Eredivisie
09/03/20212 reacties

TOTO sportweddenschappen klaar voor Eredivisie-kraker PSV vs. Feyenoord

TOTO sportweddenschappen klaar voor Eredivisie-kraker PSV vs. Feyenoord
Na al het Europese voetbal van afgelopen week worden voetbalfans dit weekend alweer getrakteerd op een topper in de Eredivisie. Aanstaande zondag is PSV – Feyenoord. PSV moet winnen om koploper Ajax niet uit het oog te verliezen, terwijl de Rotterdammers graag de aansluiting met de top drie willen maken. Reden genoeg vinden de bookmakers om de pre-odds hoog in te zetten! Check de deals van TOTO.nl via VoetbalGokken.

Roger Schmidt: “Feyenoord is goed georganiseerde ploeg”

PSV heeft geen Europese verplichtingen meer en de ploeg van trainer Roger Schmidt benutte de week dan ook voor de voorbereiding op de thuiswedstrijd tegen Feyenoord. De ploeg uit Eindhoven mag immers geen punt meer laten liggen om in de titelstrijd met Ajax te blijven. “Daar moeten we zeker aan blijven werken”, doelt Schmidt op de wedstrijd tegen de Rotterdamse ploeg. “Feyenoord is een goed georganiseerde ploeg. Daar moet je voor oppassen”, zegt de trainer van PSV in zijn vooruitblik op de topper van zondag 14 maart.

“We zijn er klaar voor”

Voor PSV is de landstitel halen nog het enige doel. Ook in de KNVB-beker doet de ploeg van trainer Schmidt niet meer mee. Ajax was daarin te sterk. Feyenoord won eerder dit seizoen in Rotterdam ook al van PSV (3-1). Schmidt: “We moeten laten zien dat we ons lesje hebben geleerd, we zullen er zondag klaar voor zijn”, zo besluit de Duitser.

Dick Advocaat: “PSV zal zichzelf willen testen tegen ons”

Voor Feyenoord is de wedstrijd in Eindhoven misschien wel het laatste sprankje hoop om de tweede plek in de Eredivisie levend te houden, maar Feyenoord-trainer Dick Advocaat ziet het graag van twee kanten. “PSV was in januari niet in topvorm, maar lijkt nu beter te draaien. PSV zal zichzelf tegen ons willen testen om te kijken of ze nu verder zijn”, zo benadrukt Advocaat meteen ook de gewonnen thuiswedstrijd die Feyenoord op 31 januari tegen PSV speelde.

“PSV heeft veel individuele kwaliteit”

De ploeg van trainer Advocaat staat vijfde en moet naast Ajax en PSV ook AZ en Vitesse nog voor zich dulden, maar de trainer van Feyenoord houdt de hoop erin dat zijn team hoger in de tabel kan eindigen. Misschien nog wel boven PSV? “Wat dat betreft is er nog veel mogelijk. Maar we weten dat PSV voorin heel veel individuele kwaliteit heeft, daar wint niemand zomaar even van”, zegt Advocaat tot besluit.

Statistieken

In de Eredivisie heeft PSV tot nu toe 54 punten bij elkaar geraapt. De ploeg uit Eindhoven staat op de tweede plek met zes punten minder dan koploper Ajax Amsterdam.Feyenoord staat vijfde in het rijtje van achttien Eredivisieclubs. De Rotterdamse formatie heeft 46 punten en dat zijn er twee minder dan Vitesse (nummer vier) en drie minder dan AZ Alkmaar, dat derde staat.

Head 2 Head

Vorig jaar kwam er geen winnaar van het veld stappen toen PSV en Feyenoord tegen elkaar speelden in Eindhoven. In het Philips Stadion werd het 1-1.In de ontmoeting daarvoor werd hetzelfde resultaat behaald: 1-1. In seizoen 2017/2018 wonnen de Eindhovenaren met 1-0 van de Rotterdamse ploeg. Feyenoord won voor het laatst op 16 september 2016 van PSV. Ook toen werd het ‘maar’ 0-1. De verschillen zijn dus altijd heel klein.

Huidige vorm PSV

PSV-trainer Schmidt krijgt heel wat kritiek over zich heen, maar wist afgelopen weekend wel te winnen met 1-3 van Fortuna Sittard. Een week eerder werd er thuis ook niet verloren van koploper Ajax: 1-1. Ook de topper tegen Vitesse werd ruim drie weken geleden met 3-1 gewonnen.

Huidige vorm Feyenoord

Na vier wedstrijden op rij niet gewonnen te hebben, boekte Feyenoord afgelopen zaterdag drie punten erbij door VVV Venlo in De Kuip met maar liefst 6-0 te verslaan. De ploeg van trainer Advocaat verloor een week eerder van AZ in Alkmaar met 4-2 en er werd tweemaal gelijkgespeeld bij: FC Twente 2-2 en FC Groningen 0-0.

Lappenmand

PSV hoopt voor de kraker tegen Feyenoord weer te kunnen beschikken over Cody Gakpo, Pablo Rosario en Ryan Thomas. Het drietal wordt deze week getest of zij weer inzetbaar kunnen zijn. Voor de al lang geblesseerden Maxi Romero, Mauro Júnior en Richard Ledezma komt de wedstrijd tegen Feyenoord te vroeg.Feyenoord speelt zondag zonder de geblesseerde doelman Justin Bijlow. Het is nog niet duidelijk wanneer de 23-jarige doelman terug zal zijn. Ook Bart Nieuwkoop en Cristian Conteh reizen door hamstringblessures niet mee naar Eindhoven.

Prognose

Wij voorspellen dat beide teams aan elkaar gewaagd zijn in het Philips Stadion. Onze wedtip is dus ook een gelijkspel: 2-2 voor deze kraker van zondag. Bij TOTO sportweddenschappen levert deze uitkomst een flinke In onderstaand odd-overzicht vind je de gemiddelde quoteringen die de bookmakers hanteren voor het duel PSV - Feyenoord.

Quoteringen PSV – Feyenoord

De hoogste odd van deze wedstrijd in Eindhoven staat in het 1X2 spelsysteem genoteerd bij een gelijkspel. Gemiddeld ontvang je x 3.80 keer je inleg terug als de punten zondagmiddag worden gedeeld.Een overwinning van Feyenoord staat met x 3.55 keer je speelbedrag voor niet veel minder ingedeeld. De quotering voor een zege van PSV staat op x 1.87 keer je speelbedrag ingeschaald en dat is toch bijna een verdubbeling van je speelbedrag.
De Eredivisie kraker PSV Eindhoven – Feyenoord wordt gespeeld op zondag 14 maart om 14:30 uur in het Philips Stadion te Eindhoven. Wie wint deze topper in de Nederlandse Eredivisie? Trakteer jezelf op de hoogste odds en de beste deals van Koning TOTO door vandaag alvast de juiste voorspelling achter te laten via VoetbalGokken.nl!

De beste Online Bookmakers