Inside the Odds
08/10/2019

Memphis gidst Oranje ook langs Noord-Ieren voor 15 keer je inzet!

Memphis gidst Oranje ook langs Noord-Ieren voor 15 keer je inzet!
De komende week staat er weer een interlandperiode op het programma. Het Nederlands elftal speelt hierin thuis tegen Noord-Ierland en uit tegen Wit-Rusland. Oranje heeft haar perspectief op een EK-ticket tijdens de vorige interlandbreak nieuw leven in geblazen, maar het kan zich nog steeds geen foutje permitteren. Donderdagavond speelt het in de Kuip tegen Noord-Ierland, dat over drie punten meer beschikt. Bij een overwinning springt Nederland echter in één klap van de derde naar de eerste plaats. Wat staat ons te wachten in de Kuip?

Nederland op jacht naar de eerste plaats: tot x 1,62 keer je inzet

Lange tijd leek Nederland met Noord-Ierland om de tweede plaats te moeten vechten, maar inmiddels maakt Oranje ook een grote kans op groepswinst. Dit heeft alles te maken met de 4-2 uitoverwinning die Nederland in september op Duitsland boekte. In de EK-kwalificatie is bij een gelijk puntenaantal het onderlinge resultaat bindend, waardoor Oranje al niet meer te achterhalen is als het haar resterende wedstrijden allemaal wint. Hiervoor zal het nog wel twee keer met Noord-Ierland moeten afrekenen, dat momenteel tweede staat. Dit komt echter vooral doordat het al tegen alle laagvliegers speelde. Noord-Ierland maakte hierin met kleine overwinningen weinig indruk, waar het haar enige serieuze wedstrijd tot dusver van Duitsland verloor. Op voorhand mag Oranje dan ook geen problemen hebben met Noord-Ierland.  Het Nederlands elftal is bovendien in de Kuip bezig aan een indrukwekkende zegereeks. Er werd in Rotterdam al zestien keer op rij gewonnen, waarbij ook maar liefst dertien clean sheets werden gehouden.  Als Nederland hier donderdag haar zeventiende overwinning aan toevoegt, ontvang je x 1,17 keer je inzet. Doet het dit met een clean sheet, dan ontvang je x 1,62 keer je inzet.

Oranje op schot in EK-kwalificatie: tot x 2,34 keer je inzet

Niet alleen de verdedigende statistieken van het Nederlands elftal zijn indrukwekkend, maar ook de aanvallende. De ploeg van Ronald Koeman scoort er behoorlijk op los in de EK-kwalificatie. Haar eerste wedstrijd won het met 4-0 van Wit-Rusland. Hierna volgde een 2-3 thuisnederlaag tegen Duitsland, wat de minst productieve wedstrijd van Oranje in deze campagne was. Vervolgens won Nederland met 4-2 van Duitsland en met 4-0 van Estland. De hoge productie van Oranje zorgt voor zeer overtuigende overwinningen. Tegenstander Noord-Ierland boekte tot dusver juist allemaal benauwde overwinningen, mede doordat het veel moeite heeft te scoren. De Noord-Ieren scoorden in vijf wedstrijden pas zeven keer. De overeenkomst tussen beide ploegen is wel dat ze vooral in de tweede helft scoren. Nederland scoorde hierin elf van haar veertien doelpunten (79%) en Noord-Ierland zes van haar zeven doelpunten (86%). Het lijkt vooraf dan ook wel duidelijk in welke helft de meeste goals gaan vallen. Als dit opnieuw in de tweede helft is, ontvang je x 1,97 keer je inzet. Als Nederland haar meeste doelpunten in de tweede helft maakt, ontvang je x 2,07 keer je inzet. Als de ploeg van Ronald Koeman opnieuw vol overtuiging wint, ontvang je x 2,34 keer je inzet bij een overwinning met minimaal drie goals verschil.

Georginio Wijnaldum weer goud waard voor Oranje: tot x 8,50 keer je inzet

Georginio Wijnaldum is één van de spelers die Oranje op sleeptouw neemt. De middenvelder kreeg voorheen regelmatig kritiek omdat zijn kwaliteiten er bij het Nederlands elftal niet helemaal uitkwamen. Onder Ronald Koeman is dit volledig verandert. Wijnaldum speelt sinds het aantreden van de trainer als aanvallende middenvelder en is hierin goud waard. In de EK-kwalificatie scoorde hij al drie keer en bereidde hij net zo vaak een doelpunt voor. Tevens was hij de laatste twee duels trefzeker. Hiermee is Wijnaldum uitgegroeid tot één van de steunpilaren van het huidige Oranje. Ook bij zijn club Liverpool staat de middenvelder niet ter discussie. Wijnaldum begon in iedere competitiewedstrijd nog aan de aftrap. Hij moet het hier doen met een iets minder aanvallende rol, maar het weerhield hem er niet van om twee weken geleden de winnende treffer tegen Sheffield United binnen te schieten. Als Georginio Wijnaldum zijn goede vorm donderdagavond voort zet, ontvang je x 3,30 keer je inzet als hij scoort en wint. Als hij met een kopbal scoort, ontvang je x 8,50 keer je inzet.

Memphis Depay is niet te stoppen: tot x 15,00 keer je inzet

Ook Memphis Depay is onder Ronald Koeman volledig opgeleefd. De aanvaller kreeg net als Wijnaldum een belangrijkere rol in de as van het veld. Voorheen moest Memphis het bij Oranje vooral doen met een rol als buitenspeler, waar hij nu fungeert als valse spits. Het blijkt een positie waar de kwaliteiten van Memphis Depay volledig tot zijn recht komen. Hij scoorde in vier kwalificatiewedstrijden maar liefst vier treffers en gaf zes assists (!). Hiermee heeft Memphis een aandeel in 71% van de doelpunten van Oranje. Tevens is hij hiermee samen met Engeland-speler Raheem Sterling de most valuable player van de EK-kwalificatie, door bij tien doelpunten betrokken te zijn. Het is hiermee eerder regel dan uitzondering dat Memphis bij een doelpunt van Oranje betrokken is. Als hij tegen Noord-Ierland scoort en wint, ontvang je x 1,75 keer je inzet. Een doelpunt van buiten de zestien van Memphis levert je x 4,20 keer je inzet op. Verder ontvang je spectaculaire odds als hij meer dan één keer scoort. Zo ontvang je x 4,60 keer je inzet als Memphis twee keer scoort en x 7,50 keer je inzet als hij in beide helften trefzeker is. Bij een hattrick ontvang je bij Toto.nl maar liefst een hoge quotering van x 15,00 keer je inzet.

De beste Online Bookmakers