Overige
16/03/2020

Russische Premier League: Spartak Moskou op bezoek bij Arsenal Tula

Russische Premier League: Spartak Moskou op bezoek bij Arsenal Tula
Eén van de weinige voetbalcompetities die nog steeds loopt, is de Russische Premier League. Komende zaterdag speelt Guus Til met Spartak Moskou tegen Arsenal Tula dat het in de gelijknamige plaats in het Stadion Arsenal speelt. VoetbalGokken.nl blikt vooruit op dit duel dat vooralsnog gewoon doorgaat.

Trainer Arsenal Tula: “Spartak zal verdedigend spelen”

Arsenal Tula trainer Igor Cherevchenko is niet verbaasd dat de wedstrijden in de Russische competitie gewoon doorgaan. Er is namelijk niet veel aan de hand in zijn woonregio. Er wordt deze week dus volgens plan getraind voor de belangrijke wedstrijd tegen Spartak. Chervchenko: “Wij verwachten dat Spartak hierheen komt om te verdedigen. Ze hebben geen snelle voorhoede spelers, dus die keuze is ook wel logisch.”

Domenico Tedesco: “We zijn ambitieus”

Begin oktober werd Domenico Tedesco aangesteld als coach van Spartak Moskou. De trainer maakte in het verleden furore bij Schalke ’04 en is nu de hoofdcoach van de Russische subtopper, een status die Tedesco zo snel mogelijk wil upgraden naar een topploeg. “We staan momenteel achtste en dat is te laag voor een club als Spartak. We zijn ambitieus en willen volgend seizoen Europa in.”

Statistieken

Om dat te bereiken moet niet alleen Arsenal Tula (zevende) gepasseerd worden op de ranglijst, ook de stadsgenoten Dinamo en CSKA Moskou dienen ingehaald te worden. En dat is nog een hele klus, want de achterstand op CSKA – dat op de vijfde stek staat – bedraagt zeven punten. Winnen van Tula is dus een absolute must.

Head 2 Head

Tedesco begon zijn avontuur bij Spartak met louter overwinningen. Echter begin november kwam daar verandering in toen Arsenal Tula op bezoek kwam in Moskou leed hij zijn eerste nederlaag als trainer van Spartak. Tula won met 0-1. Ook de twee onderlinge ontmoetingen daarvoor waren een prooi voor de Arsenal formatie. De laatste uitzege van Spartak op Tula dateert alweer van 1 december 2017. Toen werd het 0-1. De laatste thuiszege van Sparktak vond een paar maanden eerder plaats: op 9 augustus 2017 werd het 2-0.

Huidige vorm Arsenal Tula

Afgelopen weekeinde ging Tula in eigen stadion met 0-1 onderuit tegen Rubin Kazan. Ook de uitwedstrijd van 7 maart bij Orenburg ging verloren. Eindstand: 2-0. Gewonnen werd er wel op 1 maart in en van Sochi: 1-2. Dit was de eerste wedstrijd na de Russische winterstop.

Huidige vorm Spartak Moskou

Spartak begon 2020 ook goed dankzij een 0-2 overwinning op stadsgenoot Dinamo. Daarna werd CSKA - die andere grote club uit Moskou – verslagen in de beker: 3-2. Enkele dagen later moest Guus Til samen met zijn teamgenoten wel even slikken toen Krasnodar – de ploeg van Tonny Vilhena – met 0-1 kwam winnen bij Spartak. Afgelopen weekeinde werd de nederlaag weer keurig rechtgezet dankzij een 1-3 overwinning op bezoek bij Orenburg.

Prognose

Onze voorspelling voor deze Russische subtopper: 1-1. Beide elftallen lijken over dezelfde capaciteiten te beschikken en zijn al het hele seizoen aan elkaar gewaagd. Een gelijkspel is in onze ogen dan ook de meest logische uitslag als dit duel daadwerkelijk doorgang gaat vinden. Houd uiteraard onze website in de gaten voor het actuele nieuws over het wel/niet doorgaan.

Info vanuit TOTO.nl

Weddenschappen die op Toto.nl worden afgesloten en vervolgens later worden afgelast - en niet binnen 2 dagen worden ingehaald - worden de quoteringen van die betreffende wedstrijd op 1,00 gezet. Wanneer een wedstrijd wordt gestaakt, nadat deze is begonnen, en niet binnen 2 dagen reglementair wordt uitgespeeld, worden de quoteringen van alle wedopties bij de bookmaker op 1,00 gezet tenzij het resultaat van één of meerdere wedopties op het moment van staken al bereikt is.

Quoteringen Arsenal Tula – Spartak Moskou

De quoteringen voor de Russische Premier League worden bij Koning TOTO hoog ingeschaald. De hoogste odd van dit duel x 3.30 keer de inleg wordt uitbetaald als Arsenal Tula thuis wint. Een gelijkspel levert je al snel een beloning van x 3.10 keer de inleg op. Een uitzege van Spartak Moskou wordt met x 2.19 keer de inleg ook erg goed beloond.
De Russische Premier League Arsenal Tula – Spartak Moskou wedstrijd wordt gespeeld op zaterdag 21 maart om 14:30 uur in het Arsenal Stadion te Tula. Denk jij vooraf te weten welke ploeg er wint en welke met lege handen komt te staan? Ga dan via VoetbalGokken.nl naar Koning TOTO en voorspel deze topwedstrijd in de Russische voetbalcompetitie!

De beste Online Bookmakers