Nations League
09/10/2020

België speelt uit tegen Engeland in Nations League

België speelt uit tegen Engeland in Nations League
Als Ons Oranje tegen Bosnië en Herzegovina speelt, gaan onze zuiderburen in Groep 2 van de A-League op bezoek bij Engeland. De Belgen staan eerste in de poule van de Nations League en kunnen met een uitzege een flinke stap zetten. Denk jij dat de nummer een van de FIFA ranglijst wint van het Engelse voetbalelftal? De quoteringen zijn het waard om een gokje op te wagen!

Gareth Southgate: “Tegen België optreden geven om trots op te zijn”

De Engelse bondscoach Gareth Southgate speelden met zijn team midweeks een oefenwedstrijd tegen Wales (3-0) om zijn mannen voor te bereiden op de wedstrijd tegen België. Een overwinning is nodig om de eerste plek in Groep 2 te kunnen veroveren van de Belgen. “We hebben een paar dagen om ons voor te bereiden. We willen thuis tegen België en Denemarken een optreden geven waar we enorm trots op zijn”, zegt Southgate.

“We spelen met trots”

De Belgen zijn al zeer lang niet meer verslagen en laten tegen elk team zien over hoge kwaliteiten te beschikken. Het wordt dus voor Southgate en zijn mannen geen gemakkelijke opgave om de Belgen over de knie te krijgen. “Daar is geen twijfel over, maar we willen met trots spelen, we willen winnen. We kennen de gebieden die we moeten verbeteren. We zijn heel duidelijk over waar we als team staan ​​en we zullen blijven werken om beter te worden. Laat België dus maar komen”, aldus Southgate.

Roberto Martinez: “Geloof in spelers richting Engeland match”

Met het sterrenkorps reist bondscoach Roberto Martinez naar Engeland om van de ploeg van Southgate te winnen om daarmee de koppositie in de groep te versterken. Gemakkelijk zal het niet zijn want de Engelsen zijn wel de nummer vier op de ranglijst van de FIFA. Maar Martinez heeft vertrouwen in zijn selectie. “Ik geloof in alle spelers. Dus ook de jongens die zondag tegen Engeland spelen, gaan het goed doen. Daar ben ik zeker van”, zegt de bondscoach van België.

“Zondag winnen is hoogste prioriteit”

In de oefenwedstrijd van afgelopen donderdag tegen Ivoorkust gaf Martinez vooral de jongere spelers van België de kans om zich te bewijzen. Er werd echter niet gewonnen, maar met werd met 1-1 een gelijkspel. Volgens de bondscoach was het een krachtmeting en was zijn keuze bewust gemaakt. “We kunnen niet alle drie de interlands met dezelfde spelers spelen, maar zondag willen we het zo goed mogelijk doen, want winnen is prioriteit één”, zegt de bondscoach van de Belgen nog.

Statistieken

Na twee speelronden staat België eerste in Groep 2 van de Nations League met zes punten. De nummer een op de FIFA-ranglijst wordt achtervolgd door Engeland dat met vier punten tweede staat. De overige twee teams Denemarken en IJsland in de poule strijden niet direct meer om de eerste plek. Denemarken heeft maar één punt en IJsland staat nog altijd op nul.

Huidige vorm Engeland

De wedstrijd tegen Wales leverde de meeste doelpunten op van de laatste drie duels die de ploeg van bondscoach Southgate speelden. Tegen Wales werd het thuis 3-0 voor de Engelsen. In de twee groepsduels van de Nations League heeft Engeland nog maar eenmaal gescoord. Van IJsland werd er met 0-1 gewonnen en de uitwedstrijd tegen Denemarken werd met 0-0 een gelijkspel waarin geen doelpunt aan te pas kwam.

Huidige vorm België

De selectie van België barst van de grote voetbalsterren. Zo is oud-PSV speler Dries Mertens die nu bij Napoli speelt met twee doelpunten en een assist al topscoorder van de Nations League.  De Belg Micky Batshuyi (Crystal Palace) staat tweede in dit rijtje met twee doelpunten. De Belgen scoren er dan ook op los. Ook in de Nations League. Zo werd Denemarken verslagen met 2-0 en wist ook IJsland 5-1 geen vuist te maken tegen de Belgen.

Prognose

Wij denken dat het een gelijkspel wordt in het Wembley Stadion te Londen. TOTO heeft een gelijkspel het hoogst ingeschaald. Bekijk hieronder alvast de gemiddelde quoteringen in het 1X2 spelsysteem.

Quoteringen Engeland – België

De quoteringen zijn verrassend ingeschaald. Een zege van België staat op een hoge odd van x 2.56 keer je inleg ingedeeld. Een overwinning van de Engelse ploeg krijgt met x 2.62 keer je speelbedrag een iets hogere quotering mee voor dit duel.De hoogste odd in het 1X2 spelsysteem keren de bookmakers uit als het een gelijkspel wordt. Jouw inleg wordt al snel x 3.25 keer meer waard als de punten worden gedeeld in het Londense Wembley Stadion. Kijk bij de TOTO naar de overige speeltechnieken voor nog meer winstkans en hogere bonussen.
De UEFA Nations League wedstrijd Engeland – België wordt gespeeld op zondag 11 oktober om 18:00 uur in het Wembley Stadion te Londen. Wil jij alles uit de kast halen uit wedstrijden in een andere poule dan Oranje? Ga dan naar de TOTO en overweeg een voorspelling achter te laten op de wedstrijd van onze zuiderburen tegen Engeland.

De beste Online Bookmakers