Premier League
24/07/2020

Laatste kans voor Tottenham Hotspur in stadsderby bij Crystal Palace

Laatste kans voor Tottenham Hotspur in stadsderby bij Crystal Palace
Komende zondag worden in de Premier League de laatste wedstrijden van dit seizoen gespeeld. Voor Tottenham Hotspur betekent dit nog eenmaal alles uit de kast halen om volgend seizoen Europees voetbal te kunnen spelen. Crystal Palace speelt zondag alleen nog maar voor de eer en kunnen The Spurs daar van profiteren? VoetbalGokken heeft de huidige vormen, statistieken en natuurlijk de beste odds van de TOTO alvast voor je opgespeurd. Wacht dus niet langer en speel mee met deze stadsderby in Londen.

Roy Hodgson: “Tottenham zal zondag alles geven”

Crystal Palace staat in de veilige middenmoot van de Premier League, maar trainer Roy Hodgson wil het seizoen afsluiten met een zege tegen Tottenham Hotspur. “We moeten ons goed voorbereiden. Tottenham laat zich zondag van haar beste kant zien: ze zullen alles geven voor die laatste kans op een Europees ticket. We moeten ons dus verdedigen en proberen het seizoen positief af te sluiten”, zo zegt Hodgson op de clubwebsite.

“Tottenham is sterk, krachtig en in vorm”

De laatste wedstrijden gingen verloren en dat is geen goed begin voor de stadsderby tegen Tottenham dat vol voor een zege zal gaan. Hodgson: “Je mag niet vergeten dat we de afgelopen acht wedstrijden tegen de beste teams van het land hebben gespeeld en we doen het met een verzwakte groep spelers. Ook zondag komen we met The Spurs weer een zeer sterk team tegen dat zeer krachtig én in goede vorm is.”

Jose Mourinho: “We willen winnen van Crystal Palace”

Voor Steven Bergwijn en zijn team Tottenham Hotspur slaat dit weekend een belangrijke taak te wachten. Er moet gewonnen worden van Crystal Palace om kans te maken op een Europese ticket. Trainer Jose Mourinho: “Als we niet in de top zes eindigen, zou dat niet het einde van de wereld betekenen. Het is waarschijnlijk zelfs het begin van een nieuwe wereld. Maar wij gaan het wel proberen en dus willen wij zondag niets liever dan winnen van Crystal Palace.”

“Ik geloof in dit team”

Helemaal in eigen hand heeft Tottenham dat niet. De huidige nummer zes Wolverhampton Wanderers moet haar duel tegen Chelsea dan wel verliezen. “Natuurlijk kunnen we niet blij zijn als we het niet halen. Maar we moeten dan wel met een optimistische blik naar volgend seizoen kijken. Ik geloof in de ontwikkeling van dit team. De selectie verandert en daarmee ook de groepsdynamiek en de motivatie”, zegt Mourinho.

Statistieken

Crystal Palace staat veertiende met 42 punten en de ploeg van trainer Hodgson kan niet verder zakken op de ranglijst. Een plaatsje stijgen kan wel, maar dan moet er gewonnen worden van Tottenham en moet de huidige nummer dertien Newcastle United haar thuisduel tegen Liverpool verliezen.Voor The Spurs is het nog razend spannend. Haalt het team van trainer Mourinho Europees voetbal. Tottenham staat zevende met 58 punten. De zesde plaats geeft toegang tot Europa en die ticket is nu vergeven aan Wolverhampton Wanderers dat met 59 punten er Ă©Ă©n meer heeft dan The Spurs. Wolverhampton speelt haar laatste duel uit tegen Chelsea.

Head 2 Head

Sinds 2015 hebben The Spurs de uitwedstrijd tegen Crystal Palace niet meer verloren. Begin dat jaar werd het 2-1 in het voordeel van de Eagles. In de competitieduels die volgde waren The Spurs te sterk voor de stadsgenoot uit Londen. Driemaal werd er met 0-1 gewonnen en Ă©Ă©n keer werd het 1-3.

Huidige vorm Crystal Palace

Sinds de herstart van de Premier League heeft Crystal Palace nog maar Ă©Ă©n wedstrijd in een overwinning weten om te zetten. De ploeg van trainer Hodgson won het eerste duel na de pauze van Bournemouth met 0-2. Daarna gingen alle zeven duels verloren. Afgelopen maandag was dat het duel tegen Wolverhampton Wanderers dat met 2-0 verloren ging.

Huidige vorm Tottenham Hotspur

Tottenham Hotspur won de laatste drie duels. Arsenal werd aan de zegekar gehangen door de stadsgenoot met 2-1 te overmeesteren. Ook het inmiddels gedegradeerde Newcastle United werd met 1-3 verslagen. Afgelopen zondag kwam daar de zege op Leicester City 3-0 nog eens bij.

Lappenmand

Trainer Hosgson kan zondag niet beschikken over Patrick van Aanholt. De verdediger van Crystal Palace moest een schouderoperatie ondergaan en kan de start van het komende seizoen waarschijnlijk ook vergeten. Collega-verdedigers Gary Cahill en Mamadou kampen met een dijblessures en missen ook het laatste duel van dit seizoen.James Tomkins kan door eenzelfde kwetsuur ook niet meespelen, maar die blessure houdt de Engelsman al langere tijd aan de kant. Verder blijft middenvelder Luka Milivojevic ook aan de kant door een knieblessure en mag de Belg Cristian Benteke door een schorsing ook niet in actie komen.Ook Mourinho moet wat spelers missen voor deze laatste wedstrijd van dit seizoen. Middenvelder Dele Alli is door een dijbeenblessure niet inzetbaar en ook Tanguy Ndombele speelt door een kwetsuur niet mee. Eric Dier is nog altijd geschorst en komt pas volgend seizoen weer in actie.

Prognose

Het wordt nog billenknijpen zondag in het Selhurst Park stadion, maar Crystal Palace heeft niets meer om voor te vechten en zal minder gemotiveerd zijn dan Tottenham Hotspur. Om die reden voorspellen wij bij de bookmakers dat The Spurs zullen winnen, maar of dat genoeg is voor een Europese Ticket moet zondag nog blijken. Wij vullen in ieder geval een 0-2 voor Tottenham Hotspur in bij de TOTO.

Quoteringen Crystal Palace – Tottenham Hotspur

De quoteringen in het 1X2 spelsysteem van Koning TOTO zijn als volgt ingedeeld. Een zege van Crystal Palace staat met x 5.60 keer de inleg het hoogst genoteerd voor deze laatste competitiewedstrijd van seizoen 2019/2020.Een gelijkspel is met een odd van x 3.95 keer het speelbedrag ook de moeite meer dan waard om via de TOTO te spelen op deze wedstrijd. Voor een overwinning van The Spurs staat met x 1.54 keer je speelbedrag nog een prima quotering gereed.
De Premier League wedstrijd Crystal Palace – Tottenham Hotspur wordt gespeeld op zondag 26 juli om 17:00 uur in het Selhurst Park stadion te Londen. Wil jij nog een leuke beloning meepikken in het slot van dit Premier Leagueseizoen? Ga dan via de bookmakerspagina naar de TOTO en sluit alvast een deal met deze Nederlandse bookmaker.

De beste Online Bookmakers