Oranje
05/10/20203 reacties

Oranje oefent tegen Mexico voorafgaand aan de Nations League

Oranje oefent tegen Mexico voorafgaand aan de Nations League
Aanstaande woensdag start Frank de Boer als nieuwe bondscoach van het Oranje met een oefenduel tegen Mexico. De Johan Cruijff Arena is het decor van deze oefensessie van Oranje. Denk jij dat Oranje opgewassen is tegen het Mexicaanse elftal? De bookmakers op VoetbalGokken.nl verwachten dat Oranje het prima gaat doen en schalen de quoteringen hoog in voor als de Mexicanen ons te slim af zijn. Profiteer mee en maak een deal bij de TOTO.

Frank de Boer: “Mexico is sterke tegenstander”

Als nieuwe bondscoach van Oranje staat Frank de Boer de komende week drie duels de wachten. In de Nations League speelt Oranje dit weekend tegen Bosnië en midweeks tegen Italië. Eerst wacht er een oefenwedstrijd tegen Mexico dat woensdag gespeeld gaat worden. De Boer zegt op dezelfde manier door te willen gaan zoals Ronald Koeman en Dwight Lodeweges de boel hebben achtergelaten. “Dat lijkt me ook niet verstandig. Ik ben er net bij. Het is natuurlijk hartstikke goed gegaan onder Koeman en Lodeweges, dus waarom zou ik dan direct de knuppel in het hoenderhok gooien en alles veranderen? Nee, dat lijkt me helemaal niet verstandig nu we beginnen tegen een sterke tegenstander als Mexico”, zegt De Boer.

“Niet verrast worden”

De Boer heeft zijn selectie dan ook al gemaakt voor de oefenwedstrijd tegen de Mexicanen. “Normaal kiezen we twintig veldspelers en drie keepers, maar nu hebben we er twee veldspelers bij gedaan vanwege de drie wedstrijden die we spelen. Daarnaast kunnen we ook putten uit Jong Oranje, dat ook in een bubbel zit in Zeist. Als er nog wat iets voorvalt, word je in elk geval niet verrast. 22 veldspelers zijn nodig, denken wij”, aldus de nieuwe bondscoach van Oranje.

Gerardo Daniel Martino: “Nederland is goede test voor ons”

Aan het roer van het Mexicaanse elftal staat bondscoach Gerardo Daniel Martino en komt met zijn team woensdag naar de Johan Cruijff Arena om de strijd tegen Oranje aan te gaan. Na een vriendschappelijke wedstrijd tegen Guatemala (3-0 voor Mexico) begin deze maand wil de bondscoach zich maar wat graag meten aan de ploeg van Frank de Boer. “Nederland is een goede test voor ons”, zegt Martino.

“Zien hoe we ervoor staan”

Mexico won voor het laatst tegen Argentinië en dat is inmiddels al ruim een jaar geleden. De bondscoach en zijn team hebben sinds het WK 2018 in Frankrijk niet meer tegen een Europees land gespeeld. De bondscoach staat dan ook te popelen op het duel tegen Oranje. “We zijn erg blij dat we naar Europa reizen om ons verder te kunnen ontwikkelen. We zullen zien hoe wij ervoor staan”, zegt de Argentijnse bondscoach van Mexico.

Statistieken

Alhoewel Oranje de laatste tijd weer aardig wat duels winnend weet af te sluiten, staat het Nederlands elftal pas dertiende in de FIFA ranglijst. Mexico staat twee plaatsen hoger en is elfde! De teams zijn dus aan elkaar gewaagd. België staat bovenaan de wereldranglijst en Frankrijk volgt de Rode Duivels op de tweede plek.

Head 2 Head

In 2014 speelden Nederland ook een vriendschappelijke wedstrijd tegen de Mexicanen. Toen was El Tricolor met 2-3 een maatje te groot voor Oranje. In dat jaar speelden Oranje ook de achtste finale van het WK in Brazilië tegen Mexico. Toen wist Oranje met 2-1 te winnen dankzij een doelpunt van Wesley Sneider en Klaas-Jan Huntelaar.

Huidige vorm Oranje

Precies een maand geleden, speelde het Nederlands elftal - nog onder leiding van Ronald Koeman - tegen Italië in de tweede speelronde van de Nations League. De Italianen wisten met 0-1 te winnen van Oranje door een treffer van Barella in de Johan Cruijff Arena. Daarmee maakten de Italianen een eind in de zegereeks van Koeman: die zeven wedstrijden ongeslagen bleef.

Huidige vorm Mexico

Ook Mexico is al lange tijd niet verslagen. De ploeg van bondscoach Martino wonnen op 1 oktober een vriendschappelijke wedstrijd tegen Guatemala met 3-0. In de CONCACAF Nations League staat Mexico met twaalf punten bovenaan in Groep B. De overige landen in deze poule zijn Panama (drie punten) en Bermuda (drie punten) en ver achterlopen op El Tricolor.

Prognose

Wij verwachten een overwinning van Oranje al denken wij niet dat het gemakkelijk gaat worden. Wij houden het op een 1-0 van het Nederlands elftal. Denk jij dat er veel meer gescoord gaat worden of verwacht je dat de Mexicanen zullen winnen? Geen voorspelling is te gek bij VoetbalGokken.nl. Check hieronder alvast wat jouw voorspelling gemiddeld waard kan worden als je speelt bij de TOTO.

Quoteringen Nederland - Mexico

De quoteringen zijn niet aan te slepen voor dit oefenduel van Oranje dat voorafgaat aan de Nations League wedstrijd van komend weekend. Voor een overwinning van Mexico wordt er het meest uitbetaald. Jouw inleg wordt x 4.15 keer meer waard als het een overwinning wordt van de Mexicanen. Je hebt dan meteen de hoogste odd in het 1X2 spelsysteem te pakken.Wordt het een gelijkspel? Dan zijn de bookies ook zeer gul. Bij Koning TOTO staat de odd voor een gelijkspel genoteerd op x 3.60 keer je inleg. Een zege van Oranje levert je x 1.79 keer het speelbedrag op en dat is ook niet mis.
De oefenwedstrijd Nederland - Mexico wordt gespeeld op woensdag 7 oktober om 20:45 uur in de Johan Cruijff Arena te Amsterdam. Denk jij dat Oranje een goed begin maakt aan deze interlandweek door de Mexicanen te verslaan? Laat jouw voorspelling achter bij VoetbalGokken en speel mee!

De beste Online Bookmakers