Inside the Odds
14/11/2019

Pak 4,20 keer je inzet bij late doelpunten Nederland tegen Noord-Ieren!

Pak 4,20 keer je inzet bij late doelpunten Nederland tegen Noord-Ieren!
Er staat weer een nieuwe interlandperiode voor de deur. Voor het Nederlands elftal staan hierin duels tegen Noord-Ierland en Estland op het programma. Zaterdagavond speelt Oranje eerst uit tegen Noord-Ierland, wat op voorhand het belangrijkste duel is. Als de ploeg van Ronald Koeman hierin minimaal een punt haalt, is plaatsing voor het EK een feit. Hiermee is het eerste eindtoernooi sinds 2014 heel dichtbij, maar Noord-Ierland zal zich niet zomaar gewonnen geven. De Noord-Ieren vechten immers voor hun laatste kans. Wie trekt aan het langste eind?

Nederland plaatst zich voor het EK: tot x 2,18 keer je inzet

Het Nederlands elftal gaat aan kop in groep C. Het heeft net zoveel punten als Duitsland, maar op basis van het onderlinge resultaat staat Oranje eerste. Nederland is hierdoor al niet meer te achterhalen als het haar resterende twee duels winnend afsluit. Tegelijkertijd is het nog altijd niet verzekerd van een EK-ticket. Dit felbegeerde ticket kan zaterdag wel veilig worden gesteld. Oranje treft dan met Noord-Ierland het laatste team dat nog in de race is om de tweede plek, waardoor het hoogstpersoonlijk de knock-out kan uitdelen. Nederland heeft in dit duel aan een punt genoeg om zich voor het Europees Kampioenschap te plaatsen. Het kan hierbij op een uitstekende reeks bouwen. Oranje won namelijk al haar uitwedstrijden in de kwalificatiecampagne. Het bleef sowieso in tien van haar laatste elf uitwedstrijden ongeslagen. Daarnaast werd in het heenduel tussen Nederland en Noord-Ierland al duidelijk dat de Noord-Ieren niet over een wonderploeg beschikken. Als Oranje zich zaterdag definitief weet te plaatsen voor het EK, ontvang je x 1,42 keer je inzet op de website Toto.nl bij een overwinning. Als het met minimaal twee doelpunten verschil wint ontvang je x 2,18 keer je inzet.

Noord-Ierland grijpt laatste strohalm: x 6,90 keer je inzet

Voor de Noord-Ieren is het de komende interlandperiode alles of niets. Met wedstrijden tegen Nederland en Duitsland lijkt de kans voor Noord-Ierland op een EK-ticket minimaal. Opgeven komt echter niet voor in het Noord-Ierse vocabulaire en the Green & White Army zal dan ook tot de laatste seconde blijven vechten voor haar kans. Het wordt zaterdagavond opnieuw gesteund door een kolkend Windsor Park, dat vanzelfsprekend is uitverkocht. Verder bewees Noord-Ierland in het heenduel al dat het in staat is om het Nederland moeilijk te maken. Het bouwde hierin een muur aan verdedigers om er via de counter uit te kunnen komen. Dit plan hield tot de tachtigste minuut stand en zal vermoedelijk zaterdag weer worden toegepast. Verder wonnen de Noord-Ieren zes van hun laatste acht wedstrijden. Het was, in tegenstelling tot Oranje, ook aanwezig op het vorige Europees Kampioenschap. In de huidige kwalificatiecampagne zette Noord-Ierland een verrassend goede serie neer door twaalf punten uit zes wedstrijden te behalen, slechts drie minder dan Nederland en Duitsland. Dit is echter nog niet genoeg voor een nieuwe EK-deelname, waar een klein mirakel voor nodig is. Als Noord-Ierland zaterdag hoop weet te houden op een EK-ticket door Nederland te verslaan, ontvang je x 6,90 keer je inzet.

Kraker komt pas laat op gang: tot x 4,20 keer je inzet

Het heenduel tussen Nederland en Noord-Ierland eindige ruim een maand geleden in een 3-1 overwinning voor Oranje. Noord-Ierland kwam een kwartier voor tijd op voorsprong via een doelpunt van Josh Magennis, waarna Nederland in korte tijd de achterstand nog omboog in een overwinning. Het betrof geen toeval dat alle doelpunten in het laatste kwartier vielen, want late doelpunten zijn voor beide teams eerder regel dan uitzondering. Noord-Ierland spant hierin de troon. Het scoorde in de huidige kwalificatiecampagne acht doelpunten. Maar liefst zes hiervan zijn afkomstig uit het laatste kwartier. Verder scoorde het slechts één treffer in de eerste helft. Het Nederlands elftal scoorde in totaal negentien doelpunten. Hiervan maakte het er acht in het laatste kwartier van haar wedstrijden. Nederland scoorde daarnaast slechts vijf doelpunten in de eerste helft, waarmee het na de pauze bijna drie keer zo effectief is als ervoor. Als de wedstrijd zaterdag opnieuw laat losbarst, ontvang je x 2,05 keer je inzet als de meeste doelpunten in de tweede helft vallen. Als beide teams in deze helft scoren, ontvang je x 3.75 keer je inzet. Bij een totaal van drie doelpunten of meer in de tweede helft ontvang je x 4,20 keer je inzet.

Afwezigheid Memphis ontbeert Oranje niet: tot x 3,20 keer je inzet

Nederland moet het zaterdag vermoedelijk zonder haar topscorer Memphis Depay doen. De aanvaller raakte vorige week geblesseerd aan zijn hamstring. De grote vraag is hierdoor welke aanvaller Oranje nu op sleeptouw moet gaan nemen. Ronald Koeman heeft met Quincy Promes, Steven Berghuis, Ryan Babel, Luuk de Jong, Wout Weghorst, Calvin Stengs en Myron Boadu zeven aanvallers tot zijn beschikking. Hierbij lijken Quincy Promes, Ryan Babel en Luuk de Jong het aanvalstrio te gaan vormen. Zij kwamen eerder ook al het meest in de plannen van de bondscoach voor. Ryan Babel is in de huidige kwalificatiecampagne met twee treffers de meest scorende aanvaller na Memphis Depay. Verder verkeerd Quincy Promes dit seizoen met elf treffers in bloedvorm bij Ajax. Tot slot bewees Luuk de Jong zijn waarde al in het heenduel met Noord-Ierland door de 2-1 te maken. De spits scoorde bovendien afgelopen weekend de winnende treffer in de derby van Sevilla. Het lijkt er dus op dat dit aanvalstrio het Nederlands elftal zaterdag van doelpunten moeten voorzien. De quotering bij de bookmakers betreft x 3,20 bij een doelpunt van Ryan Babel, x 3,05 bij een doelpunt van Quincy Promes en x 2,44 bij een doelpunt van Luuk de Jong.

De beste Online Bookmakers