Overige
17/07/20194 reacties

Bayern München treedt aan tegen Real Madrid in de ICC

Bayern München treedt aan tegen Real Madrid in de ICC
De zevende editie van de International Champions Cup 2019 wordt gehouden in de USA. Aanstaande zondag spelen Bayern München en Real Madrid een van de vriendschappelijke voetbalwedstrijden die er in dit toernooi gespeeld worden. Bij TOTO worden de pre-wedstrijdenquoteringen flink aangedikt voor dit voetbaltoernooi met wereld topclubs. Bayern treedt zonder Arjen Robben en ook bij de Koninklijke is er het een en al veranderd in het team. Welke ploeg laat zien honderd procent klaar te zijn voor het kersverse seizoen?

Bayern-coach Niko Kovac: “Hard trainen voor duel tegen Real”

De International Champions Cup is een voorbereiding op het nieuwe seizoen en wordt elke zomer op verschillende continenten gehouden. Sinds 2013 nemen Australische, Europese en Noord-Amerikaanse topclubs deel aan dit vriendschappelijke oefentoernooi. Dit jaar wordt het gehouden in de USA en Bayern München-trainer Niko Kovac is er klaar voor. “Vorig seizoen was ons team erg succesvol, maar er zijn goede spelers bij ons weggegaan. De nieuwe spelers moeten nog wennen, maar daar is dit toernooi zeer geschikt voor”, aldus Kovac die verwacht dat zijn verjongde team een ploeg als Real Madrid aan kunnen. “We gaan hard trainer voor het duel tegen Real, want ik wil zien hoe mijn spelers er voor staan. De nieuwe spelers zullen 45 minuten speeltijd krijgen om zich te bewijzen”, aldus de coach van Bayern op de voorafgaande persconferentie.

Transfers

Oranje-international Arjen Robben en Franck Ribéry hebben een punt gezet achter hun carrière bij de Duitse ploeg uit München, maar ook Hummels, Rafinha en James Rodriguez zijn vertrokken naar een andere ploeg. Bayern heeft echter ook enkele nieuwe spelers weten binnen te halen waaronder e negentienjarige Jann-Fiete Arp die overkwam van Hamburger SV waar hij weinig speelminuten maakte.Maar de meest bekende naam zal ongetwijfeld Lucas Hernandez zijn. De Franse verdediger werd van Atlético Madrid overgenomen, maar kampt al lange tijd met een knieblessure. De wedstrijd tegen Real Madrid komt voor de 23-jarige Fransman waarschijnlijk te vroeg. Verder hoeft Kovac zich weinig zorgen te maken over de fitheid van zijn ploeg.Oudgediende Manuel Neuer is weer volledig blessurevrij. De 33-jarige keeper van Bayern speelden met het Duitse elftal deze zomer alweer tegen Estland en Wit-Rusland. Ook de finale van de DFB Pokal tegen RB Leipzig kon Neuer de negentig minuten speeltijd volbrengen.

Real Madrid

Na een belabberd seizoen van Real Madrid is trainer Zinedine Zidane terug op het oude nest. Real heeft het afgelopen seizoen heel wat trainers de deur gewezen en de Franse trainer moet de trein weer op de rails zien te krijgen. Of Zidane er zondag bij zal zijn als Real tegen Bayern aantreed, is nog de vraag. De trainer verliet vorig weekend de oefenstage van Real Madrid in het Canadese Montréal moeten door het overlijden van zijn broer Farid Zidane. De club zelf gaf aan dat de trainingen door assistent-coach David Bettoni geleid worden.

Wisselingen

Bij de Spaanse ploeg zijn er enkele spelers vertrokken zoals de Noor Martin Odegaard (Real Sociedad) en Theo Hernadez (AC Milan). Ook Zidane’s zoon Luca Zidane mocht Madrid verlaten en wordt verhuurd aan Santander dat uitkomt in de Spaanse Segunda Division A. De grootste aanwinst van Real Madrid is ongetwijfeld de Belgische aanvaller Eden Hazard. Al lange tijd trok de Koninklijke aan de mouw van de Belg dat bij Chelsea speelde, maar van een akkoord kwam het niet.Real Madrid kampt in de verdediging zijn de Braziliaan Marcelo en de Spaanse Alvaro Odriozola nog niet uit de lappenmand. Bij de aanvallers is Vinicius Junior door een blessure de gemiste speler.

H2H

Real Madrid en Bayern München speelden een keer eerder al tegen elkaar in de ICC. In 2016 werd die vriendschappelijke wedstrijd in het MetLife Stadium te East Rutherford in Amerika gewonnen door Real 0-1. De Braziliaanse verdediger Danilo (nu uitkomend voor Manchester City) maakte het enige doelpunt van die wedstrijd. In de Champions League komen de twee ploegen elkaar vaker tegen. Real Madrid had vorig seizoen Bayern onder de duim door in München met 1-2 te winnen en later in eigen stadion de 2-2 gelijkspel wist vast te houden. Het jaar daarvoor was het weer Real die aan het langste eind trok in de kwartfinale van de Champions League. Bayern won zijn laatste wedstrijd van Los Blancos in augustus 2015 in de Audi Cup finale met 1-0.

Pre-wedstrijdquoteringen voor Bayern München – Real Madrid

Bij TOTO zijn de pre-wedstrijdquoteringen voor winst van Bayern München even hoog als bij een zege van Real Madrid x 2.52! Het mogen duidelijk zijn dat de bookmakers geen duidelijke favoriet durven aan te wijzen. De quotering betekent een ruime verdubbeling van je speelbedrag als je de juiste voorspelling achterlaat bij TOTO. Dat geldt overigens ook voor een gelijkspel, waarvoor de odds zelfs nog een stuk hoger zijn opgeschroefd: x 3.52 keer je inleg.
De ICC-wedstrijd Bayern München – Real Madrid wordt gespeeld op zondag 21 juli om 02:00 uur in het NRG Stadion te Houston in de USA. Speel jij mee via TOTO? Laat Koning TOTO dan vandaag alvast weten wat jouw voorspelling is en zet in op jouw favoriet voor dit duel!

De beste Online Bookmakers