Corona houdt kersverse voetbalseizoen in Wit-Rusland niet tegen

Dit bericht delen
23 maart 2020     0 REACTIES

Het Nederlands elftal speelden de afgelopen jaren meerdere kwalificatie wedstrijden in het stadion van Dinamo Minsk, Wit-Rusland. Nu is dit land het enige land op het Europese continent waar nog professioneel voetbal gespeeld wordt. Wit-Russische Vysshaya Liga is afgelopen weekend aan het kersverse seizoen begonnen en ook dit weekend worden de duels in volle stadions waar de handen ook nog worden geschud, gewoon gespeeld. En zo kunnen wij liefhebbers van voetbal toch nog een voorspelling achterlaten bij Koning TOTO die de odds alvast hoog inschaalt.

Quoteringen FK Minsk – Dinamo Minsk

Het lijkt erop dat Wit-Rusland weinig te vrezen heeft voor het coronavirus dat bijna alle voetbalcompetities in de wereld heeft platgelegd. President Aleksandr Loekasjenko neemt (nog) geen maatregelen. Loekasjenko sprak zijn landgenoten met een bijzondere toespraak toe: “Drink veel wodka, ga naar de sauna en werk hard”, aldus de president van Wit-Rusland.

Meteen aan het begin van het seizoen staat er in de Vysshaya Liga al een stadsderby gepland. Zaterdag treffen FK Minsk tegen Dinamo Minsk elkaar in de hoofdstad van Wit-Rusland. FK Minsk won de eerste wedstrijd van dit seizoen, maar stadsgenoot Dinamo verloor het duel en maakte daarmee geen goed begin aan het kersverse seizoen.

De quoteringen worden bij Koning TOTO voor een derby altijd hoog ingeschaald. FK Minsk speelt voor eigen publiek en een thuiszege levert u x 3.60 keer de inleg op. Mocht Dinamo Minsk winnen, dan wordt je inleg x 1.91 keer zoveel waard. Een gelijkspel is goed voor een beloning van x 3.32 keer het speelbedrag.

Quoteringen Dinamo Brest – FK Slutsk

Dinamo Brest werd vorig seizoen landskampioen en mag die titel de komende tijd verdedigen. In de eerste wedstrijd lukte dat nog niet. Het werd een gelijkspel (1-1) tegen FK Smaliavitsji-STI in eigen stadion vol eigen supporters. Dinamo Brest gaat het zaterdag bij FK Slutsk proberen om daar de eerste zege van dit kersverse seizoen te boeken. FK Slutsk won afgelopen weekend zelf wel. In eigen stadion werd Slavia Mozyr met 3-1 aan de kant gezet.

Een overwinning van FK Slutsk krijgt van Koning TOTO de hoogste odd van deze wedstrijd mee. De gemiddelde quotering staat op x 7.58 keer de inleg als Slutsk wint. Een gelijkspel staat met x 4.75 keer het speelbedrag ook erg hoog ingeschaald. Denk jij dat de huidige landskampioen Dinamo Brest voor dit duel de beste papieren heeft?  Vul dan een 2 in op het wedstrijdformulier van de TOTO en ontvang je inleg x 1.32 keer retour.

Quoteringen Slavia Mozyr – FK BATE Borisov

Nog een wedstrijd die zaterdag gespeeld wordt in de Vysshaya Liga is Slavia Mozyr tegen FK BATE Borisov. De twee ploegen verloren de eerste wedstrijd van dit nieuwe seizoen. De TOTO keert gemiddeld x 7.10 keer de inleg uit als Slavia thuis wint. Voor een gelijkspel staat er een gemiddelde odd van x 4.50 keer het speelbedrag genoteerd in het 1X2 spelsysteem. Een uitoverwinning van FK BATE wordt met x 1.40 keer het ingelegde speelbedrag beloond.

Overige Quoteringen

Zondags worden de laatste wedstrijden van speelronde twee afgehandeld. De hoogste quoteringen van de zondagduels vinden we bij de wedstrijd van Smolevichi tegen Isloch Minsk. Een overwinning in eigen stadion van Smolevichi levert je x 3.10 keer de inleg op. De odd voor een gelijkspel staat gemiddeld op x 3.06. Een uitzege van Isloch Minsk staat bij Koing TOTO op x 2.20 keer je inleg.  

De Wit-Russische Vysshaya Liga wordt deze vrijdag, zaterdag en zondag gespeeld. Wil jij ook een extra centje meepikken van het kleine voetwereldje waren wij nu leven? Ga via VoetbalGokken.nl naar de TOTO en speel op jouw favoriet in de Wit-Russische Vysshaya Liga.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

31 maart 2020     0 REACTIES

‘Gewoon’ doorspelen bij TOTO: BATE Borisov – Rukh B...

Er worden nog maar zeer weinig professionele voetbal wedstrijden gespeeld door de coronacrisis dat vele landen raakt....

Lees meer
23 maart 2020     0 REACTIES

Corona houdt kersverse voetbalseizoen in Wit-Rusland niet...

Het Nederlands elftal speelden de afgelopen jaren meerdere kwalificatie wedstrijden in het stadion van Dinamo Minsk, ...

Lees meer
21 maart 2020     0 REACTIES

Geen voetbal in Europa, wél in Australië

Dit weekeinde wordt er voor het eerst in zeer lange tijd nergens in Europa gevoetbald. De competities in Turkije, Rus...

Lees meer
17 maart 2020     0 REACTIES

Turkse competitie: Besiktas voetbalt door tegen Antalyaspor

De Turkse voetbalcompetitie is een van de weinige competities die nog gespeeld worden. In Turkije zijn er vooralsnog ...

Lees meer
Eerlijke informatie
Altijd up-to-date
De beste bonussen
Win strategieën