Europa League
28/10/20202 reacties

Feyenoord speelt in De Kuip Europa League duel tegen Wolfsberger AC

Feyenoord speelt in De Kuip Europa League duel tegen Wolfsberger AC
In Poule K van de Europa League gaat Feyenoord het aanstaande donderdag opnemen tegen Wolfsberger AC. De ploeg van trainer Dick Advocaat treft de Oostenrijkse ploeg in de eigen Kuip. Er zijn nog geen drie punten verdiend in Poule K en zou Feyenoord de eerste club zijn die dat doet? VoetbalGokken.nl heeft de hoogste odds voor dit duel voor je opgezocht en Koning TOTO verwacht dat Feyenoord heel wat in te brengen heeft tegen Wolfsberger. Wat verwacht jij?

Dick Advocaat: “Tegen Wolfsberger kan het alle kanten op”

Alle teams in Groep K hebben één punt uit de eerste wedstrijd gehaald en daarmee is er nog geen team die eruit spat. Feyenoord-trainer Dick Advocaat is zich daar heel goed van bewust en hoopt daar donderdag verandering in te kunnen brengen met Feyenoord. “Het wordt gewoon spannend in deze poule. Het kan alle kanten op rollen als we tegen Wolfsberger spelen”, zegt de trainer.

“Mensen mogen verwachten dat weinig duels verliezen”

Hoe de zaken er ook voor staan donderdag volgt er met Wolfsberger AC een nieuwe kans. “Mensen moeten niet verwachten dat wij alle wedstrijden winnen. Ze mogen wél verwachten dat we weinig duels zullen verliezen, want wij hebben een ploeg die niet veel doelpunten tegen krijgt”, aldus Advocaat in voorbereiding op de groepswedstrijd tegen de Oostenrijkers.

Ferdinand Feldhofer: “Vol in de aanval tegen Feyenoord”

Wolfsberger AC heeft de laatste tijd veel moeite om haar duels te winnen. In de Oostenrijkse Bundesliga gaat het moeizaam met de ploeg van trainer Ferdinand Feldhofer en moet zijn team het ook in Europa nog ver zien te schoppen. Te beginnen bij Feyenoord in De Kuip. “We willen weer voor verrassingen zorgen. We zullen ons best doen en vol op de aanval spelen tegen Feyenoord, dan zullen we wel zien wat er uitkomt”, zegt de trainer met volle overtuiging in zijn voorbeschouwing.

“Kans grijpen in Rotterdam”

Alhoewel dit duel niet echt een aangewezen favoriet heeft, zijn de quoteringen wel wat hoger ingeschaald voor een zege van Wolfsberger. De hoofdtrainer van Wolfsberger weet dat ook. “De favoriet wint niet altijd. We willen onze kans grijpen in Rotterdam”, besluit Feldhofer op de clubwebsite.

Statistieken

In Groep K is er nog geen team die drie punten heeft veroverend. Feyenoord speelde afgelopen week  gelijk 0-0 bij Dinamo Zagreb en Wolfsberger AC kwam tegen CSKA Moskou ook niet verder dan een 1-1. Beide ploegen staan eerste en tweede omdat zij wel wisten te scoren.

Head 2 Head

De wedstrijd van donderdag in De Kuip is de eerste sinds het clubbestaan van Feyenoord. Nog nooit eerder speelden de Rotterdammers tegen de Oostenrijkse ploeg. Maar qua vorm zijn de bezoekers toch licht in het voordeel.

Huidige vorm Feyenoord

Na de uitwedstrijd tegen Dinamo Zabreb 0-0 speelde Feyenoord afgelopen weekend uit bij RKC in Waalwijk. Deze Eredivisie wedstrijd werd niet gewonnen, maar ook in het Limburgse Waalwijk werd het met 2-2 een gelijkspel. De laatste keer dat de Feyenoorders wonnen was tegen Willem II. Toen werd het nog 1-4 in het voordeel van de Rotterdamse ploeg.

Huidige vorm Wolfsberger AC

De thuiswedstrijd tegen CSKA Moskou werd met 1-1 gelijkgespeeld en een paar dagen later moest de ploeg van coach Feldhofer zich alweer paraat maken voor een competitie duel tegen Rapid Wien: Dat duel werd met 3-4 verloren in de Lavanttal-Arena. Rapid Wien staat tweede in de Oostenrijkse Bundesliga en Wolfsberger vinden we na die nederlaag pas terug op de tiende plek.

Lappenmand

De lappenmand van Feyenoord wil maar niet krimpen. Met Luis Sinisterra, Leroy Fer en Robert Bozenik zijn er nog altijd drie spelers niet inzetbaar. Ook Sven van Beek is nog altijd niet inzetbaar. Daar komt nog eens bij dat Nicolai Jorgensen weer de ziekenboeg zal bezoeken. De aanvaller werd in de wedstrijd tegen RKC al snel weer gewisseld.Advocaat: “Nicolai had weer last van zijn lies en die zijn we de komende weken weer kwijt. Dit is natuurlijk een probleem voor hemzelf maar ook voor de club,” stelt Advocaat tegenover Rijnmond.Ook Wolfsberger heeft wat spelers in de ziekenboeg. Zo moet de ploeg van trainer Feldhofer spits Dario Vizinger missen door knieklachten. Ook Lukas Scholf en Guram Giorbelidze moeten thuis achterblijven door een blessure.

Prognose

Volgens ons moet Feyenoord er thuis in slagen om Wolfsberger te verslaan. Wij voorspellen een 3-1 zege voor trainer Advocaat en zijn selectie. Heb jij meer vertrouwen in een overwinning van de Oostenrijkse formatie of een gelijkspel? Check onderstaande quoteringen en speel mee.

Quoteringen Feyenoord – Wolfsberger AC

De quoteringen van Koning TOTO zijn als volgt ingedeeld voor de thuiswedstrijd van Feyenoord tegen Wolfsberger. De hoogste odd van dit duel x 5.15 keer de inleg wordt uitgekeerd als de Oostenrijkse ploeg wint in De Kuip.Een gelijkspel levert met een odd van x 4.35 keer het speelbedrag ook een hoge beloning op in het 1X2 spelsysteem van deze Nederlandse bookmaker. Winst van Feyenoord staat genoteerd op x 1.52 keer je speelbedrag!
De Europa League wedstrijd Feyenoord – Wolfsberger AC wordt gespeeld op donderdag 29 oktober om 18:55 uurin De Kuip te Rotterdam. Zorg dat je er klaar voor bent als Feyenoord voor de tweede keer aftrapt in de groepsfase van de Europa League. Moedig je favoriete ploeg aan en laat jouw voorspelling achter via VoetbalGokken.nl!

De beste Online Bookmakers