Bundesliga
01/06/2020

Inhaalduel Werder Bremen – Eintracht Frankfurt scoort hoge odds bij TOTO

Inhaalduel Werder Bremen – Eintracht Frankfurt scoort hoge odds bij TOTO
In de Duitse Bundesliga wordt er ook midweeks gespeeld: Werder Bremen en Eintracht Frankfurt spelen woensdag hun inhaalwedstrijd in het Weserstadion te Bremen. Bij Koning TOTO wordt deze wedstrijd niet vergeten en staan de odds ook dit keer weer hoog ingeschaald! Speel jij op een zege van Werder Bremen met Davy Klaassen in de geleden of overwint de ploeg uit Frankfurt door een treffer van Bas Dost?

Florian Kohfeldt: “Gefocust zijn voor Frankfurt”

Werder Bremen kon afgelopen zaterdag opgelucht ademhalen toen er eindelijk weer een keer werd gewonnen! ‘Slachtoffer’ werd Schalke’04, maar voor trainer Florian Kohfeldt geldt het gezegde: ‘eéén zwaluw maakt nog geen zomer’ dubbel en dwars nu Eintracht Frankfurt woensdagavond naar Bremen afreist: “We hebben nu inderdaad geen tijd om gelukkig te zijn. We hebben nog zes finales. We moeten gefocust blijven”, blikt Kohfeldt alvast vooruit naar het duel van woensdag.

“We hebben nog niets bereikt”

Kohfeldt en zijn team moeten de resterende wedstrijden alles geven om ook volgend seizoen in de Bundesliga te mogen spelen. “Als je naar de stand kijkt, kun je zien hoe nodig het is om de punten te blijven pakken. We hebben nog niets bereikt en lopen nog steeds achter. Dus moeten we ook van Frankfurt zien te winnen”, prikkelt Kohfeldt zijn mannen voor het aanstaande inhaalduel.

Adi Hütter: “Belangrijke wedstrijd tegen Bremen”

Ook Eintracht Frankfurt, waar Dost en De Guzman in de tweede helft mochten invallen, boekte afgelopen weekend eindelijk weer eens een overwinning en dat nog wel tegen het hoog geklasseerde VfL Wolfsburg, waar onze landgenoot Wout Weghorst voor de doelpunten moet zorgen. Dat lukte afgelopen weekeinde niet en dat stemde Frankfurt-trainer Adi Hütter tot tevredenheid. Hij hoopt dan ook dat die lijn woensdag wordt doorgetrokken als ze het veld in Bremen betreden: “Nu zijn er twee zeer belangrijke wedstrijden in Bremen en tegen Mainz, waarin we dezelfde houding moeten vinden als tegen VfL Wolfsburg. We moeten onszelf blijven belonen”, zegt de trainer van de ploeg uit Frankfurt.

“Vertrouwen dat we woensdag weer winnen”

Smetje op de zege was de rode kaart van middenvelder Lucas Torro. Want ook voor Eintracht Frankfurt is elk punt van groot belang. “We bevinden ons nog in gevaarlijke gebieden, maar ik geloof gewoon dat het team leeft, een goede mentaliteit en wil winnen. Als je de prestatie tegen Wolfsburg hebt gezien, heb ik er alle vertrouwen in dat we woensdag opnieuw de winnende treffer kunnen scoren in Bremen”, besluit Hütter.

Statistieken

Werder Bremen is met de zeventiende plek nog altijd niet zeker dat ze volgend jaar weer in de Bundesliga te mogen spelen. De zeventiende en achttiende degraderen direct naar de tweede divisie van het Duitse voetbal. De zestiende plaats betekent degradatie play-offs. Met 25 punten komt Bremen wel steeds dichter in de buurt van een veilige haven. Fortuna Düsseldorf staat met 27 punten op de zestiende plek en 1. FSV Mainz 05 staat met 28 punten op de vijftiende plek. Eintracht Frankfurt staat op de twaalfde plaats met 32 punten. De ploeg van trainer Hütter heeft in de competitie dit seizoen niet veel meer om voor te vechten. Europees voetbal zit er voor Frankfurt al lang niet meer in, maar de veilige plek in de middenmoot moet nog wel behouden worden en daarvoor het heeft elftal waar Dost en De Guzman voor uitkomen nog wel wat puntjes nodig.

Head 2 Head

Vorig jaar wist Werder Bremen niet te winnen van Eintracht dat op bezoek kwam in het Weserstadion. Met 2-2 werd dit duel een gelijkspel. Een jaar eerder had Bremen wat meer geluk. De thuisploeg won met 2-1. In 2016 ging Frankfurt er met diezelfde zege (1-2) nog vandoor.

Huidige vorm Werder Bremen

De laatste drie duels heeft de ploeg van trainer Kohfeldt niet meer verloren. Afgelopen weekend werd er gewonnen van Schalke’04 (0-1) en ook bij Freiburg werd met 0-1 verslagen door Die Werderaner. Tussendoor werd de thuiswedstrijd tegen Mönchengladbach dan weer niet in winst omgezet, maar met een gelijkspel (0-0) werd er toch een broodnodige punt behouden aan dit duel.

Huidige vorm Eintracht Frankfurt

Eintracht Frankfurt wist afgelopen weekend knap te winnen van de nummer zes VfL Wolfsburg. De ploeg van Wout Weghorst speelde thuis tegen het team van trainer Hütter, die in het slot van de wedstrijd de overwinning wist binnen te halen. De drie punten gingen mee naar Frankfurt. Een week eerder werd er thuis tegen FC Freiburg nog een gelijkspel (3-3) uit het vuur gesleept.

Lappenmand

De lappenmand van Werder Bremen is te overzien. Verdediger Omer Toprak (kuitblessure) en aanvallers Claudio Pizarro (spierblessure) en Niclas Fulkrug (kruisband) zullen er woensdag tegen Frankfurt nog niet bij zijn. Middenvelder Ilia Gruev is geschorst voor de wedstrijd tegen Frankfurt. Eintracht Frankfurt komt woensdag zonder spits Gonçalo Paciência (spierblessure) naar Bremen toen. Filip Kostic en Stefan Ilanker zijn geschorst voor de uitwedstrijd van woensdag. Ook Lucas Torro zal waarschijnlijk nog geschorst worden vanwege zijn rode kaart tegen Wolfsburg. In dat duel ontving De Guzman overigens ook nog geel wegens onsportief gedrag. Tot slot: Rodrigo Zalazar is (nog) niet speelgerechtigd en zal ook niet afreizen naar Bremen.

Prognose

Wij voorspellen een kleine overwinning van Werder Bremen. De ploeg van trainer Kohfeldt zit in de overwinnings-flow en moet alle zeilen bijzetten om niet te degraderen. Frankfurt staat al op een veilige plaats. Wij vullen dan ook een 2-1 van Bremen in bij TOTO.nl die daar uiteraard weer een prima quotering tegenover heeft staan.

Quoteringen Werder Bremen – Eintracht Frankfurt

De odds voor deze inhaalwedstrijd in het Noord-Duitse Bremen zijn om te smullen. De hoogste quotering keert de TOTO uit als het een gelijkspel wordt: x 3.35 keer de inleg. Een thuisoverwinning van Werder Bremen staat met x 2.70 keer je inleg net iets hoger ingeschaald dan een uitzege van Frankfurt. Er wordt x 2.44 keer de inleg uitbetaald als Adlerträger wint in Bremen.
De Bundesliga inhaalwedstrijd Werder Bremen – Eintracht Frankfurt wordt gespeeld op woensdag 3 juni om 20:30 uur in het Weserstadion te Bremen. Kan de ploeg van Davy Klaassen een tweede zege op rij boeken of is het Eintracht Frankfurt die een driepunter gaat pakken.

De beste Online Bookmakers