonge Nederlander Verbong zitten ook daar twee twijfelgevallen in de lappenmand. Of het lukt ze tijdig fit te krijgen voor de uitwedstrijd tegen AZ is maar zeer de vraag. Driessen verwacht echter dat de Engelsman er net zoals Wright en Pachonik bij is. “Die jongens hebben we puur uit voorzorg eerder naar binnen laten gaan. Lee heeft weliswaar nog wat last, maar als hij morgen de training goed doorstaat zit hij gewoon bij de selectie. En daar ga ik vanuit”, zegt de trainer van VVV die Nils waarschijnlijk ook weer aan zijn selectie kan toevoegen.

Prognose

Wie naar de huidige stand van de Eredivisie kijkt, kan er niet omheen: AZ is de favoriet in dit duel. Toch denken wij dat de inspanningen van donderdag (tegen Partizan) hun tol gaan eisen bij AZ. VVV zit bovendien in een positieve spiraal met de nieuwe trainer aan het roer. Onze wedtip bevat dit keer een grote gok: 1-1! Ben jij het hiermee eens? Check dan de odds bij de bookmakers voor een gelijkspel! Verwacht jij dat AZ gewoon wint of maak je het nog bonter en zet jij je geld op winst van VVV? Dan zijn onderstaande quoteringen ook zeker de moeite van het bekijken waard!

Quoteringen AZ Alkmaar – VVV Venlo

Bij Koning TOTO zijn de quoteringen voor de wedstrijd AZ tegen VVV als volgt voor je ingedeeld. Winst van VVV Venlo levert je in het 1X2 spelsysteem de hoogste beloning op. Gaan de Limburgers stunten tegen AZ, dan wordt je inleg in een klap x 15.00 meer waard.Voor een gelijkspel wordt x 8.00 keer je inleg uitbetaald door de TOTO. Mocht AZ de jacht op koploper Ajax blijven volhouden en winnen van VVV, dan wordt elke euro op deze voorspelling x 1.14 keer uitgekeerd.
De Eredivisie wedstrijd AZ Alkmaar – VVV Venlo wordt gespeeld op zondag 1 december om 16:45 uur in het Cars Jeans Stadion te Den Haag. Pak de hoogst mogelijke bonus voor het duel van AZ tegen VVV en laat Koning TOTO flink uitbetalen doordat jij de wedstrijd juist hebt voorspelt bij deze Nederlandse bookmaker.

De beste Online Bookmakers