Nations League
13/11/20203 reacties

Voorspel Nederland vs Bosnië Herzegovina bij Koning TOTO

Voorspel Nederland vs Bosnië Herzegovina bij Koning TOTO
Met nog twee speelronden te gaan in Groep 1 van de UEFA Nations League moet het Nederlands elftal alles op alles zetten om als eerste of tweede te eindigen in de hoogste A-League poule. Zondag start het afsluitende tweeluik van Oranje tegen Bosnië en Herzegovina. Koning TOTO ziet kansen voor Oranje dat in de Johan Cruijff Arena mag aantreden tegen de nummer vier uit Groep 1.

Frank de Boer: “Winnen van Bosnië en Herzegovina”

Bondscoach Frank de Boer wacht nog steeds op zijn eerste zege als coach van het Nederlands elftal. De oefenwedstrijd tegen Spanje werd met 1-1 een gelijkspel. Zondag krijgt De Boer met zijn team een nieuwe kans om te winnen en dat zal dan tegen Bosnië en Herzegovina moeten gebeuren. Daar komt nog bij dat Nederland met plek drie in Groep 1 zich geen puntverlies meer veroorloven. “Natuurlijk wil je zo snel mogelijk winnen als je ergens begint. Maar laten we dat dan maar tegen Bosnië Herzegovina doen”, zo kijkt De Boer nuchter vooruit naar het Nations Leagueduel met Bosnië-Herzegovina.

“Belangrijk om fris te blijven”

Ondanks dat het in de vier wedstrijden waarin De Boer als bondscoach acteert nog niet is gelukt om drie punten binnen te slepen, houdt De Boer de moed erin: “Je moet spelen om te winnen, daar moet je altijd voor gaan. Het is belangrijk dat de jongens fris blijven en er voor de komende interland tegen Bosnië Herzegovina weer klaar voor zijn”, aldus De Boer die volgende week woensdag de groepsfase afsluit met een uitwedstrijd tegen Polen, de huidige koploper van Groep 1.

Dusan Bajevic: “In Nederland wordt het een stuk lastiger”

Bosnië Herzegovina bondscoach Dusan Bajevic was trots op zijn ploeg toen het in eigen huis  vorige maand een gelijkspel werd tegen Oranje, maar dat zegt volgens de coach niets over het duel dat zondag in Amsterdam gepland staat. “Dit zijn twee hele verschillende wedstrijden”, zegt bondscoach Bajevic.”Uit tegen Nederland wordt een stuk lastiger.”

“Op mijn spelers rekenen”

De interlandweek begon voor de Bosnische ploeg met een vriendschappelijke wedstrijd tegen Iran (0-2 verlies). Na de wedstrijd tegen Oranje spelen de Bosniërs nog thuis tegen Italië. Een druk schema vindt Bajevic. “We spelen in zeven dagen drie wedstrijden, dus het is belangrijk dat we genoeg spelers hebben waarop we kunnen rekenen. Om aan deze sterke competitie mee te kunnen blijven doen zijn de eisen nou eenmaal hoog”, zegt hoofdcoach Bajević aan het einde van zijn voorbeschouwing op de wedstrijd tegen het Nederlands elftal.

Statistieken

Polen doet het tot nu toe het beste in Groep 1 van de A-League. De Poolse formatie heeft zeven punten uit vier duels. Italië volgt met zes punten op de tweede plek. Oranje heeft met vijf punten nog kans om Polen (en Italië) bij te benen, maar dan moeten er in de komende twee wedstrijden zes punten gescoord worden.Bosnië en Herzegovina is met twee punten bijna uitgeschakeld. Nederland sluit de groepsfase af met een wedstrijd in en tegen Polen. De Italianen spelen dan een uitduel tegen Bosnië Herzegovina.

Head 2 Head

De heenwedstrijd tegen Bosnië & Herzegovina werd niet wat menig Oranjefans vooraf had verwacht. Er werd door beide teams niet gescoord in het Bilino Polje te Zenica. Het werd met 0-0 in een wat saaie wedstrijd waarin het Nederlands elftal ook totaal niet de sterkste van de twee bleek te zijn.

Huidige vorm Oranje

Na de oefenwedstrijd tegen Spanje dat met 1-1 gelijkgespeeld werd, moet Oranje zich klaar maken voor de overige twee duels in de groepsfase van dit Nations League seizoen. Het Nederlands elftal wist in de poule maar eenmaal te winnen en dat was thuis tegen Polen 1-0. Nederland dacht dat Oranje de smaak te pakken had, maar de finalist van vorig jaar verloor daarna met 0-1 van Italië. Bij Bosnië en Herzegovina werd er met 0-0 een gelijkspel uit het vuur gesleept en ook thuis bij de Italianen werd er niet gewonnen 1-1.

Huidige vorm Bosnische elftal

Bosnië en Herzegovina wist in Groep 1 nog geen drie punten binnen te slepen in een wedstrijd. In de openingswedstrijd hield de ploeg van bondscoach Bajevic zich wel knap staande tegen Italië. In Florence speelden de Bosniërs met 1-1 een gelijkspel. De thuiswedstrijd tegen Polen ging verloren met 1-2. Ook tegen ons Nederlands elftal wisten de Bosniërs een punt in eigen huis te houden door met 0-0 gelijk te spelen. De grootste nederlaag leed het team van bondscoach Bajevic tegen Polen in Wroclaw. In Stadion Miejski we Wrocławiu werd Bosnië met 3-0 verslagen.Afgelopen donderdag werd er in een oefenwedstrijd met 0-2 verloren van Iran, waardoor Bosnië Herzegovina met een teleurstelling op zak het vliegtuig naar Amsterdam moesten nemen.

Prognose

Alhoewel de oefenwedstrijd tegen Spanje niet denderend was, voorspellen wij toch een overwinning van Oranje tegen Bosnië en Herzegovina. Onze wedtip is 2-0 voor het Nederlands elftal. Denk jij ook dat Nederland wint of voorspel je een andere uitslag? TOTO.nl heeft voor de juiste voorspelling altijd een hoge odd gereedstaan.

Quoteringen Nederland – Bosnië en Herzegovina

Voor wie wil spelen voor de hoogste odd moet zeker inzetten op een zege van de Bosniërs. Koning TOTO schaalt de odd voor een overwinning van Bosnië en Herzegovina op x 7.65 keer je inleg in. Word je dat wat te gek, maar verwacht je wel een gelijkspel in de Johan Cruijff Arena?Ook voor een puntendeling heeft Koning TOTO met x 4.65 keer je inleg een hoge odd ingedeeld. De gemiddelde quotering voor een overwinning van Oranje staat op x 1.36 keer het speelbedrag. Houd het 1X2 spelsysteem van de bookmakers goed in de gaten en zet in op het juiste moment om de hoogste beloningen te scoren.
De UEFA Nations League wedstrijd Nederland – Bosnië en Herzegovina wordt gespeeld op zondag 15 november om 18:00 uur in de Johan Cruijff Arena te Amsterdam. Heb jij alle vertrouwen in Oranje of denk jij dat de Bosniërs het ons nog lastig gaan maken in Groep 1? Koning TOTO beloont je graag als jij via VoetbalGokken.nl de juiste voorspelling achterlaat!

De beste Online Bookmakers