Inside the Odds
22/08/2019

Pak 7,25(!) keer je inzet bij nieuw puntverlies Bayern tegen Schalke!

Pak 7,25(!) keer je inzet bij nieuw puntverlies Bayern tegen Schalke!
Dit weekend staat de tweede speelronde in de Bundesliga op het programma. Landskampioen Bayern München gaat hierin op bezoek bij Schalke 04. Bayern begon met een gelijkspel tegen Hertha BSC en de verloren Supercup tegen Borussia Dortmund teleurstellend aan het seizoen. Om te voorkomen dat het vroeg in het seizoen al in het slop raakt, zal het drie punten moeten pakken in de uitwedstrijd in Gelsenkirchen. Hier kan het een tot op het bot gemotiveerd Schalke 04 verwachten, dat graag een volgende dreun uitdeelt aan der Rekordmeister. Wat staat ons te wachten in de Veltins Arena?

Bij Bayern verloopt nog niets zoals gepland: tot x 7,25 keer je inzet

Bayern München straalt naar de buitenwereld rust uit, maar intern zullen er de afgelopen periode harde woorden zijn gevallen. De afgelopen weken zijn namelijk in de verste verte niet verlopen zoals de club voor ogen had. Na het vertrek van Arjen Robben en Franck Ribéry moest Bayern deze zomer de transfermarkt op voor het aantrekken van een nieuwe buitenspeler. De clubleiding maakte al snel duidelijk dat Manchester City-aanvaller Leroy Sané de absolute topkandidaat was. Na weken onderhandelen raakte Sané echter zwaar geblesseerd aan zijn kruisband, waardoor er een streep kon door de transfer. Als alternatief huurde Bayern uiteindelijk de 30-jarige Ivan Perisic van Internationale. Ook op sportief gebied begon het seizoen van Bayern München in mineur. De DFL-supercup ging door een 2-0 nederlaag naar Borussia Dortmund. In de competitie begon Die Bayern in eigen huis met een 2-2 gelijkspel tegen Hertha. Tussendoor voldeed het wel aan haar plicht door in de beker van Energie Cottbus te winnen. Al met al is het duidelijk dat Bayern aanstaande zaterdag niet in haar beste vorm richting Gelsenkirchen zal gaan. De bookmakers schalen de quoteringen daarom hoog in. Als het opnieuw niet weet te winnen, ontvang je x 4,75 keer je inzet bij een gelijkspel. Als Schalke 04 zelfs weet te winnen, ontvang je x 7,25 keer je inzet.

Schalke won in 2010 voor het laatst in eigen huis van Bayern: tot x 2,22 keer je inzet

Bayern gaat dus niet in haar best vorm richting Gelsenkirchen, maar de resultaten uit de laatste edities zullen de club dan wel weer geruststellen. Schalke 04 haalde in eigen stadion namelijk al jaren geen resultaat meer tegen Bayern München. Van de laatste acht edities won Bayern er zeven en eindigde het één keer in een gelijkspel. In 2010 vierde Schalke haar laatste succesje tegen Bayern door met 2-0 te winnen. Sindsdien heeft het de grootste moeite om überhaupt het net tegen de club te vinden. Bayern ging namelijk in liefst zes van de laatste acht edities met een clean sheet naar huis. Ook in de andere edities kwam Schalke niet verder dan één doelpunt. Doelman Manuel Neuer behaalde tot 2011 namens Schalke 04 veel clean sheets in de Veltins Arena, waar hij deze nu bijna jaarlijks behaald in het shirt van Bayern. Als hij opnieuw een clean sheet mee naar huis neemt, ontvang je x 2,10 keer je inzet. Wint Bayern München van Schalke 04 en incasseert het hierbij geen enkele tegengoal, dan ontvang je x 2,22 keer je inzet.

Lewandowski neemt Bayern maar weer eens op sleeptouw: tot x 12,00 keer je inzet

Met Robbery zag Robert Lewandowski afgelopen zomer zijn vaste aanvalspartners vertrekken bij Bayern München. Alhoewel hij hier vanwege de vele blessures van beide aanvallers al ruimschoots aan heeft kunnen wennen, kwam er hiermee een definitief einde aan de beruchte aanval van die Bayern. Het was echter het laatste seizoen al vooral Lewandowski die Bayern op sleeptouw nam, iets wat hij tijdens de seizoen opening maar weer eens herhaalde. In de thuiswedstrijd tegen Hertha BSC was Lewandowski twee keer trefzeker, waarmee hij een punt voor zijn club veilig stelde. Opvallend genoeg is er deze zomer geen enkel moment sprake geweest van een mogelijk vertrek van de Pool, die vorig jaar nog een transferverzoek indiende. Door zijn twee treffers is Lewandowski zaterdag in ieder geval de enige speler op het veld die het net al wist te vinden dit seizoen. Omdat Schalke 04 de nodige aanvallers mist, lijkt de kans groot dat dit ook na de wedstrijd het geval zal zijn. Als Lewandowski opnieuw scoort en wint met Bayern, dan ontvang je bij TOTO een uitkering van x 1,90 keer je inzet. Scoort Lewandowski in de eerste 10 minuten, dan ontvang je maar liefst x 12,00 keer je inzet.

Philippe Coutinho moet voor extra creativiteit gaan zorgen: tot x 5,50 keer je inzet

Afgelopen maandag maakte Bayern de komst van Philippe Coutinho bekend. De Braziliaan wordt voor één seizoen gehuurd van FC Barcelona, met een optie tot koop.  Coutinho maakte veel indruk bij Liverpool, waarna Barcelona hem voor maar liefst 120 miljoen euro ophaalde. Dit avontuur verliep echter niet zoals gehoopt en de middenvelder kwam dit seizoen niet eens meer in de plannen van Barça voor.  Bayern München heeft wel grote plannen met Coutinho, wie voor de nodige extra creativiteit moet gaan zorgen. Bewijs hiervoor is onder andere het rugnummer 10 dat hij ontving van Bayern, dat eigenlijk dit seizoen niet vergeven zou worden na het vertrek van Arjen Robben. Coutinho trainde dinsdag voor het eerst mee en lijkt hierdoor op tijd aan te haken voor speelminuten tegen Schalke 04. Als hij zijn debuut opluistert met een doelpunt, ontvang je x 2,80 keer je inzet. Als Coutinho scoort, Bayern München wint én beide teams scoren, dan ontvang je x 5,50 keer je inzet.

De beste Online Bookmakers