Inside the Odds
13/12/2019 0 reacties

Feyenoord en Berghuis verslaan PSV voor 5,50 keer je inzet!

Feyenoord en Berghuis verslaan PSV voor 5,50 keer je inzet!
Het is Super Sunday in de Eredivisie! Aanstaande zondag neemt de klassieke top-vier het namelijk in onderlinge duels tegen elkaar op. Om half 3 staat met Feyenoord tegen PSV het eerste duel op het programma. Voor beide teams verloopt het seizoen nog niet zoals gehoopt. PSV staat derde, maar heeft momenteel geen aansluiting met de top-twee. Feyenoord is na een slechte seizoenstart opgeklommen naar de achtste plaats, maar maakt ook nog altijd geen onuitwisbare indruk.  Beide teams willen de weg omhoog blijven inzetten. Wie wint er in de Kuip?

Feyenoord wint in de Kuip: x 2,54 keer je inzet

Feyenoord heeft sinds de aanstelling van Dick Advocaat nog niet verloren in de Eredivisie. Het is onder de kleine generaal bovendien van de twaalfde plaats naar de achtste plaats geklommen. Op PSV verkleinde het haar achterstand van negen naar zes punten. De Rotterdammers willen echter meer en zondag lonkt in een onderling duel de ideale kans om dit te bewerkstelligen. Hierbij zal Feyenoord vooral moed putten uit haar thuisreeks tegen PSV. Het won in de Kuip namelijk zes van haar laatste acht wedstrijden van de Eindhovenaren.  Bovendien verloor Feyenoord, ondanks slechte resultaten, dit seizoen pas één thuiswedstrijd.  Voor tegenstander PSV is het juist al even geleden dat het een uitwedstrijd won. De ploeg van Mark van Bommel boekte haar laatste eredivisiezege buiten het Philips Stadion namelijk in in september tegen PEC Zwolle (0-4). Als Feyenoord zondag thuis van PSV wint, ontvang je x 2,54 keer je inzet op Toto.

PSV haalt resultaat in Rotterdam: tot x 3,60 keer je inzet

Het seizoen van PSV verloopt tot nu toe met pieken en diepe dalen. Na een grote vormcrisis heeft het de laatste weken weer tekenen van herstel getoond.  Zo bleef het in haar laatste vier wedstrijden ongeslagen. PSV kan echter net als Feyenoord de meeste hoop putten uit de reeks van haar tegenstander. Ook de Rotterdammers maken namelijk op verschillende gebieden een armoedige indruk. Zo won Feyenoord dit seizoen pas één keer van een club uit het huidige linker rijtje van de Eredivisie. Ook Dick Advocaat wist hier nog geen verandering in te brengen. Sterker nog, de oud PSV-trainer won alleen nog van ploegen uit de onderste regionen van de competitie. Verder is Feyenoord dit seizoen de koning van de gelijke spelen. Het speelde vaker gelijk (zeven) dan dat het won (zes). Het zijn al met al allemaal geen statistieken die PSV angst zullen inboezemen. Als dit jaar weer eens resultaat haalt in de Kuip, ontvang je x 3,60 keer je inzet bij een gelijkspel. Als het wint, ontvang je x 2,44 keer je inzet.

Weinig doelpunten in de Kuip: tot x 4,80 keer je inzet

De laatste edities tussen Feyenoord en PSV leverden weinig doelpunten op. De 2-1 overwinning van Feyenoord vorig seizoen was wat dat betreft nog één van de meest doelpuntrijke edities van de laatste jaren. In zeven van de laatste tien ontmoetingen vielen namelijk twee doelpunten of minder. Dit is niet het enige signaal dat deze kant op wijst. Zo presteert Feyenoord onder Dick Advocaat een stuk constanter, maar het is er niet avontuurlijker op gaan voetballen. Het scoorde in haar laatste drie competitiewedstrijden maximaal één doelpunt. PSV is op haar beurt al jaren improductief in de Kuip. Het scoorde in 12 van haar laatste 15 bezoekjes aan het stadion één doelpunt of minder. De Eindhovenaren kwamen bovendien in hun laatste vier uitwedstrijden ook niet verder dan één treffer. Als er zondag twee doelpunten of minder vallen, ontvang je x 2,45 keer je inzet. Bij één doelpunt of minder ontvang je een quotering van x 4,80.

Berghuis doet PSV opnieuw pijn: tot x 5,50 keer je inzet

Het wordt voor Feyenoord-speler Steven Berghuis een pikant treffen met PSV. De Eindhovenaren hadden afgelopen zomer veel geld over voor de aanvaller, maar Feyenoord weigerde mee te werken aan een transfer. Uiteindelijk tekende Berghuis zelfs een nieuw contract bij de Rotterdammers. Aanstaande zondag staat hij voor het eerst sinds zijn contractverlenging tegenover de Eindhovenaren, de club waar hij overigens zelf nog nooit tegen scoorde. De rechtsbuiten heeft echter wél een positief saldo tegen de club: hij won (zes keer) vaker van PSV dan hij verloor (vijf keer). Verder is Berghuis met acht doelpunten en drie assist zowel in goals als assists de meest productieve Feyenoord-speler. Het meeste gevaar van de Rotterdammers zal zondag ook vanaf rechts komen. Dat is geen goed nieuws voor PSV, dat dit seizoen met de linksbackpositie een groot hoofdpijndossier heeft. Als Berghuis zondag scoort én wint, ontvang je x 4,00 keer je inzet. Als hij scoort, wint én beide teams scoren ontvang je x 5,50 keer je inzet.

Bergwijn neemt PSV bij de hand: tot x 11,00 keer je inzet

Bij PSV zal de meeste dreiging van Steven Bergwijn afkomen. De linksbuiten nam de rood-witten dit seizoen al veelvuldig bij de hand en had tevens een belangrijke rol in de wederopstanding van de club. Zo schoot Bergwijn PSV met twee doelpunten hoogst persoonlijk langs SC Heerenveen (2-1). Vorige week was hij met een doelpunt en een assist wederom belangrijk in een 5-0 overwinning op Fortuna Sittard. Het bracht hiermee zijn totaal naar vijf doelpunten en acht assists in de Eredivisie, waarmee hij gemiddeld in ieder duel bij een doelpunt is betrokken. Feyenoord is hiermee gewaarschuwd, waar Bergwijn de laatste jaren sowieso op dreef is tegen de Rotterdammers. In zijn laatste drie wedstrijden tegen Feyenoord scoorde Bergwijn twee keer en gaf hij twee assists. Als Steven Bergwijn zondag scoort én wint met PSV, ontvang je x 5,50 keer je inzet. Als hij van buiten het strafschopgebied scoort ontvang je maar liefst x 11,00 keer je inzet.
Eerlijke informatie

Eerlijke informatie

Wij hechten veel waarde aan eerlijkheid en transparantie.

Altijd up-to-date

Altijd up-to-date

Wij brengen je dagelijks de beste wedtips en het laatste nieuws.

Nederlandse bookmakers

Nederlandse bookmakers

Bij ons alleen bookmakers met officiële licentie voor Nederland.

Win strategieën

Win strategieën

Win door het toepassen van de beste strategieën via onze site!