Inside the Odds
04/11/2019

Ajax en Promes halen revanche op Chelsea voor 6,50 (!) keer je inzet!

Ajax en Promes halen revanche op Chelsea voor 6,50 (!) keer je inzet!
Dinsdagavond neemt Ajax het in de Champions League op tegen Chelsea. Hiermee krijgt Ajax dertien dagen na haar thuisnederlaag tegen the Blues alweer de kans om haar revanche te halen. De Amsterdammers zetten bij een goed resultaat bovendien een grote stap naar Europese overwintering. Dit geldt echter ook voor Chelsea, dat net als Ajax over zes punten beschikt. Het bewees in Amsterdam ook al dat het niet zomaar te verslaan is. Wie wint de kraker op Stamford Bridge? 

Chelsea in topvorm: x 1,90 keer je inzet

Chelsea boekte twee weken geleden een 1-0 uitoverwinning op Ajax en dit was toch enigszins verrassend te noemen. Het heeft voor een groot dosis zelfvertrouwen gezorgd bij de ploeg van Frank Lampard. De puzzelstukjes lijken bij de Londenaren steeds meer ineen te vallen. Chelsea is in de Premier League naar de top-vier geklommen, waarin het de derde plek met Leicester City deelt. Het won haar laatste vijf wedstrijden in de Engelse competitie. Ook in de Champions League trok Chelsea deze vorm door met zes punten uit haar laatste twee wedstrijden. In totaal wonnen the Blues acht van hun laatste negen wedstrijden. Het is hiermee duidelijk dat Ajax een beter Chelsea treft dan twee weken geleden. De vorm van de Engelse club heeft de favorietenstatus volledig doen keren voor de returnwedstrijd tussen beide teams. Het is dit keer Chelsea dat als favoriet aan het duel begint. Als het opnieuw weet te winnen van Ajax, ontvang je x 1,90 keer je inzet bij TOTO sportweddenschappen.

Ajax al twee jaar ongeslagen op vreemde bodem: tot x 3,80 keer je inzet

Aan Ajax wacht de taak te laten zien dat de thuisnederlaag tegen Chelsea een incident was. Ook Ajax beschikt over een mooie reeks met zeven overwinningen uit haar laatste acht wedstrijden, maar het is duidelijk dat de Amsterdammers in de Eredivisie weinig uitdaging hebben. Een reeks die wél veel indrukt wekt, is de Europese uitreeks van Ajax.  Het verloor twee jaar geleden tegen Rosenborg BK voor het laatst een uitwedstrijd in Europa. Sindsdien bleef de landskampioen in twaalf wedstrijden ongeslagen. Onder anderen Bayern München, Real Madrid, Juventus en Tottenham Hotspur slaagden er op eigen bodem niet in om van Ajax te winnen. Daar komt bij dat tegenstander Chelsea in uitwedstrijden aanzienlijk beter presteert dan in thuiswedstrijden. Het behaalde in uitwedstrijden maar liefst 88% van haar mogelijke punten, waar het in thuiswedstrijden slechts 46% van de mogelijke punten behaalde. Ook dit biedt veel hoop voor de ploeg van Erik ten Hag, die zelf overigens nog nooit twee Europese wedstrijden op rij verloor. Als Ajax dinsdag haar ongeslagen uitreeks in Europa voortzet, ontvang je x 1,86 keer je inzet bij een overwinning óf een gelijkspel. Als het via een overwinning haar revanche haalt op Chelsea, ontvang je x 3,80 keer je inzet.

Tammy Abraham gevaarlijkste aanvaller Chelsea: tot x 15,00 keer je inzet

Chelsea kende met een overwinning op Watford een goede generale voor de wedstrijd tegen Ajax. De 2-1 overwinning was een zachte uitdrukking van de krachtsverhoudingen op het veld. Chelsea was heer en meester en moest alleen in het laatste kwartier nog even zweten. Niet geheel ontoevallig opende spits Tammy Abraham de score. Na een splijtende pass van Jorginho bracht hij the Blues al na vijf minuten op voorsprong. Abraham is dit seizoen één van de grote revelaties in de Premier League. Hij scoorde al negen doelpunten en gaf twee assists.  In de Champions League scoorde de 22-jarige aanvaller tot op heden één doelpunt. Bovendien bracht Abraham zijn club al vijf keer op voorsprong. In alle gevallen deed hij dit binnen 22 minuten. De spits slaat dus graag snel toe. In de heenwedstrijd tussen Chelsea en Ajax was Abraham niet de meest opvallende speler. Hij zag vanaf de bank hoe zijn vervanger het winnende doelpunt maakte. De Engelsman blijft desondanks de gevaarlijkste aanvaller van Chelsea. Als hij dinsdag wel scoort, ontvang je x 1,99 keer je inzet. Als hij scoort én wint met Chelsea, ontvang je x 2,70 keer je inzet. Je ontvangt een spectaculaire quotering van x 15,00 keer je inzet als hij in de eerste tien minuten scoort.

Quincy Promes man in vorm bij Ajax: tot x 9,00 keer je inzet

Bij Ajax is Quincy Promes de man in vorm. De aanvaller heeft zich binnen korte tijd in de basis weten te spelen en is hier inmiddels al niet meer uit weg te denken. Promes is momenteel zelfs de topscorer van Ajax met tien doelpunten. In de Eredivisie scoorde hij alweer acht doelpunten, in de Champions League maakte hij er twee. Zowel tegen Lille als tegen Valencia kwam Promes op het scorebord. Ook tegen Chelsea leek dit even het geval te zijn, maar dit doelpunt werd uiteindelijk op basis van enkele millimeters afgekeurd. Het was een beslissing waar nog lang over werd nagepraat. De ultieme revanche van Ajax op Chelsea zou dan ook niet alleen een overwinning zijn, maar ook een doelpunt van Quincy Promes, wat gezien zijn vorm niet ondenkbaar is. Als Promes scoort, ontvang je x 3,85 keer je inzet. Als hij scoort én wint met Ajax, ontvang je x 6,50 keer je inzet. Verder ontvang je x 9,00 keer je inzet als hij het eerste doelpunt van Ajax scoort, wat hij dit seizoen al vijf keer eerder deed.

De beste Online Bookmakers