PSV, Feyenoord en AZ nog altijd in race voor Europa League

Dit bericht delen
28 augustus 2019     6 REACTIES

Voor PSV en Feyenoord mag het eigenlijk niet meer misgaan. Beide Nederlandse topploegen wonnen hun thuiswedstrijd met 3-0 en staan met één been in de groepsfase van de Europa League. AZ speelde ‘thuis’ in Enschede met 1-1 gelijk tegen FC Antwerp en moet in de return nog flink aan de bak om ook in het hoofdtoernooi te komen. De bookmakers verwachten veel van de Nederlandse team. Welke uitslagen voorspel jij? Kies de hoogste odds bij voetbalgokken.nl en speel mee!

Mark van Bommel: “Normaal gesproken geef je dit niet meer weg”

PSV-trainer Mark van Bommel sprak in de vorige ronde over tegenstander Haugesund als een ‘ploeg die niet zo goed is’. Vervolgens haalde PSV met de hakken over de sloot de volgende ronde en dus is Van Bommel nu wat voorzichtiger in zijn uitspraken. Maar na de 3-0 winst in het heenduel tegen Apollon kan ook hij niet om de hete brij heen draaien: “Normaal gesproken mag je dit niet meer weggeven”, blikt hij bij Veronica vooruit op de return van aanstaande donderdag op Cyprus.

PSV wint de wedstrijd
2.04
Feyenoord wint de wedstrijd
2.23
AZ Alkmaar wint de wedstrijd
2.97

Geen arrogantie

Wel blijft Van Bommel op zijn hoede voor de Cyprioten: “Het is niet zo dat we dit wel eventjes doen”, waarschuwt Van Bommel tijdens de persconferentie, geciteerd door Voetbal International. “We kunnen niet zo arrogant zijn dat we zeggen dat we zo even doorgaan.”

“Plaatsing zal nog steeds lastig worden”

Hij tempert dan ook de verwachtingen en wil zelfs met de 3-0 op zak niet over plaatsing spreken. “Wij hebben een jonge en grillige ploeg en hun verdediging lijkt ten opzichte van onze aanval natuurlijk heel groot en sterk”, vervolgt Van Bommel zijn voorbeschouwing op de return waarbij routine, rust en overzicht belangrijk zullen zijn. “Zij hebben meer ervaring, gemiddeld zeven jaar meer voetbalervaring in trainingen, wedstrijden en situaties. Dat is niet erg, maar dat is wel iets wat wij nog moeten leren. Wij willen ons plaatsen voor de Europa League, maar dat zal nog steeds niet gemakkelijk worden.”

Pre-wedstrijdquoteringen voor Apollon – PSV

De pre-wedstrijdquoteringen voor de uitwedstrijd van PSV zien er zeer interessant uit. Een overwinning van thuisploeg Apollon wordt met x 3.55 keer je speelbedrag voor deze wedstrijd (uiteraard) het hoogst beloond. Dat is vooral vanwege de 0-3 achterstand waartegen de Cypriotische ploeg aankijkt. Een gelijkspel op het eiland in de Middellandse Zee levert met x 3.42 keer de inleg niet veel minder op. Ook een zege van PSV wordt met x 2.04 keer de inleg bij de TOTO nog steeds zeer goed uitbetaald.

Jaap Stam: “Voorbereid zijn op aanvallend Beer Sheva”

Ook Feyenoord heeft zichzelf een riante uitgangspositie verschaft in de aanloop naar de return. De Rotterdammers wisten net als PSV met 3-0 te winnen en hebben plaatsing volledig in eigen hand. Trainer Jaap Stam kent zijn pappenheimers inmiddels wel en waarschuwt voor onderschatting: “In principe mag het niet meer misgaan, maar je weet het nooit. We moeten gewaarschuwd zijn, want deze ploeg heeft kwaliteit en zal de aanval zoeken. Daar moeten we op voorbereid zijn.”

“De manier waarop is heel belangrijk”

Over het spel en de uitslag in de heenwedstrijd is Stam uiteraard zeer te spreken, want daardoor kan de ploeg uit Rotterdam-Zuid op twee oren slapen richting de wedstrijd van aanstaande donderdag: “We hebben vol overtuiging gespeeld, waren fris, agressief en namen initiatief”, zei Stam na het duel in De Kuip tegen Veronica. “We hebben het heel aardig gedaan tegen een ploeg die kwaliteit heeft. Dit resultaat, en de manier waarop we het hebben gehaald, is heel belangrijk.”

Pre-wedstrijdquoteringen Harpoel Beer Sheva – Feyenoord

Bij TOTO staan de pre-wedstrijdquoteringen voor de uitwedstrijd van Feyenoord er ook goed bij. Voor wie de hoogste odd wil grijpen, kan overwegen te spelen op een gelijkspel x 3.40 keer je inleg is daar de quotering van. Voor een zege van Harpoel staat x 3.09 keer je inleg genoteerd. Een overwinning van Feyenoord levert in het 1X2 spelsysteem met x 2.23 keer de inleg nog steeds een ruime verdubbeling van je speelgeld op.

AZ-trainer Arne Slot: “Vertrouwen richting return”

Teleurstelling bij AZ na de 1-1 in de ‘thuiswedstrijd’ tegen FC Antwerp: “Maar tegelijkertijd ben ik vol vertrouwen in de return van volgende week”, zei hij na afloop van het duel dat dankzij een late goal van Myron Boadu eindigde in 1-1.

De trainer weigert dus de handdoek in de ring te gooien en ziet zelfs nog mogelijkheden voor AZ om alsnog de Europa League groepsfase te bereiken “Halverwege de wedstrijd was ik al tevreden over wat mijn ploeg heeft laten zien en na afloop ben ik dat helemaal. We hebben tegen een goede, defensieve ploeg als dit veel kansen gecreëerd en weinig weggeven. Als we dit volgende week weer op de mat kunnen leggen, dan maken we zeker nog kans”, aldus Slot in het Noord-Hollandse Dagblad.

Pre-wedstrijdquoteringen Royal Antwerp – AZ Alkmaar

Het kan nog alle kanten op bij het Belgische Antwerp en dat levert bij de online bookmakers direct hoge pre-wedstrijdquoteringen op. Winst van de thuisploeg Antwerp staat genoteerd op x 2,34 keer je speelbedrag. Een gelijkspel is goed voor de hoogste odd van dit duel x 3,30 keer de inleg. Wil je je speelbedrag inzetten op winst van AZ, dan wordt je inleg x 2,97 keer zoveel waard als de Alkmaarders de wedstrijd naar hun hand zetten.

De play-offs van de UEFA Europa League Apollon – PSV Eindhoven wordt gespeeld op donderdag 29 augustus om 19:00 uur in het Tsirion Stadion te Limassol. De wedstrijd Harpoel Beer Sheva – Feyenoord Rotterdam begint die avond om 19:30 uur in het Toto Turner Stadion te Be’er Sheva. Op datzelfde tijdstip trappen ook Royal FC Antwerp – AZ Alkmaar af in het Bosuilstadion te Antwerp.

Krijgen alle drie de Nederlandse ploegen het voor elkaar om de groepsfase te bereiken of bruisen de tegenstanders van de energie door hun eigen thuispubliek en krijgen PSV, Feyenoord of AZ geen kans van slagen? Laat TOTO weten wat jouw voorspelling is en speel mee via VoetbalGokken.nl!


Reacties

casinoking
28 augustus 2019

PSV en Feyenoord gaat goed komen. AZ moet er nog heel wat voor doen. Denk dat Antwerp net ff iets beter is.

5 maanden geleden

studiov...
29 augustus 2019

Ik vrees voor AZ, maar PSV en Feyenoord winnen vanavond ook hun potjes weer gewoon.

5 maanden geleden

weddens...
29 augustus 2019

Ik verwacht dat Feyenoord met 1-0 verliest. Mooie odds bij die uitslag dus ik heb 10tje gespeeld hierop :) ik blij, Feyenoord door, iedereen blij

5 maanden geleden

dropend...
29 augustus 2019

Gokje op stuntje van AZ: 0-1

5 maanden geleden

goktopper
29 augustus 2019

PSV wint met 0-2!!

5 maanden geleden

thegambler
29 augustus 2019

Ze verliezen alledrie

5 maanden geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

16 januari 2020     2 REACTIES

Bookmakers hanteren hoge odds bij VVV – PSV

In stadion De Koel hervatten VVV en PSV komende zondag de Eredivisie. Voor de Limburgse thuisploeg direct een lastig ...

Lees meer
16 januari 2020     2 REACTIES

Liverpool op Anfield tegen Manchester United in Premier L...

De bookmakers likken hun vingers er alweer bij af, want dit weekend staat er opnieuw een Engelse topmatch geprogramme...

Lees meer
15 januari 2020     1 REACTIE

Ajax hervat competitie met thuiswedstrijd tegen Sparta Ro...

Aanstaande zondag begint voor Ajax het tweede deel van de Eredivisie. De Amsterdammers beginnen dit deel als koploper...

Lees meer
15 januari 2020     2 REACTIES

Zege van Feyenoord op Heerenveen zorgt voor vijftig proce...

Ben je van plan om in te zetten op de wedstrijd van Feyenoord die ze zaterdag spelen tegen SC Heerenveen? Voetbal...

Lees meer
Eerlijke informatie
Altijd up-to-date
De beste bonussen
Win strategieën