Eredivisie
16/09/2020 2 reacties

Torenhoge odds bij AFC Ajax - RKC Waalwijk

Torenhoge odds bij AFC  Ajax - RKC Waalwijk
De bookmakers zijn dit laatste zomerweekend van 2020 extra gul met hoge quoteringen als Ajax in eigen arena RKC Waalwijk ontvangt. Mochten de Waalwijkers stunten in Amsterdam en jij hebt hierop ingelegd, dan wordt jouw voorspelling helemaal hoog beloond. Bereid je bij voetbalgokken.nl goed voor op deze Eredivisie wedstrijd van zondag in de Johan Cruijff Arena.

Erik ten Hag: “Kijken nu vooral naar wedstrijd tegen RKC”

Ajax-trainer Erik ten Hag ging de eerste speelronde met zijn ploeg naar Sparta in Rotterdam. Met de 0-1 zege was er geen sprake van een spectaculair wedstrijd, maar de trainer was tevreden en richt de pijlen nu op de komst van RKC. “Het was een moeizame zege, maar we hebben het geweldig gedaan. Vanuit nu kijken tot en met zondag alleen naar de thuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk. Dat is vanaf nu het belangrijkste”

“We zijn fysiek van een hoopgevend niveau”

Een goede maand geleden speelden de Ajacieden een oefenwedstrijd tegen de Waalwijkers die met 6-1 voor de Ajacieden weinig kans maakten in de Johan Cruijff Arena. Een goed vooruitzicht voor de ploeg van Ten Hag. “We zijn fysiek van een hoopgevend niveau en kunnen heel wat kwaliteit inbrengen in een thuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk. Hopelijk wordt dat weer een voetbalfeestje”, aldus Ten Hag op het clubkanaal.

Fred Grim: “Ajax is nooit gemakkelijk”

Voor de Amsterdammers was de eerste zege van dit seizoen een feit. Voor RKC Waalwijk was dat niet het geval. De verloren thuiswedstrijd tegen Vitesse (0-1), hakte er behoorlijk in bij de ploeg van trainer Fred Grim en zorgt niet voor zelfvertrouwen als het zondag naar Amsterdam reist. “Dat wordt natuurlijk niet gemakkelijk. Dat zijn wedstrijd tegen Ajax nooit”, zegt Grim over de wedstrijd van zondag.

“Beetje spanning is altijd nodig”

Er moeten snel punten verdiend worden voor de ploeg van trainer Grim, maar dat RKC al zo vroeg in het seizoen een topploeg als Ajax treft kan voor een benauwde druk zorgen bij zijn spelers: “Dat kan goed zijn, want je hebt altijd een beetje spanning nodig als je dit soort wedstrijden speelt. Maar aan de andere kant moet je oppassen dat je er niet in verzuipt”, zegt Grim over de komende wedstrijd in Amsterdam.

Statistieken

In de eerste speelronde van de Eredivisie boekte Ajax een driepunter tegen Sparta Rotterdam. De Ajacieden scoorde eenmaal en staan om hun doelsaldo dan ook pas op de zevende plek. RKC Waalwijk verloor met 0-1 van Vitesse en staat daardoor elfde op de voorlopige ranglijst van de Eredivisie.

Head 2 Head

In februari van dit jaar kwam RKC ook al op bezoek bij Ajax. De Amsterdammers wisten toen met 3-0 te winnen van de Waalwijkse formatie. In de seizoen daarvoor speelde Waalwijk niet in de Eredivisie, maar kwam uit in de Keuken Kampioen Divisie. Daarom dateert de wedstrijd voor die in februari pas in 2013. Opmerkelijk is wel dat het toen met 0-0 een gelijkspel werd in de Johan Cruijff Arena.

Huidige vorm Ajax Amsterdam

De eerste drie punten zijn binnen voor trainer Ten Hag en zijn ploeg. Sparta werd met 0-1 verslagen in Het Kasteel. De Braziliaanse aanvaller Antony scoorde voor zijn ploeg uit Amsterdam. De voorbereiding verliep ook al soepel voor de Ajacieden. Van de negen oefenduels werd er geen één verloren. Alleen van Union Berlin werd het met 2-2 een gelijke stand.

Huidige vorm RKC Waalwijk

Bij RKC Waalwijk loopt het nog wat stroef. De voorbereiding gaf al niet veel hoop op een goede competitiestart. Er werd alleen van Putten gewonnen en tegen Sparta Rotterdam werd het met 1-1 een gelijkspel. De eerste Eredivisiewedstrijd van dit seizoen speelde RKC thuis in Waalwijk tegen Vitesse, maar ging met 0-1 verloren.

Lappenmand

Bij Ajax zijn er op het moment van schrijven geen geblesseerde spelers te melden. Wel is Nicolas Tagliafico geschorst voor de thuiswedstrijd tegen Waalwijk. De Argentijn kreeg een rode kaart in het duel tegen Sparta. Bij RKC Waalwijk heeft trainer Grim ook al zijn kernspelers fit voor de uitwedstrijd tegen Ajax.

Prognose

Wij voorspellen bij de bookies een ruime overwinning van Ajax. Volgens ons zijn de Waalwijkers nu niet in staat om de ploeg van Ten Hag te overmeesteren. We gaan dan ook niet voor de hoogste odd bij de TOTO, maar met live-betting of met een handicap spelsysteem kan zelfs een zege van Ajax goed wat opleveren.

Quoteringen Ajax Amsterdam – RKC Waalwijk

Een overwinning van RKC Waalwijk wordt met x 22.50 keer je inleg mega-hoog beloond. Dit is dan ook een uitzonderlijk hoge quotering, zelfs voor een gulle Koning TOTO! Voor een gelijkspel (zoals in 2013) wil de TOTO ook diep in de buidel tasten. Jouw inleg wordt x 10.75 keer meer waard als de punten zondag worden gedeeld in Amsterdam. Een overwinning van Ajax ligt het meest voor de hand en staat in het 1X2 spelsysteem op x 1.06 keer de inleg genoteerd.
De Eredivisiewedstrijd Ajax Amsterdam – RKC Waalwijk wordt gespeeld op zondag 20 september om 16:45 uur in de Johan Cruijff Arena. Gaan de Waalwijkers stunten in de Arena of boekt Ajax simpel drie punten erbij door RKC te verslaan? Jouw voorspelling kan zomaar veel geld waard zijn!
Eerlijke informatie

Eerlijke informatie

Wij hechten veel waarde aan eerlijkheid en transparantie.

Altijd up-to-date

Altijd up-to-date

Wij brengen je dagelijks de beste wedtips en het laatste nieuws.

Nederlandse bookmakers

Nederlandse bookmakers

Bij ons alleen bookmakers met officiële licentie voor Nederland.

Win strategieën

Win strategieën

Win door het toepassen van de beste strategieën via onze site!