Nations League
17/11/20202 reacties

Kan Italië in Nations League koppositie behouden tegen Bosnië Herzegovina?

Kan Italië in Nations League koppositie behouden tegen Bosnië Herzegovina?
Wie een weddenschap wil afsluiten op de groepswinnaar van Groep 1 in de A-League heeft nog keuze uit drie landen: Italië, Polen en Nederland. Gaat Italië woensdagavond winnen van Bosnië Herzegovina? Dan plaatsen zij zich voor de Final Four! Of sluit de nummer vier in de poule af met een overwinning waardoor Polen en Nederland nog kans maken? Ga naar Koning TOTO voor de hoogste odds en beste deals bij deze slotronde van de Nations League groepsfase!

Dusan Bajevic: “We hopen toch nog op winst”

Bosnië Herzegovina heeft niets meer om voor te strijden als het woensdag aantreed tegen Italië en dat kan de Italianen nog weleens goed van pas komen. Afgelopen zondag verloren de Bosniërs met 3-1 van Oranje. Bondscoach Dusan Bajevic was teleurgesteld, maar feliciteerde Oranje met de overwinning. “Nederland was beter en speelde beter dan wij. We hebben er alles aan gedaan, maar het is ons niet gelukt. We hebben gefaald in Groep 1, maar ik hoop dat we woensdag toch nog zullen winnen als we Italië ontvangen”, zei Bajevic nog enigszins optimistisch tegen diverse voetbalmedia.

Italië is veel sterker dan ons”

Er moet woensdag dus nog één wedstrijd gespeeld worden en dat mag voor Bosnië Herzegovina dan wel niet belangrijk zijn, voor Nederland en Polen is het van groot belang dat de thuisploeg zijn sportieve plicht vervult: “De concurrenten van Italië rekenen op ons, maar Italië is normaal gesproken een veel sterker team dan wij. Bovendien zullen zij niets liever willen dan hier komen winnen”, sluit de bondscoach van Bosnië Herzegovina zijn voorbeschouwing ‘pessimistisch’ af.

Alberico Evani: “Topprestatie nodig tegen Bosnië Herzegovina”

Assistent-coach Alberico Evani nam afgelopen zondag tegen Polen al het stokje over van bondscoach Roberto Mancini die er door gezondheidsredenen ook tegen Bosnië Herzegovina niet bij kan zijn. Evani moet het Italiaanse elftal dus naar de Final Four loodsen. Een groot voordeel in die missie is het feit dat tegenstander Bosnië Herzegovina al uitgeschakeld is. Maar met dat gegeven doet Evani in de aanloop naar de slotwedstrijd in Groep 1 niets. “We moeten ook tegen Bosnië Herzegovina proberen om een topprestatie neer te zetten.”

“Favoriet wint niet altijd”

Evani staat bekend als een veeleisend man, maar de Italiaanse interim-bondscoach weet dat zijn spelers dat ook van zichzelf eisen: “We strijden met Nederland en Polen om de eerste plek. Elk doelpunt kan belangrijk zijn. We moeten er dus zoveel mogelijk maken om onze tegenstanders voor te blijven”, klinkt het strijdvaardig uit het Italiaanse kamp.

Statistieken

De Italianen leiden Groep 1 in de A-League sinds de wedstrijden van afgelopen zondag. Polen stond eerste, maar verloor afgelopen weekend van de Italianen. De ploeg van Evani heeft negen punten, maar is daarmee nog niet zeker van de eerste plek.Nederland volgt de Italianen met acht punten en ook Polen, dat zeven punten heeft, kan nog eerste worden in de poule. De Bosniërs dingen niet meer mee. Zij staan vierde met twee punten en komen volgend seizoen uit in de B-League van de UEFA Nations League.

Head 2 Head

In september van dit jaar hadden de Italianen thuis de handen vol aan het team uit Bosnië Herzegovina. De Italianen kwamen zelfs nog op achterstand door een treffer van de Bosnische speler Edin Dzeko; de topaanvaller die notabene in Italië zijn brood verdient (AS Roma).Ruim tien minuten later kwam het schot van Inter-speler Stefano Sensi voor Italië: 1-1.. Uiteindelijk bleek dit ook de eindstand te zijn.In 2019 speelden de landen ook tegen elkaar. Ditmaal om de EK-kwalificaties. Italië won tweemaal thuis 2-1 en uit 0-3.

Huidige vorm Italiaanse elftal

De Italianen hebben in de groepsfase nog niet eenmaal verloren. De ploeg van bondscoach-assistent Evani wist van het Nederlands elftal te winnen 0-1 in Amsterdam, maar thuis bleef het steken op een 1-1 tegen Nederland.Thuis tegen Bosnië Herzegovina werden dezelfde cijfers in de voetbalgeschiedenis boeken gezet en ook uit tegen Polen rolde er gelijkspel uit de bus: 0-0. Afgelopen zondag rekende de ploeg van Evani af met Polen door in een steengoede wedstrijd met 2-0 te winnen van een machteloos Pools elftal.

Huidige vorm Bosnische elftal

Bosnië Herzegovina heeft weinig geluk gehad in Groep 1 van de A-League. Afgelopen weekend hoopten bondscoach Bajevic en zijn team het tij te kunnen keren door te winnen van Oranje, maar die hoop ging snel verloren. De Bosniërs verloren in de Johan Cruijff Arena met 3-1 van Oranje.De vriendschappelijke wedstrijd, eerder die week, tegen Iran ging ook al verloren: 0-2. De twee punten die Bajevic en zijn mannen tot nu toe binnensleepten in deze groepsfase van de Nations League komen uit de duels tegen Italië 1-1 en Nederland 0-0.

Prognose

Wij houden het op een overwinning voor Italië: 1-3. Maar wij weten ook dat er wel gekkere dingen zijn gebeurd in het voetbal! Dat kan ook woensdag ook zomaar het geval zijn. Een gokje wagen op een zege van de Bosniërs is dan ook zo vreemd nog niet. Bovendien heeft de TOTO die pre-odd flink hoog staan! Check onderstaand overzicht en maak een goede deal met deze enige legale Nederlandse bookmaker voor sportweddenschappen!

Quoteringen Bosnië Herzegovina – Italië

De quoteringen voor de wedstrijd in Sarajevo zijn als volgt ingedeeld. De hoogste odd vind je bij een overwinning van de Bosniërs: x 7.55 keer de inleg. Een overwinning van Italië staat in het 1X2 spelsysteem genoteerd op x 1.36 keer het speelbedrag. Een gelijkspel kan gunstig uitpakken voor ons Oranje, maar ook voor jou. Een puntendeling levert jou als speler hierop al snel x 4.75 keer het speelbedrag op.
De UEFA Nations League wedstrijd Bosnië Herzegovina – Italië wordt gespeeld op woensdag 18 november om 20:45 uur in het Grbavica Stadion te Sarajevo. Helpt Bosnië ons Oranje door Italië te verslaan of sluiten de Italianen de groepsfase af vanop de eerste plek? Sla je slag, maar speel bewust bij de TOTO. Geef je voorspelling veilig en snel door via VoetbalGokken.nl!

De beste Online Bookmakers