Eredivisie
22/01/20202 reacties

Verdubbel je inleg bij een zege van Feyenoord op Heracles!

Verdubbel je inleg bij een zege van Feyenoord op Heracles!
Aanstaande zaterdag vervolgt Feyenoord de competitie met een uitwedstrijd bij Heracles Almelo. De Heraclieten staan bekend als reuzendoder, want op de kunstgras van Almelo is al menig topploeg gestruikeld. Toch is het al eventjes geleden dat Heracles nog eens een stunt uithaalde. De bookmakers geloven er nog in en belonen winst van Feyenoord met een topquotering van x 2,00 keer je inleg! Speel jij ook mee?

Frank Wormuth: “Feyenoord is mooie uitdaging”

Heracles trainer Frank Wormuth volgt Feyenoord al een tijdje op de voet. Met het oog op deze thuiswedstrijd tegen de Rotterdammers heeft hij een aantal conclusies getrokken: “Feyenoord zit midden in een veranderproces. Ze zoeken nog naar de juiste weg, maar als ze in een flow zitten kunnen ze geweldig spelen. Dat hebben ze dit seizoen al laten zien. Feyenoord is voor ons een mooie uitdaging.”

“Honderd procent focus van Feyenoord”

Wormuth merkte ook op dat Feyenoord-trainer Dick Advocaat van wedstrijd tot wedstrijd leeft en dat hij alles tot in de puntjes voorbereidt. “Feyenoord zal 100 procent op ons gefocust zijn.”

Dick Advocaat: “Belangrijke wedstrijd om erbij te blijven”

Feyenoord trainer Dick Advocaat is bezig met een gestage opmars. Feyenoord staat stevig in het linker rijtje en heeft ploegen als PSV en Willem II binnen schootsafstand. De uitwedstrijd bij Heracles kan weleens cruciaal worden als het gaat om de posities op de ranglijst: “Ze hebben voordeel vanwege het kunstgras. Dit wordt een heel belangrijke wedstrijd of je erbij blijft of er voorbij gaat.”

Versterkingen

In de winterstop verzekerde Advocaat de fans en media dat er versterking op komst is voor Feyenoord, maar tot nu toe zijn er nog geen nieuwe spelers gearriveerd in Rotterdam: “We gaan er nog steeds vanuit dat er spelers komen, maar het is niet zo eenvoudig. Wel als je bulkt van het geld. We zijn ermee bezig, maar er komt een hoop bij kijken. Voor het duel tegen Heracles zal er waarschijnlijk weinig veranderen.”

“Het thuispubliek maakt Heracles sterk”

Volgens Advocaat moet Feyenoord zich op dit moment dan ook alleen bezighouden met het aanstaande duel in Almelo: “Dit is een belangrijke wedstrijd voor ons. Zij spelen thuis en hebben hun publiek achter zich. Dat maakt ze sterk. We zullen alles moeten geven om te winnen daar.”

Statistieken

Heracles begint dit thuisduel tegen Feyenoord als de nummer negen op de ranglijst en sluiten daarmee het linker rijtje af. Feyenoord is op de weg terug na een moeizame seizoenstart en is inmiddels terug te vinden op een vijfde plaats met 34 punten uit 19 wedstrijden.

Head 2 Head

Vorig seizoen ging Feyenoord met drie punten weg uit Almelo. De Rotterdammers wonnen in het Polman-Erve Asito stadion met 0-2. Ook het seizoen daarvoor bleef de thuisploeg met lege handen achter: 2-4 voor Feyenoord. De laatste keer dat Heracles haar reuzendoder status waar kon maken in een duel tegen Feyenoord was in 2015. Toen werd het 2-0 in het voordeel van Overijsselaren.

Huidige vorm Heracles

Of dat dit seizoen er opnieuw inzit is maar zeer de vraag. De ploeg uit Almelo wist op 30 november voor het laatst te winnen in de Eredivisie. Toen versloeg het in eigen stadion ADO Den Haag met 4-0. Daarna stokte het bij de Heraclieten. Achtereenvolgens Sparta (0-0), FC Utrecht (1-3), SC Heerenveen (1-1) en FC Emmen (1-0) hielden de ploeg van winst in de Eredivisie. In de KNVB-beker won het wél. FC Dordrecht  werd met 3-0 verslagen.

Huidige vorm Feyenoord Rotterdam

Feyenoord is sinds de nederlaag tegen Ajax al ongeslagen in de Eredivisie! Er werd alleen in de Europa League verloren (3-2 voor FC Porto) en tijdens de oefencampagne tijdens de winterstop (2-4 voor Dortmund). Ook speelde het gelijk tegen FC Groningen en Vitesse, maar alle andere duels eindigden in een Rotterdamse zege. Afgelopen weekeinde moest SC Heerenveen eraan geloven: 3-1 voor de ploeg uit de havenstad.

Lappenmand

Jesper Drost moet nog een maand of twee revalideren van een knieblessure alvorens hij weer zijn opwachting kan maken in de hoofdmacht van Heracles Almelo. Navajo Bakboord is waarschijnlijk nog langer uitgeschakeld. De rechtervleugelverdediger scheurde in november zijn kruisband. Dario van den Buijs haakte afgelopen weekend geblesseerd af. De 24-jarige centrale verdediger mist hierdoor sowieso de wedstrijd tegen Feyenoord.Bij Feyenoord ontbreken dezelfde namen als de afgelopen weken het geval was: Sven van Beek, Ridgeciano Haps en Edgar Ie. Afgelopen weekend ontbrak ook Luciano Narsingh bij de ploeg van trainer Advocaat. Narsingh is ziek, maar kan wellicht wel weer op tijd aansluiten voor het duel tegen Heracles Almelo.

Prognose

De uitslag van dit duel wordt volgens ons: 0-2. Feyenoord is goed bezig en Heracles worstelt met zichzelf. Hierdoor verwachten wij een Rotterdamse zege. Dit zou een verdubbeling van onze inleg betekenen! Benieuwd hoe hoog de gemiddeld odd is bij winst van Heracles? Check dan onderstaand odds overzicht!

Quoteringen Heracles Almelo – Feyenoord

De wedstrijd in Almelo krijgt van Koning TOTO hoge quoteringen mee. De grootste beloning wordt uitgekeerd als het een gelijkspel wordt. De odd voor een puntendeling staat op x 3.60 keer je inleg. Een overwinning van Heracles levert je met x 3.50 keer het speelbedrag niet heel veel minder op. Ook een overwinning van Feyenoord wordt met x 2.00 keer de inleg zeer hoog beloond door de Nederlandse TOTO. Houd de quoteringen in het 1X2 spelsysteem goed in de gaten voordat je meespeelt en sla toe op het beste moment.
De Eredivisie wedstrijd Heracles Almelo – Feyenoord wordt gespeeld op zaterdag 25 januari om 19:45 uur in het Erve Asito stadion te Almelo. Denk jij deze wedstrijd vooraf goed te kunnen voorspellen? Laat jouw voetbalkennis dan geld waard zijn en speel mee via de TOTO op Heracles – Feyenoord in Almelo.

De beste Online Bookmakers