Eredivisie
01/10/20203 reacties

Willem II gaat in Tilburg voor resultaat tegen Feyenoord

Willem II gaat in Tilburg voor resultaat tegen Feyenoord
In de Eredivisie gaat Feyenoord aanstaande zondag op bezoek bij het Tilburgse Willem II. De Feyenoorders draaien mee in de top drie en de punten zijn ook dit weekend weer van grootbelang om mee te kunnen blijven concurreren. Willem II zoekt naar zelfvertrouwen en kan een zege op de Rotterdammers goed gebruiken. Wat het ook wordt zondag bij de TOTO wordt de juiste voorspelling weer goed beloond!

Adrie Koster: “Feyenoord is heel solide”

Willem II kan zich opmaken voor een thuiswedstrijd tegen Feyenoord en dat wordt volgens trainer Adrie Koster geen gemakkelijke klus. “Feyenoord is heel solide. Ze hebben een team dat er staat, dat z'n momentjes afwacht en dan genadeloos toeslaat”, zegt Koster.

“Interessante test voor ons”

Toch wil de trainer zijn team graag meten aan dat van de ploeg uit Rotterdam. “Feyenoord is voor ons een interessante test. Hun spel wordt met de week beter”, aldus de trainer van Willem II.

Dick Advocaat: “Willem II beschikt over vechtlust”

Na twee thuisduels staat er voor Feyenoord dit weekend weer een uitwedstrijd gepland. De ploeg van trainer Dick Advocaat krijgt met Willem II een taaie tegenstander tegenover zich vindt de trainer. “Willem II doet goed mee. Er zit veel voetbal in de ploeg. Bovendien beschikken ze over vechtlust”, zegt Advocaat.

“Eerst van Willem II winnen”

De Eredivisie is niet het enige dat de Rotterdamse ploeg op de agenda heeft staan. De loting om de groepsfase van de Europa League komt steeds dichterbij, maar daar wil Advocaat nog niet mee bezig zijn. “Laten we eerst zondag maar van Willem II winnen. Dan zien we weer verder”, besluit de trainer van Feyenoord zijn voorbeschouwing op het Eredivisieduel in Tilburg.

Statistieken

Willem II heeft vier punten uit drie duels weten te halen. De ploeg van trainer Koster staat achtste in de Eredivisie. Feyenoord is de nummer drie van de ranglijst. De Rotterdammers hebben zeven punten en dat zijn er twee minder dan koplopers Ajax en SC Heerenveen; die beide negen punten hebben.

Head 2 Head

Feyenoord heeft de laatste jaren weinig moeite om Willem II in Tilburg te verslaan. Eind 2018 werd het nog eens een gelijkspel 1-1 in het Koning Willem II stadion terwijl begin dat jaar Feyenoord daar nog wist te winnen met 1-5. Willem II won voor het laatst in 2008 van de ploeg uit Rotterdam. In dat jaar wist Willem II met 3-1 en later 1-0 tweemaal te overwinnen.

Huidige vorm Willem II

Na de verloren Europa League wedstrijd tegen het Schotse Rangers FC (0-4) wisten de Tilburgers de draad nog niet echt op te pakken. Bij FC Emmen werd er enkele dagen later niet gewonnen. Willem II kwam zelfs al vroeg in het duel achter te staan door een doelpunt van Emmen-speler Michael de Leeuw. De Belg Mike Tresor Ndayishimiye wist de stand in de dertiende minuut alweer gelijk te zetten, maar een tweede doelpunt bleef uit: 1-1.

Huidige vorm Feyenoord

Feyenoord wist in de vorige speelronde van de Eredivisie ADO Den Haag te kloppen. In de Kuip kwam de ploeg van trainer Advocaat nog wel op achterstand, maar maakte dat zelf heel snel ongedaan door de 1-1 te maken.Het duel werd uiteindelijk met een 4-2 zege toch succesvol afgerond. Een week eerder lukte dat thuis niet tegen FC Twente. De Tukkers wisten een 1-1 gelijkspel uit het vuur te slepen.

Lappenmand

Trainer Koster kan tegen Feyenoord niet beschikken over Kwasi Okyere Wriedt en Leeroy Owusu. Beiden kampen met een blessure die binnen korte tijd niet hersteld zal zijn. Ook Ché Nunnely zal door een hamstringblessure niet aansluiten aan de selectie van Koster.De lijst met geblesseerden is bij Feyenoord veel langer. De laatste spelers die de lappenmand zijn gaan bewonen zijn Eric Botteghin (hamstringblessure) en Nicolai Jorgensen (spierblessure).Mark Diemers zal tegen Willem II weer beschikbaar moeten zijn. Feyenoord hoopt ook dat ook Uros Spajić eindelijk weer kan aansluiten. Tyrell Malacia en Christian Conteh waren begin deze week weer bij de  groepstraining aanwezig, maar of beide spelers tegen Willem II kunnen aantreden is nog maar de vraag.

Prognose

Wij voorspellen bij de online bookmaker een 0-2 uitzege van Feyenoord bij Willem II. Hiermee gaan we niet voor de hoogste odd van TOTO in het 1X2 spelsysteem, maar er zijn meerdere slimme speltechnieken waaronder live betting en de handicap-methode om je winstkansen te verhogen!

Quoteringen Willem II – Feyenoord

De odds zijn hoog ingeschaald voor de uitwedstrijd van Feyenoord bij Willem II. De hoogste quotering van deze wedstrijd x 3.90 keer de inleg staat voor je gereed als het een gelijkspel wordt in het Koning Willem II Stadion.Een overwinning van Willem II levert je met een gemiddelde odd van x 3.85 keer het speelbedrag niet veel minder op. Wint Feyenoord volgens jou? Een zege van de Rotterdammers staat bij de TOTO genoteerd op x 1.77 keer je inleg.
De Eredivisie wedstrijd Willem II – Feyenoord wordt gespeeld op zondag 4 oktober om 14:30 uur in het Koning Willem II Stadion te Tilburg. Kunnen de Tilburgers zich herstellen tegen Feyenoord of zijn is het de ploeg uit Rotterdam die met drie punten huiswaarts gaat keren? Wat je voorspelling ook is, bij de TOTO zijn de odds altijd hoog ingeschaald!

De beste Online Bookmakers