Pak 3,25 keer je inzet bij nieuwe clean sheet AZ tegen Royal Antwerp!

Dit bericht delen
21 augustus 2019     0 REACTIES

Aanstaande donderdag speelt AZ haar eerste duel van het tweeluik met Royal Antwerp. Hierin beginnen de Alkmaarders met een thuiswedstrijd. Vanwege het ingestorte dak van het AFAS-stadion zal de wedstrijd uitweken naar de Grolsch Veste in Enschede. Zo’n 190 kilometer van haar eigen stadion zal AZ zichzelf een gunstige uitgangspositie willen verschaffen voor de return. Het betreft de laatste voorronde van de Europa League, dus als de club ook deze ronde weet te overleven plaatst het zich voor de groepsfase van het toernooi. Wat staat ons te wachten in de heenwedstrijd? 

AZ kent sterk begin van het seizoen: x 1,87 keer je inzet

Het nieuwe seizoen begon voor AZ alweer ruim een maand geleden. Dankzij het behalen van de vierde plaats in de Eredivisie plaatsten de Alkmaarders zich voor de tweede voorronde van de Europa League. Onder het bewind van nieuwe hoofdtrainer Arne Slot is het belangrijkste doel momenteel om deze voorrondes door te komen en hiermee kwalificatie voor het hoofdtoernooi te realiseren. De ploeg moet hierdoor al vroeg in het seizoen op stoom zijn en maar liefst drie voorrondes zien te overleven. De eerste twee voorrondes is AZ met vlag en wimpel geslaagd, waardoor het donderdag voor de finale voorronde staat. Het kan hierin rekening op een goede vorm, want ook in de Eredivisie begon het goed aan het seizoen. Met zeven punten uit de eerste drie wedstrijden beschikt AZ, samen met vijf andere ploegen, over de minste verliespunten. In totaal is AZ in haar eerste zeven wedstrijden ongeslagen gebleven. Het gaat dan ook met een goed gevoel de heenwedstrijd in. Als AZ donderdag van Royal Antwerp weet te winnen, ontvang je x 1,87 keer je inzet.

Mbokani scoort van buiten de zestienmeter
11.00
Calvin Stengs scoort en wint
4.50
Calvin Stengs maakt twee doelpunten of meer
18.00

AZ-verdediging nog niet gepasseerd dit seizoen: tot x 3,25 keer je inzet

AZ-trainer Arne Slot heeft zijn elftal vroeg in het seizoen al tot een hecht team gesmeed. Het resulteert niet alleen in de ongeslagen status van zijn ploeg, maar ook in sterke defensieve statistieken. AZ incasseerde in al haar zeven wedstrijden namelijk nog geen enkel tegendoelpunt. Een enorm knappe prestatie van de Alkmaarders. In de Europa League slaagden BK Häcken en FC Illichivets Mariupol er niet in om te scoren, in de Eredivisie gold dit ook voor Fortuna Sittard, RKC Waalwijk en FC Groningen. Trainer Arne Slot was dan ook in zijn nopjes na het laatste duel: “Als de wedstrijd een keer wat minder is, kunnen we op deze manier alsnog een resultaat binnenslepen.” Het is typerend voor de mentaliteit van AZ, dat vanuit een gesloten verdediging vertrouwt op de individuele klasse van haar drie aanvallers. Als de Alkmaarders donderdag tegen Royal Antwerp voor de achtste keer dit seizoen het doel schoon houden, ontvang je x 2,80 keer je inzet. Als het wint en een clean sheet houdt, ontvang je x 3,25 keer je inzet.

Mbokani grootste gevaar van Royal Antwerp: tot x 11,00 keer je inzet

Ook Royal Antwerp heeft er vroeg in het seizoen al de nodigde wedstrijden op zitten. The Great Old speelt donderdag haar zevende wedstrijd van het seizoen. In de Belgische competitie zitten er alweer vier speelronden op, waar Antwerp ook al een voorronde in de Europa League moest overleven. De balans van Royal Antwerp is tot nu toe prima. Het behaalde in haar eerste vier competitiewedstrijden negen punten en wist Viktoria Plzen knap te verslaan in de Europa League. Er is bij de club tot nu toe één speler die alle aandacht op zich vestigt: Dieumerci Mbokani. De spits was in de eerste zes wedstrijden goed voor zes treffers en drie assists.  Op 33-jarige leeftijd beschikt de spits dan ook nog altijd over uitstekende cijfers. Dankzij een doelpunt in de verlenging tegen Viktoria Plzen schoot hij Royal Antwerp hoogstpersoonlijk naar de volgende ronde. AZ weet dan ook waar het voornaamste gevaar van Antwerp vandaan zal komen. Als Mbokani donderdag weer scoort, heb je diverse speelopties bij Toto. Zo ontvang je x 5,50 keer je inzet als hij met zijn hoofd scoort. Als hij van buiten de zestienmeter scoort, ontvang je bij de bookmaker maar liefst een quotering van x 11,00 keer je inzet.

Aanvalstrio AZ krijgt voorin alle vrijheid: tot x 4,50 keer je inzet

AZ beschikt met Calvin Stengs, Myron Boadu en Oussama Idrissi over drie aanvallers met veel individuele klasse. De Alkmaarders vertrouwen voorin volledig op het drietal, die veel vrijheid krijgen van trainer Arne Slot. Dit vertrouwen betaalt zich uit, want het drietal is al bij de nodige doelpunten betrokken geweest.  Zo beschikt Calvin Stengs al over twee doelpunten vier assists. Myron Boadu was al goed voor twee doelpunten vijf assists. Oussama Idrissi trof het vaakst net met vijf treffers. In totaal waren de drie aanvallers hiermee al goed voor negen doelpunten en negen assists. Dit betreft een fors aandeel in de dertien treffers die AZ tot nu toe maakte. Het is dan ook niet slechts één aanvaller die AZ naar successen loost, maar drie. Een nieuw aandeel van een van de aanvallers levert mooie quoteringen op. Zo ontvang je x 4,50 keer je inzet als Calvin Stengs scoort en wint. Als Boadu dit doet, ontvang je x 3,40 keer je inzet. Als topscorer Oussama Idrissi weer trefzeker is en wint, ontvang je x 3,50 keer je inzet.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

16 januari 2020     2 REACTIES

Bookmakers hanteren hoge odds bij VVV – PSV

In stadion De Koel hervatten VVV en PSV komende zondag de Eredivisie. Voor de Limburgse thuisploeg direct een lastig ...

Lees meer
16 januari 2020     2 REACTIES

Liverpool op Anfield tegen Manchester United in Premier L...

De bookmakers likken hun vingers er alweer bij af, want dit weekend staat er opnieuw een Engelse topmatch geprogramme...

Lees meer
15 januari 2020     1 REACTIE

Ajax hervat competitie met thuiswedstrijd tegen Sparta Ro...

Aanstaande zondag begint voor Ajax het tweede deel van de Eredivisie. De Amsterdammers beginnen dit deel als koploper...

Lees meer
15 januari 2020     2 REACTIES

Zege van Feyenoord op Heerenveen zorgt voor vijftig proce...

Ben je van plan om in te zetten op de wedstrijd van Feyenoord die ze zaterdag spelen tegen SC Heerenveen? Voetbal...

Lees meer
Eerlijke informatie
Altijd up-to-date
De beste bonussen
Win strategieën