Eredivisie
27/02/20202 reacties

Kraker in de Eredivisie PSV tegen Feyenoord leidt tot hoge odds

Kraker in de Eredivisie PSV tegen Feyenoord leidt tot hoge odds
De Eredivisie heeft dit weekend echte krakers op het menu staan. Terwijl in Amsterdam Ajax en AZ de koppositie gaan bepalen, gaat Feyenoord op pad naar PSV in Eindhoven. Koning TOTO vult deze spectaculaire duels nog eens op met hoge odds. Met VoetbalGokken.nl kun jij je alvast voorbereiden op welke ploeg jij zondag gaat spelen. Lees daarom de wedstrijdfacts en huidige vormen van beide ploegen voordat je een bezoekje brengt aan Koning TOTO.  

Ernest Faber: “Zelfvertrouwen hebben voor Feyenoord”

PSV trainer Ernest Faber zag afgelopen zondag zijn team voor de derde maal op een rij winnen en dat is volgens de trainer ook hard nodig nu komend weekend Feyenoord op bezoek komt. “Het gaat nu vooral om veel zelfvertrouwen tonen”, aldus Faber over de kraker tegen de Rotterdammers.

“Spelers staan zondag op scherp”

Vitesse was de derde ploeg na lange tijd die in de eigen Gelredome moest buigen voor de formatie van Faber. “Het is een lange periode niet goed gegaan. Iedereen werkt hard om het te veranderen. Als je dan door karakter een overwinning binnenhaalt, dan valt er iets van je af”, zegt Faber die zondag tegen Feyenoord weer veel verwacht van zijn spelers. “Er zal zondag veel publiek zijn. De spelers staan gelijk op scherp. Dat geeft veel energie. We moeten laten zien dat we ambitieus zijn. Deze wedstrijden moet je ook gaan winnen”, aldus de trainer van PSV.

Dick Advocaat: “PSV is een prachtig affiche”

Feyenoord-trainer Dick Advocaat wint met zijn team de een na de andere wedstrijd, maar winnen van PSV in Eindhoven zal weer een mooi resultaat zijn van zijn ploeg. PSV is een prachtig affiche en een mooie kans om onszelf te belonen voor het harde werk en het vaak goede spel dat we de afgelopen weken hebben laten zien”, vindt Advocaat.

“Strijd en vechtlust brengen”

“Het is uiteraard ook zaak om qua strijd en vechtlust hetzelfde te brengen als de afgelopen weken. Op de intentie en instelling van de jongens is niets aan te merken, maar uiteindelijk gaat het om punten pakken. Dat is heel belangrijk voor de club”, zegt de Kleine Generaal op de clubwebsite van de Rotterdamse succesformatie.

Statistieken

De wedstrijd van zondag wordt er één tussen de nummer drie en vier van de Eredivisie. De Feyenoorders volgen AZ Alkmaar op de voet. Met 46 punten staat de ploeg uit Rotterdam nog vier punten achter de nummer twee uit Alkmaar. PSV volgt met 45 punten.  Op de vijfde plek staat Willem II met 41 punten.

Head 2 Head

Dat PSV - Feyenoord altijd beladen wedstrijden zijn, dat is duidelijk te zien aan de H2H statistieken. De Eindhovenaren zijn lang niet altijd heer en meester in eigen huis. Vorig jaar werd PSV – Feyenoord met 1-1 een gelijkspel. In 2017 won de ploeg uit Eindhoven maar net met 1-0. September 2016 was voor de Rotterdammers de laatste keer dat zij overwonnen (1-0) in het Philips Stadion. De legendarische wedstrijd van oktober 2010 zal niemand snel vergeten. PSV maakte er met tien doelpunten tegen Feyenoord (10-0) wel een heel bijzondere thuiswedstrijd van.

Huidige vorm PSV

De ploeg van Faber krabbelt langzaam maar zeker weer overeind. Ook afgelopen weekend was PSV in staat om te winnen. De ploeg van Faber moest de carnaval even vaarwel zeggen voor een duel tegen Vitesse in Arnhem, maar het feest in Eindhoven werd alleen maar groter doordat PSV in de Gelredome won met 1-2. Die week ervoor was het ADO Den Haag die het moest bezuren (0-3).

Huidige vorm Feyenoord

Feyenoord blijft zijn lange ongeslagen reeks in de Eredivisie maar voort zetten. De ploeg van Advocaat won ook afgelopen weekend van Fortuna Sittard (2-1) in De Kuip. Daarmee dateert de laatst verloren competitiewedstrijd van oktober vorig jaar. De Klassieker bij Ajax ging toen verloren voor de Rotterdammers. Dat de mannen van Advocaat het nog met een gelijkspel moesten doen, is met begin december vorig jaar ook al een ruime tijd geleden. De wedstrijd tegen Vitesse in Arnhem werd toen een 0-0 gelijkspel.

Lappenmand

Komende zondag zal er bij PSV nog altijd geen Donyell Malen in de punt van aanval te zien zijn. De spits is door een knieblessure nog altijd niet inzetbaar. Voor Nick Viergeven en Cody Gakpo dreigt een schorsing als zij zondag een gele kaart van de scheidrechter krijgen. Beiden hebben er namelijk al vier opgespaard.Bij Feyenoord was er afgelopen maandag goed nieuws te melden. De spelers Eric Botteghin en Oguzhan Özyakup trainden maandag weer mee met het eerste elftal en een kleine kans is er dat ze beschikbaar zijn tegen PSV. Advocaat: “Oğuzhan zal er zondag waarschijnlijk weer bij zijn, terwijl het bij Nicolai wat lastiger in te schatten is. Ook Eric Botteghin is er waarschijnlijk weer bij”, vertelt Advocaat in gesprek met FOX Sports. Ook Narsingh zat tegen Fortuna nog niet in de wedstrijdselectie.Voor Leroy Fer dreigt een schorsing boven het hoofd. De middenvelder heeft namelijk al een totaal van vier gele kaarten achter zijn naam staan.

Prognose

Onze prognose is dat het een gelijkspel wordt in het Philips Stadion. Beide teams gaan zondag niet winnen. Onze voorspelling en wedtip is 1-1 een gelijkspel. Uiteraard is dit een indicatie en ben je helemaal vrij in wat jij invult bij Koning TOTO. Bekijk onderstaand odds overzicht voor de gemiddelde quoteringen!

Quoteringen PSV Eindhoven – Feyenoord

De quoteringen bij de bookmakers rijzen de pan uit voor de Eredivisie topper in Eindhoven. De hoogste odd van deze wedstrijd x 3.75 keer de inleg wordt door Koning TOTO uitgekeerd als het een gelijkspel wordt. Een overwinning van Feyenoord betekent voor jou x 3.55 keer de inleg. Boeken de Eindhovenaren thuis een zege tegen de Rotterdammers? Dan wordt jouw speelbedrag x 1.88 meer waard.
De Eredivisie wedstrijd PSV Eindhoven – Feyenoord wordt gespeeld op zondag 1 maart om 14:30 uur in het Philips Stadion te Eindhoven. Haal alles uit de kast voor deze kraker in de competitie en speel op jouw favoriet van deze wedstrijd. Wordt het PSV of Feyenoord die aan het langste eind trekt? Laat het Koning TOTO vandaag al weten via VoetbalGokken.nl!

De beste Online Bookmakers