La Liga
28/12/2020

Wedden op Real Madrid in laatste competitiewedstrijd tegen Elche CF

Wedden op Real Madrid in laatste competitiewedstrijd tegen Elche CF
Komende woensdag speelt Real Madrid haar laatste wedstrijd van 2020. De Koninklijke uit Madrid moet in de midweekse speelronde proberen haar koppositie vast te houden door te winnen van Elche CF. Op zich geen moeilijke opgave, maar bij de Spaanse topclub lijkt iedereen op haar laatste benen te lopen. Voorspel de uitslag van de La Liga wedstrijd via VoetbalGokken.nl en win!

Trainer Elche: “Winnen wordt heel moeilijk”

Er staat weinig druk op bij Elche CF. Iedereen verwacht dat ze gaan verliezen: bookmakers, fans en zelfs trainer Jorge Almrion: “We spelen tegen een van de beste teams ter wereld. Winnen wordt heel moeilijk.”

“We gaan er toch gewoon voor”

Voor promovendus Elche CF wordt het dus vooral de schade beperken. De Argentijnse trainer Almiron houdt wel van dagdromen en houdt zichzelf ook voorafgaand aan deze wedstrijd voor dat er altijd kansen komen, ook tegen Real Madrid: “We dromen van een goed resultaat tegen Real Madrid, maar hebben niet echt de illusie dat het ook echt kan. Toch gaan we ervoor woensdag”, zo besluit hij.

Zinedine Zidane: “Geen enkel La Liga team onderschatten”

Voor Real Madrid is het totaal anders. Trainer Zinedine Zidane voelt wel degelijk druk richting deze slotwedstrijd van 2020. Hij verwacht van zijn ploeg dan ook niets anders dan drie punten in deze uitwedstrijd bij Elche CF: “Elche is geen grote ploeg. Maar geen enkele team in La Liga mag je onderschatten, ook Elche niet”, zo probeert Zidane zijn manschappen scherp te houden voor het slotstuk van 2020.

“Jaar goed afsluiten”

Eden Hazard, Luka Modric en Martin Odegaard zijn woensdag weer beschikbaar voor Zidane. En dat scheelt een slok op een borrel: “Alle drie deze spelers, maar vooral Hazard en Modric, zouden een grote invloed kunnen hebben bij een mogelijke overwinning op Elche. Gelukkig kunnen we met dit trio het jaar op het veld afsluiten”, zo besluit de Franse trainer zijn voorbeschouwing.

Statistieken

FC Elche staat in de stand voorafgaand aan de wedstrijd tegen Real zestiende in La Liga. Met vijftien punten uit dertien wedstrijden is de degradatiezone dichtbij.Real Madrid staat gedeeld eerste in de Spaanse competitie. Atletico Madrid heeft evenveel punten, maar speelde twee wedstrijden minder. Hierdoor staat Real met 32 punten uit vijftien wedstrijden op een tweede plaats gerangschikt.

Head 2 Head

In de H2H statistieken staan vier duels. Alle vier werden door Real Madrid gewonnen. De vorige keer dat Real Madrid naar FC Elche ging won het met 0-2. In 2015 waren Karin Benzema en Cristiano Ronaldo de doelpuntenmakers voor Real.

Huidige vorm Elche

Elche pakte afgelopen week een puntje in de thuiswedstrijd tegen Osasuna: 2-2. Voor de rest zijn er weinig resultaten om over te juichen. In La Liga wist Elche nog wel bij Villarreal een puntje weg te snoepen: 0-0.

Huidige vorm Real Madrid

Afgelopen week werd er door de ploeg van Zidane simpel gewonnen van Granada: 2-0. Eibar werd een week eerder met 1-3 verslagen en Atletic Bilbao werd met dezelfde eindstand naar huis gestuurd: 3-1.

Lappenmand

Elche kent geen geblesseerde spelers en hoeft ook niemand te missen door een schorsing. Bij Real Madrid zijn een heleboel spelers net op tijd teruggekeerd uit de ziekenboeg om tegen Elche aan te kunnen treden. Rodrygo haalde die deadline niet. Hij ging afgelopen weekeinde het veld af met een hamstringblessure en is voorlopig uitgeschakeld.

Prognose

Wij verwachten een hoge score in het voordeel van Real Madrid: 1-5. Bij de TOTO zorgt dit niet voor de hoogste uitkering, maar je kan toch snel even wat winst boeken met een winnende weddenschap op een winstpartij van Real. Check hieronder de gemiddelde pre-odds en doe mee!

Quoteringen Elche CF – Real Madrid

De hoogste odd die er voor deze uitwedstrijd van Real Madrid te vinden is, staat genoteerd voor een overwinning van Elche. Gemiddeld staat er x 9.15 keer de inleg gereed voor een overwinning van thuisploeg Elche.In het 1X2 spelsysteem staat de odd voor een gelijkspel op x 5.40 keer je inleg ingeschaald. Mocht Real Madrid de laatste drie punten van dit seizoenshelft binnen hengelen, dan wordt jouw inleg hierop x 1,27 keer meer waard.
De Spaanse La Liga match Elche CF – Real Madrid wordt gespeeld op woensdag 30 december om 21:30 uur in Estadio Manuel Martinez Valvero te Elche. Wint de Koninklijke van Madrid en start Real het nieuwe jaar als koploper van de Spaanse competitie? Speel mee via VoetbalGokken.nl en vul jouw voorspelling in.

De beste Online Bookmakers