Overige
02/05/2020

Odds voor competitieronde zeven in Wit-Russische Liga

Odds voor competitieronde zeven in Wit-Russische Liga
Er is nog altijd geen enkele intentie in Wit-Rusland om het voetbal stil te leggen en dus kan er ook deze week weer volop gespeeld worden op de voetbalwedstrijden in dit land. Komend weekeinde staat alweer de zevende speelronde van de Vysshaya Liga op het programma. We blikken vooruit op de duels tussen Dinamo Minsk en koploper Slutsk (zaterdag) en BATE Borisov tegen Neman (zondag).

Dinamo Minsk – Slutsk

Dinamo Minsk-trainer Leonid Kuchuk kende een moeizame start van de competitie, maar in de afgelopen twee wedstrijden liet zijn elftal zien over voldoende kwaliteiten te beschikken om voor de titel te gaan. Voorlopig staat het team uit de Wit-Russische hoofdstad echter pas op een negende plek. Winst op Slutsk is dan ook meer dan welkom.De positie die Dinamo Minsk ambieert wordt vooralsnog in bezit genomen door Slutsk, dat momenteel eerste staat. Voor de 37-jarige Slutsk doelman Boris Pankratov is dit een extra pikant duel, hij stond immers in 2009 en 2010 onder de lat bij Dinamo Minsk. Grote man van dit seizoen is spits Artem Serdyuk. De 30-jarige Rus scoorde dit seizoen al driemaal en zal ook komend weekeinde door de defensie van Minsk scherp in de gaten worden gehouden. De topscoorder van de huidige competitie loopt echter bij Dinamo Minsk rond: spits Shikavka wist al viermaal het net te raken.

Head 2 Head

In de onderlinge ontmoetingen met Dinamo Minsk won Slutsk nog nooit in het Dinamo Stadion. In 2016 werd het nog wel 1-1, maar meer dan een gelijkspel zat er tot nu toe voor de bezoekers niet in.Afgelopen seizoen won de ploeg uit Minsk met 2-1 door twee treffers van de Belg Danilo. De tegengoal van Buraev kon niet verhelpen dat Dinamo Minsk opnieuw drie punten mocht bijschrijven.

Quoteringen Dinamo Minsk – Slutsk

Er bestaat bij TOTO.nl dan ook geen enkele twijfel over de favorietenstatus bij dit duel. De odds zijn overal zo ingedeeld dat men uitgaat van een thuisoverwinning. Een zege van Dinamo Minsk levert in het 1x2 spelsysteem momenteel dan ook x 1,62 keer je inleg op.Wordt het, net als in 2016, een gelijkspel? Dan keert TOTO x 3,60 keer het inlegde speelbedrag uit aan iedereen die vooraf heeft ingezet op deze uitslag. Maar dat is niet de hoogste odd bij deze wedstrijd. Pakt koploper Slutsk zaterdag voor het eerst in de historie een zege in het Dinamo Stadion? Dan is de actuele pre-wedstrijdquotering maar liefst x 4,85 keer je inleg!

Quoteringen BATE Borisov – Neman

Zondagmiddag staat het duel tussen BATE Borisov en Neman geprogrammeerd in de Vysshaya Liga. De thuisploeg kende een valse start van het seizoen, maar staat inmiddels alweer vierde in de stand. De bezoekers kijken terug op een wisselvallige seizoenstart en staan daardoor op een plek in middenmoot: tiende.Het is dan ook logisch dat de bookies partij kiezen voor BATE Borisov. De odds voor een overwinning van de thuisspelende formatie staat bij TOTO op x 1,35. Een gelijkspel zorgt gemiddeld voor een uitkering van x 4,25 keer het geldbedrag dat vooraf is ingelegd. Wint Neman dit duel en zorgt het daarmee voor een daverende verrassing in deze zevende speelronde? Dan is de odd zelfs x 7,85 je inleg! Voor de meest actuele odds: bezoek onze bookmakerspagina.
De Vysshaya Liga in Wit-Rusland wordt dit weekeinde hervat nadat er midweeks gespeeld is voor de beker. Dinamo Minsk – Slutsk zal op zaterdag 2 mei worden afgewerkt en begint om 17:00 uur. Exact een dag later, op zondag 3 mei, ook om 17:00 uur spelen BATE Borisov en Neman tegen elkaar. Dit duel in de Borisov Arena is de op één na laatste wedstrijd van dit weekeinde. De speelronde wordt namelijk afgesloten met het duel Soligorsk – Isloch Minsk. Check de odds voor al deze duels bij TOTO.nl en speel mee via VoetbalGokken.nl!

De beste Online Bookmakers