Nations League
13/11/20202 reacties

TOTO hanteert hoge odds voor Nations League topper Portugal vs. Frankrijk

TOTO hanteert hoge odds voor Nations League topper Portugal vs. Frankrijk
Aanstaande zaterdag staat er een wedstrijd gepland in de UEFA Nations League tussen Portugal en Frankrijk. Beide teams hebben tien punten in Groep 3 en er zijn nog twee speelronden te spelen alvorens de groepswinnaar bekent zal zijn. Bij de TOTO staan er torenhoge odds ingeschaald voor deze wedstrijd. Speel vandaag alvast mee via VoetbalGokken.nl!

Fernando Santos: “Frankrijk anders benaderen”

Bondscoach Fernando Santos, zag afgelopen woensdag zijn team winnen van Andorra. De vriendschappelijke wedstrijd werd met 7-0 met sterke cijfers overwonnen. Aanstaande zaterdag is Frankrijk de volgende tegenstander en gaat het om drie punten in de Nations League. Santos weet dat het Franse team niet te vergelijken is met dat van Andorra. “De benadering van elke wedstrijd is anders, zeker als Frankrijk de tegenstander is. Maar desondanks gaan we wel door met het spelen voor de overwinning. Dat is alvast zeker”, zo stelt de bondscoach van Seleção das Quinas vast.

“Ronaldo heeft voluit kunnen trainen”

De bondscoach kan weer beschikken over Cristiano Ronaldo en dat maakt Portugal een stuk sterker. Het was begin deze week nog onzeker of Ronaldo in actie kon komen, want de schutter van Juventus raakte in het duel tegen Lazio Roma geblesseerd aan zijn enkel. CR7 lijkt hersteld en maakte tegen Andorra al enkele speelminuten. Uiteraard scoorde de Portugees ook dit keer weer en Santos rekent ook tegen Frankrijk op de verdiensten van Ronaldo. “Cristiano is helemaal fit”, glundert de bondscoach. “Hij heeft voluit kunnen trainen en kan spelen als ik hem nodig heb.”

Didier Deschamps: “Portugal biedt ons kans om weer vooruit te kijken”

Frankrijk begon allesbehalve goed aan de interlandweek. Afgelopen woensdag verloor bondscoach Didier Deschamps met zijn team van Finland met 0-2. De rug moet snel gerecht worden vindt Deschamps om zaterdag tegen Portugal te kunnen presteren. “Het was niet genoeg. Dit is een flinke klap in het gezicht, dat is een feit. Dit is een goede les voor ons, maar soms doet het geen pijn. We mogen er niet te lang bij stilstaan, want zaterdag verwacht het Portugese team ons in Lissabon. Dat is een mooie kans om weer vooruit te kijken”, zegt de bondscoach van de Frankrijk.

“Portugal anders benaderen dan Finlandl”

De Fransen hadden een lange ongeslagen reeks opgebouwd die de Finnen zomaar even doorbraken. Deschamps wil dat snel achter zich laten en met vertrouwen naar Portugal reizen. “We gaan meteen andere instelling toewerken naar Portugal, want wat we woensdag tegen Finland toonde is Frankrijk onwaardig. Er is bovendien geen tijd om er lang bij stil te blijven staan., want we moeten zaterdag tegen Portugal er weer staan”, zo besluit de bondscoach van Les Beus.

Statistieken

In Groep 3 van de Nations League staat Portugal op de eerste plek in de poule. Frankrijk is de nummer twee, maar heeft evenveel punten als de Portugezen. De twee landen gaan dan ook onderling uitmaken welk team groepswinnaar wordt van dit tweede Nations League duel. Kroatië staat derde met drie punten en dwingt niet meer mee om de eerste twee plekken. Zweden staat vierde met nul punten en ontvangt dit weekend de Kroaten.

Head 2 Head

Vorige maand speelden Frankrijk nog thuis tegen Portugal. Het duel leverde beide landen een punt op.  De teams waren duidelijk aan elkaar gewaagd want het bleef de hele wedstrijd 0-0. In 2015 speelden de landen voor het laatst tegen elkaar in Portugal. Het vriendschappelijke duel wat toen werd gespeeld werd door Les Bleus gewonnen met 0-1. De Fransman Mathieu Valbuena maakte het enige doelpunt van de wedstrijd.

Huidige vorm Portugese elftal

Afgelopen woensdag speelden de Portugezen een oefenwedstrijd tegen Andorra. Het doel was ter voorbereiding op de wedstrijd tegen Frankrijk en  het uitduel tegen Kroatië. De Portugese ploeg won eerder al tweemaal van Zweden met 3-0 en 0-2. De Kroaten werden in Lissabon verslagen met 4-1. Alleen het duel tegen de Fransen leverde geen drie punten op in de groep: 0-0.

Huidige vorm Franse elftal

Bondscoach Deschamps liet zijn team tegen Finland spelen om de spelers in ritme te krijgen voor de komende twee duels tegen Portugal en Zweden. De ploeg uit Frankrijk wist vorige maand te winnen van en in Kroatië 1-2 nadat het gelijkgespeeld had tegen Portugal 0-0. Ook in eigen huis waren de Fransen sterker dan de Kroaten 4-2 en werd de uitwedstrijd tegen Zweden met 0-1 gewonnen.

Prognose

Het draait in Groep 3 van de A-League dus om Portugal en Frankrijk en dat zal volgens ons nog zo blijven tot dinsdag. Wij voorspellen namelijk een gelijkspel. Onze wedtip is 1-1. Bij de TOTO zal die uitslag een goede bonus kunnen opleveren, want er staat een hoge odd tegenover. Wil jij meespelen? Ga dan via de bookmakerspagina direct naar de actuele odds bij TOTO of neem onderstaand overzicht met de gemiddelde quoteringen door.

Quoteringen Portugal – Frankrijk

De quotering voor een gelijkspel in Estadio da Luz levert je als speler van VoetbalGokken.nl de hoogste beloning op. Gok jij op een puntendeling bij de TOTO dan wordt jouw inleg x 3.15 keer meer waard als dit zaterdag ook echt gaat gebeuren.Een zege van de Fransen levert je met x 2.85 keer het speelbedrag ook een hoge quotering op. Verwacht jij dat de Portugezen thuis het team van bondscoach Deschamps aankunnen? Zet dan in op winst van Portugal en ontvang x 2.46 keer je inleg terug van de TOTO als jouw voorspelling klopt.
De UEFA Nations League wedstrijd Portugal – Frankrijk wordt gespeeld op zaterdag 14 november om 20:45 uur in Estadio da Luz te Lissabon. Laat Koning TOTO alvast weten wat jouw voorspelling is en trap het voetbalweekend af met een weddenschap op het duel van Portugal tegen Frankrijk!

De beste Online Bookmakers