Bundesliga
23/06/2020

Geweldige odds bij laatste speelronde Bundesliga

Geweldige odds bij laatste speelronde Bundesliga

Bij VoetbalGokken.nl hebben we alle odds voor de laatste speelronde van dit seizoen in de Duitse Bundesliga voor je verzameld. Bayern is al kampioen, maar er kan nog veel veranderen aan de ranglijst. Gaat Davy Klaassen met Weder Bremen degraderen en haalt Peter Bosz met Bayer Leverkusen de Champions League? Speel nu mee via TOTO.nl en win!

Champions League tickets

De strijd om de Champions League tickets gaat tussen RB Leipzig, Borussia Mönchengladbach en Bayer Leverkusen. Borussia Dortmund, tweede, is al zeker van deelname aan het miljoenenbal.

Bayer Leverkusen – FC Mainz

Peter Bosz speelt met Leverkusen zondagmiddag thuis tegen 1. FC Mainz. Leverkusen is vijfde en dat zou kwalificatie voor de Europa League inhouden. De vierde plek betekent directe toelating tot de groepsfase van de Champions League. Om hoop te houden op dat felbegeerde ticket moet er gewonnen worden van Mainz. Vorig seizoen slaagde Leverkusen daar tot tweemaal toe glansrijk in: 1-0 en 2-0 waren de overwinning in 2019. In 2017 verloor Leverkusen voor h            et laatst. Toen werd het in Mainz 3-1 en in Leverkusen 0-2.

Quoteringen Bayer Leverkusen – 1. FC Mainz

De odds zijn een weerspiegeling van de stand. Leverkusen (vijfde) is de favoriet en een zege van Mainz (dertiende) is hierdoor goud waard! Speel je op het team van Bosz, dan geldt er bij TOTO.nl een gemiddelde quotering van x 1,26. In het 1x2 spelsysteem is een gelijkspel x 5,80 keer je inleg waard en wint Mainz? Dan wordt het helemaal een gekkenhuis: x 8,65 keer het aantal ingelegde euro’s.

Mönchengladbach – Hertha BSC

Borussia Mönchengladbach bezet momenteel de vierde plek en die willen ze maar wat graag behouden. Er moet dan gewonnen worden van Hertha BSC, de club uit Berlijn waar onder andere onze landgenoten Javairo Dilrosun (momenteel geblesseerd) en Karim Rekik spelen. Ook oud-Feyenoorder Salomon Kalou speelt voor de huidige nummer tien in de Bundesliga. Gladbach won haar laatste twee duels, terwijl Hertha in de afgelopen vijf wedstrijden maar liefst drie nederlagen moest slikken. Afgelopen weekend won de ploeg uit Berlijn wel en hielp daarmee Borussia Mönchengladbach. Het verloor van de directe concurrent Leverkusen namelijk met 2-0.

Quoteringen Borussia Mönchengladbach – Hertha BSC

De thuisploeg wordt veruit de meeste kansen toegedicht om te winnen: x 1,32 bij een overwinning van Gladbach. Pakt Hertha nog even drie punten mee? Dan kunnen spelers die via VoetbalGokken.nl op een uitzege hebben ingezet gemiddeld x 7,55 keer hun inleg terugverwachten van de TOTO! Een gelijkspel tenslotte staat in het 1x2 spelsysteem momenteel op x 5,30.

FC Augsburg - RB Leipzig

Tot slot Leipzig. Deze ploeg staat er voor aanvang van de laatste speelronde het beste voor. Leipzig bezet de derde plaats, maar heeft slechts één punt voorsprong op Gladbach en slechts drie op Leverkusen. Augsburg lijkt echter een gewillig slachtoffer. De ploeg is vijftiende en staat zes punten los van de degradatieplaatsen. Augsburg is dus al veilig en heeft niets meer om voor te spelen.

Quoteringen FC Augsburg – RB Leipzig

Een thuiszege wordt door de bookmakers dan ook niet waarschijnlijk geacht. Gebeurt dat toch, dan is dat zuur voor Leipzig. Maar niet voor spelers die een gokje hebben gewaard op deze uitslag. Die ontvangen in dat geval dan namelijk x 6,85 keer hun inleg retour! Een gelijkspel is bijna evenveel knaken waard: x 5,00! Wint Leipzig en stelt het daarmee Champions League voetbal veilig? Dan keert de TOTO gemiddeld x 1,36 keer het inlegde speelbedrag aan je uit.

Degradatievoetbal

Onderin zijn de kaarten zo goed als geschud. Paderborn zakt af naar de tweede Bundesliga. Het gaat komende zaterdag enkel nog om plaats zestien en zeventien. Werder Bremen, de club van Davy Klaassen, lijkt het kind van de rekening te worden. Zij hebben immers twee punten achterstand op Fortuna Düsseldorf dat promotie/degradatiewedstrijden mag gaan spelen als ze zestiende blijven.

Quoteringen Werder Bremen – 1. FC Kòln

Werder Bremen moet dus winnen en dan hopen dat Düsseldorf verliest om een kansje te maken op een langer verblijf in de Bundesliga. Slagen Klaassen en co hierin? Dan keert TOTO x 1,61 keer je inleg uit! Wordt het een gelijkspel en valt daarmee het doek voor de ploeg die al zo lang op het hoogste Duitse niveau speelt? Dan levert je dat x 4,20 keer het ingelegde speelbedrag op. Lukt het FC Kòln zelfs om te winnen? Dan lopen de odds op naar gemiddeld x 4,55!

Quoteringen Union Berlin – Fortuna Dusseldorf

Düsseldorf speelt een uitwedstrijd bij Union Berlin, die nummer twaalf in de huidige stand. Wint Düsseldorf, dan is het einde verhaal voor Werder en kunnen spelers van voetbalgokken.nl die via de TOTO hebben ingezet gemiddeld x 1,90 keer hun inleg op de bankrekening verwachten. Bij een gelijkspel keert TOTO.nl x 3,50 keer je inleg uit en bij winst van Union zelfs x 3,70 keer het inlegde speelbedrag! Odds die zonder meer de moeite waard zijn!

De 34e en laatste speelronde in de Bundesliga wordt gespeeld op zaterdag 27 juni. Alle duels beginnen om 15:30 uur. Rond half zes is de definitieve eindstand voor het seizoen 2019 – 2020 bekend en weet jij ook of je gewonnen hebt met jouw voorspelling(en)! Volg de afsluitende speelronde in de Bundesliga via VoetbalGokken.nl en speel mee met TOTO.nl! De beslissingen rondom Europees voetbal en degradatie kunnen je namelijk flink wat geld opleveren! Voorspel de juiste uitslag of gok op (tussentijdse) statistieken. Je vindt alle deals en de hoogste bonussen op VoetbalGokken.nl!

De beste Online Bookmakers