Nations League
06/10/20202 reacties

Duitsland zoekt naar vorm richting duel tegen Oekraïne

Duitsland zoekt naar vorm richting duel tegen Oekraïne
In Groep 4 van de Nations League gaat aanstaande zaterdag Duitsland op pad naar Oekraïne. De ploeg van bondscoach Joachim Löw heeft nog geen drie punten gehaald in Poule 4 en hoopt dat het bezoek in Kiev punten gaat opleveren. De Oekraïners weten dat het Die Mannschaft niet gemakkelijk afgaat en gaan de strijd om drie punten graag aan. Verwacht jij een Duitse zege in Kiev of verassen de Oekraïners? Laat jouw voorspelling geld waard zijn bij Koning TOTO.

Bondscoach Oekraïne: “Wij willen winnen van Duitsland”

Sinds 2016 staat Andriy Shevchenko als bondscoach van het Oekraïense voetbalelftal aan het roer. “Ons doel is vanzelfsprekend. Wij willen thuis winnen van Duitsland”, zegt de oud-voetballer en nu bondscoach van Oekraïne.

“Duitsland is een zeer goed team”

Het wordt volgens de bondscoach geen gemakkelijke opgave om Duitsland te verslaan, maar Shevchenko ziet het als voordeel dat zijn team in eigen land mag aantreden tegen Die Manschaft. “Het is een zeer, zeer goed team met potentieel zeer sterke spelers, met een uitstekende coach. Maar we spelen wel thuis. Ik zie kansen voor ons, maar het is en blijft een zeer zware wedstrijd”, aldus Shevchenko. Na Duitsland speelt het Oekraïense elftal thuis tegen Spanje.

Joachim Löw: “Spelen tegen Oekraïne veeleisend”

Bondscoach Joachim Löw moet zijn team in de gereedheid brengen voor de wedstrijd tegen Oekraïne en later thuis tegen Zwitserland. Een flinke opdracht vindt Löw dat voorafgaand aan deze twee duel een oefenwedstrijd tegen Turkije speelde. “We hebben drie wedstrijden binnen zeven dagen waarvan één uitwedstrijd tegen Oekraïne, het is veeleisend en zwaar en doet me denken aan een toernooi”, aldus de bondscoach.

“Tegen Oekraïne beter doen”

Tot nu toe verloopt de Nations League nog niet zoals Löw dat gehoopt had. “Wat echt vervelend is, is dat we onszelf nog niet hebben beloond. Dat was ons probleem in beide wedstrijden. Als je geen gebruikmaakt van de kansen, word je gestraft. We moeten het tegen Oekraïne beter doen. We hebben meer zelfvertrouwen nodig als team in de fasen waarin het spel niet goed gaat. Twee van de zes punten zijn teleurstellend”, aldus de Duitse keuzeheer.

Statistieken

In Poule 4 van de Nations League gaat Spanje aan kop met vier punten. Oekraïne staat tweede met drie punten. Duitsland is derde met twee punten en houdt daarmee alleen de Zwitsers achter zich in de A-League groep waarin vier zeer sterke landen vertegenwoordigd zijn.

Head 2 Head

De laatste keer dat Duitsland tegen Oekraïne speelde, was op het EK van 2016 in Frankrijk. Beide landen speelden toen in Poule C samen met Polen en Nood-Ierland. Duitsland stond in die groep eerste en wist Oekraïne dat laatste stond met 2-0 te verslaan. In 2011 speelden beide landen voor het laatste in vriendschappelijke verband tegen elkaar. Die Mannschaft speelden toen ook uit en dat werd met 3-3 een gelijkspel.

Huidige vorm Oekraïne

In de Nations League heeft Oekraïne tegen Zwitserland en Spanje gespeeld. Van het Zwitserse elftal werd met 2-1 gewonnen, maar in het duel tegen de Spanjaarden kregen de Oekraïners de deksel tegen de neus. In Madrid werd het 4-0 voor het Spaanse elftal.

Huidige vorm Duitsland

Het Duitse team van bondscoach Löw haalde twee punten uit de eerste twee wedstrijden van dit Nations League seizoen. De eerste wedstrijd was tegen het Spaanse elftal dat in de Mercedes-Benz Arena in Stuttgart werd gehouden.Die Manschaft moest toen genoegen nemen met een 1-1 gelijkspel. Ook in het Zwitserse Bazel kwamen de elitetroepen van Löw niet verder dan opnieuw een puntedeling: eindstand wéér 1-1.

Prognose

Bondscoach Löw timmert hard aan de weg om Die Mannschaft weer aan de top van het voetbal te krijgen. Onze voorspelling is een 1-2 zege voor die Duitsers. Ben je van mening dat het een andere uitslag wordt. Laat je dan niet tegenhouden en maak een goede deal bij de bookmaker van jouw keuze.

Quoteringen Oekraïne – Duitsland

De odds worden zeer hoog ingeschaald voor deze wedstrijd in Poule 4 van de Nations League. Zo levert een overwinning van Oekraïne bij Koning TOTO x 6.10 keer je inleg op. Dit is dan ook de hoogste quotering in het 1X2 spelsysteem van dit duel.Denk jij dat Oekraïne even sterk is dan het team van bondscoach Löw en een gelijkspel uit het vuur weet te halen? Vul dan de X in op het wedstrijdformulier van TOTO sportweddenschappen en ontvang jouw inleg x 4.25 keer terug als je na de wedstrijd gelijk blijkt te hebben. Een overwinning van Duitsland betekent x 1.47 keer je speelbedrag.
De Nations League wedstrijd Oekraïne – Duitsland wordt gespeeld op zaterdag 10 oktober om 20:45 uur in het NSC Olimpiyskiy Stadion te Kiev. Wint Die Mannschaft in Kiev of zijn de Oekraïners het Duitse team toch te slim af? Laat jouw voorspelling achter bij de TOTO en ga voor de hoogst mogelijke quotering die past bij jouw voorspelling.

De beste Online Bookmakers