Europa League
23/11/20202 reacties

Feyenoord uit bij CSKA Moskou in Europa League

Feyenoord uit bij CSKA Moskou in Europa League
Aanstaande donderdag treedt Feyenoord in de Russische hoofdstad Moskou aan tegen CSKA. In de vierde speelronde in Groep K van de Europa League moet er gewonnen worden om de kansen op overwintering in tact te houden. De thuiswedstrijd tegen de Russische ploeg werd gewonnen en daaruit putten de bookmakers vertrouwen uit! VoetbalGokken.nl blikt vooruit met de beste odds!

Viktor Goncharenk: “Feyenoord kent geen geheimen voor ons”

CSKA Moskou verloor de heenwedstrijd dan wel in De Kuip met 3-1, maar CSKA-trainer Viktor Goncharenko denkt dat zijn team nu goed weet hoe Feyenoord woensdag in eigen huis te bestrijden is. “We weten alles van Feyenoord. We hebben ze goed geanalyseerd. Zowel de spelers als de tactiek kennen geen geheimen voor ons”, zegt de trainer van CSKA Moskou.

“Goede reputatie Dick Advocaat”

Feyenoord-trainer Dick Advocaat keert woensdag terug in Moskou en de 72-jarige coach is zeer bekend bij veel Russische teams. Trainer Goncharenko is dan ook verheugd op de komst van Feyenoord. “Dick Advocaat heeft een heel goede reputatie in Rusland, zowel bij Zenit als bij de nationale ploeg. Hij heeft veel vrienden en fans in Rusland. Hij was altijd een markant figuur voor de pers, maar ik heb alleen maar goede dingen te zeggen over hem”, zo zegt Goncharenko.

Dick Advocaat: “Altijd veldslagen bij CSKA Moskou”

Als oud-trainer van Zenit Sint-Petersburg kwam Dick Advocaat zelf ook vaak in Arena CSKA om te strijden in de Russische competitie en beker. “Dat waren altijd veldslagen”, blikt Advocaat kort terug. Ook aanstaande donderdag verwacht de trainer een zware wedstrijd voor zijn ploeg. “Ze staan natuurlijk niet voor niets bovenaan in een sterke competitie als de Russische. Maar wij kunnen ook een goede partij spelen. Het zal dus ook voor CSKA een lastige wedstrijd worden”, zo zegt de ervaren Advocaat.

“Sowieso resultaat boeken”

Beide teams moeten keihard werken om drie punten te pakken om de nummer één Dinamo Zagreb en twee Wolfsberger AC niet uit het oog te verliezen. Ook Advocaat is aan het rekenen gegaan. “Een overwinning zou geweldig helpen, maar na de wedstrijd kunnen we misschien zeggen dat een gelijkspel ook mooi is. We moeten in ieder geval een resultaat boeken”, besluit de trainer van Feyenoord.

Statistieken

Zowel Feyenoord als CSKA Moskou moeten nog hard werken om in Europa te kunnen overwinteren. Feyenoord staat derde met vier punten en CSKA staat vierde met twee punten. De koploper van de groep is Dinamo Zagreb met vijf punten. Het Oostenrijkse Wolfsberger AC staat tweede met vier punten. Feyenoord moet dus winnen, wil het meestrijden om de eerste twee plekken.Na de uitwedstrijd tegen CSKA speelt Feyenoord thuis tegen Dinamo Zagreb en tot slot uit bij Wolfsberger AC. De ploeg uit Moskou speelt dan nog thuis tegen Wolfsberger en uit bij Dinamo Zagreb.

Head 2 Head

Begin deze maand werd de wedstrijd in De Kuip tegen CSKA Moskou met 3-1 gewonnen door Feyenoord. De ploeg uit de havenstad was duidelijk de betere van de twee, maar dat is in het verleden lag niet altijd zo geweest.CSKA won in de Europa League seizoen 2008 - 2009 zelfs met 1-3 in De Kuip. In 1996 speelden de teams ook al tegen elkaar, toen in de UEFA Cup, de oude naam van de Europa League. Feyenoord won uit in Moskou met 0-1 en speelde thuis met 1-1 gelijk.

Huidige vorm CSKA Moskou

In de Russische Premier League staat CSKA Moskou na vijftien speelronden bovenaan. Afgelopen weekend speelde de ploeg van trainer Goncharenko tegen Sochi dat zesde staat. De punten werden gedeeld 1-1 in Arena CSKA Moskou. Drie dagen na het verloren duel met Feyenoord in De Kuip won de ploeg met 2-0 van FK Rostov.

Huidige vorm Feyenoord

Feyenoord ging afgelopen zondag op bezoek bij Fortuna Sittard. Het team van trainer Advocaat won met 1-3 van de nummer achttien uit de competitie.De speelronde ervoor werd FC Groningen in de Kuip al aan de zegekar gebonden: 2-0 winst voor de Rotterdamse kameraden. De Europa League wedstrijd van eind oktober tegen Wolfsberger AC is de laatste wedstrijd die Feyenoord nog verloor (1-4).

Lappenmand

CSKA Moskou treedt donderdag zonder de drie verdedigers Kirill Nababkin (gescheurde kruisband), Bruno Fuchs (heupblessure) en Vadim Karpov (gezondheidsproblemen) aan. De middenvelders Baktiyar Zaynutdinov en Ivan Oblyakov moeten beiden oppassen geen gele kaart te krijgen, want dat zou een wedstrijd schorsing betekenen.Ook trainer Advocaat kan niet over alle spelers van Feyenoord beschikken. Naast de al lang geblesseerde Luis Sinisterra (knieblessure) en Sven van Beek (enkeloperatie) kunnen ook Leroy Fer (hamstringblessure), Robert Bozenik (voetblessure), Christian Conteh (blessure), Justin Bijlow (blessure) en Orkun Kokcu (kneuzing voetgewricht) niet meespelen.

Prognose

We denken dat Feyenoord het zwaar krijgt in Moskou, maar volgens ons gaat de ploeg van trainer Advocaat wel winnen. We voorspellen een 1-2 overwinning voor de Rotterdammers en dat zou bij de TOTO gemiddeld drie keer je inleg opleveren. Benieuwd hoe hoog alle pre-wedstrijd quoteringen momenteel zijn? Neem onderstaand odd-overzicht door en scoor de beste deal!

Quoteringen CSKA Moskou – Feyenoord

De quoteringen zijn bij Koning TOTO als volgt ingedeeld. Een overwinning van Feyenoord levert met x 3.30 keer de inleg al een hoge beloning op. Een gelijkspel staat met x 3.45 keer het speelbedrag nog net iets hoger ingeschaald. Dit is dan ook de hoogste odd voor dit duel in het 1X2 spelsysteem.Trekt CSKA Moskou volgens jou aan het langste eind? Dan zou dit een ramp zijn voor Feyenoord, maar jij kunt x 2.06 keer de inleg verdienen als de ploeg uit Moskou donderdagavond wint.
De Europa League wedstrijd CSKA Moskou – Feyenoord wordt gespeeld opdonderdag 26 november om 18:55 uur in Arena CSKA te Moskou. Kunnen de Feyenoorders ook dit keer winnen van de nummer vier in Groep K? Laat het de TOTO vandaag alvast weten en maak een mooie deal via VoetbalGokken.nl bij deze Nederlandse bookmaker.

De beste Online Bookmakers