Champions League
25/10/20204 reacties

Hoge odds! Ajax tegen Atalanta in tweede ronde Champions League

Hoge odds! Ajax tegen Atalanta in tweede ronde Champions League
Aanstaande dinsdag reist Ajax af naar het Italiaanse Atalanta Bergamo voor de tweede speelronde van de Champions League. In Groep D staan de Ajacieden op de derde plek nadat het thuis niet van Liverpool wist te winnen. Gaan de Ajacieden wel zegevieren bij Atalanta waar onze landgenoten Sam Lammers, Hans Hateboer en Marten de Roon spelen? Laat jouw voorspelling veel waard zijn bij Koning TOTO.

Gian Piero Gasperini: “Duel met Ajax bepalend”

Atalanta Bergamo won de eerste wedstrijd in de poule eenvoudig van Midtjylland en volgens trainer Gian Piero Gasperini was dat ook nodi met de duels tegen Liverpool en Ajax in het geschiedt. “We moesten in tegenstelling tot vorig jaar wel sterk beginnen, want we ontvangen hierna Ajax en Liverpool in eigen huis. Dat zullen bepalende wedstrijden worden in deze groep. Het is belangrijk dat we deze wedstrijden ingaan met drie punten op zak”, zegt Gasperini tegen Sky Sport Italia.

“Liverpool en Ajax twee giganten uit de sport”

Als Atalanta wint van de Ajacieden heeft de ploeg waar ook Nederlanders spelen met zes punten al een behoorlijke buit binnen. “We stuiten met Liverpool en Ajax op twee giganten uit de sport, die de Champions League hebben gewonnen. Onze ambitie is echter niet alleen om indruk te maken met ons spel, maar ook om de volgende ronde te halen”, aldus de trainer.

Erik ten Hag: “We kijken uit naar Atalanta”

Het verloren duel tegen Liverpool gaf Ajax-trainer Erik ten Hag hoe dan ook moed voor de volgende wedstrijd dat in Bergamo zal zijn. “We kijken uit naar Atalanta, want we hebben tegen een heel goed team fantastisch gespeeld. We deden onszelf alleen tekort door niet te scoren en dan blijf je met een pittige smaak achter”, zegt Ten Hag.

“Atalanta een pressingmachine”

Als Atalanta wint van de Ajacieden heeft de ploeg waar ook Nederlanders spelen met zes punten al een behoorlijke buit binnen. “We stuiten met Liverpool en Ajax op twee giganten uit de sport, die de Champions League hebben gewonnen. Onze ambitie is echter niet alleen om indruk te maken met ons spel, maar ook om de volgende ronde te halen”, aldus de trainer.

Statistieken

Ajax staat na de eerste speelronde van Groep D van de Champions League op de derde plek in de poule. Liverpool staat tweede omdat het met één doelpunt wist te winnen van de Ajacieden. Atalanta staat eerste, want de Italiaanse ploeg slaagde er bij de nummer vier Midtjylland in om met 0-4 te winnen in het Deense Middle Jutland.

Head 2 Head

Het is voor Ajax de eerste keer dat het naar Atalanta afreist. De ploeg uit Amsterdam heeft nog nooit eerder tegen de Italiaanse club gespeeld.

Huidige vorm Atalanta Bergamo

Atalanta speelde afgelopen zaterdag een wedstrijd tegen Sampdoria en dat duel werd met 1-3 verloren. Na vijf speelronden in de Serie A staat de ploeg van trainer Gasperini op de vierde plek met negen punten. Een week eerder verloor Atalanta ook al met 4-1 bij Napoli. Sam Lammers scoorde het enige doelpunt dat de ploeg uit Bergamo wist te maken.In de Champions League wedstrijd van afgelopen week had La Dea Gli Orobici I Nerazzurri er weinig moeite mee om het Deense Midtjylland te verslaan: 0-4 waardoor Atalanta eerste staat in Groep D.

Huidige vorm Ajax Amsterdam

Na de verloren wedstrijd tegen Liverpool (0-1), waarin Tagliafico een eigen doelpunt maakte, speelden de ploeg van trainer Ten Hag uit bij VVV Venlo. Die wedstrijd werd met speels gemak gewonnen. Bij de rust stonden de Amsterdammers al met 0-4 voor, waarna VVV in de tweede helft na een rode kaart voor VVV verder en verder uitliep tot een monsterscore van 0-13!Vorig weekend wisten de Ajacieden thuis af te rekenen met SC Heerenveen 5-1! Met het scorend vermogen in de Eredivisie zit het dus wel goed, nu nog in de Champions League.

Prognose

Atalanta Bergamo heeft de laatste tijd wel laten zien een echte killer te kunnen zijn. Wij voorspellen dan ook geen overwinning van Ajax in Bergamo. We vullen een 3-1 zege van Atalanta in op het wedformulier van de TOTO. Ben jij opzoek naar een hoge odd voor jouw voorspelling? Bekijk dan vast onderstaand odd-overzicht voor de gemiddelde quoteringen die de TOTO hanteert voor Atalanta – Ajax.

Quoteringen Atalanta Bergamo – Ajax Amsterdam

De bookmakers zijn het vertrouwen in Ajax nog lang niet kwijt, maar voor de uitwedstrijd tegen Atalanta hanteren de bookies wel de hoge odd voor een zege van de Amsterdammers. Denk jij dat Ajax wint in Bergamo dan is de quotering van x 3.85 keer je inleg zeker de moeite waard om op te spelen.De hoogste odd voor dit duel wordt bij de TOTO uitgekeerd als het een gelijkspel wordt in het Gewiss Stadion van Bergamo. Je krijgt x 4.20 keer de inleg terug als de punten worden gedeeld en jij dit vooraf had voorspeld bij je bookmaker. Een overwinning van Atalanta staat op x 1.71 keer jouw speelbedrag genoteerd.
De Champions League wedstrijd Atalanta Bergamo – Ajax Amsterdam wordt gespeeld op dinsdag 27 oktober om 21:00 uur in het Gewiss Stadion te Bergamo. Gaan de Ajacieden dit keer wel winnen in Groep D of boekt Atalanta er drie punten bij? Ga naar Koning TOTO voor de hoogste odd en de beste deals en haal alles uit deze tweede speelronde van Ajax in de Champions League.

De beste Online Bookmakers