Overige
04/05/2020

Vysshaya Liga-duels zogen bij TOTO voor hoge odds

Vysshaya Liga-duels zogen bij TOTO voor hoge odds
Vanaf deze maand is het de bedoeling dat er in sommige Europese landen weer gevoetbald gaat worden, maar voorlopig is Wit-Rusland nog het enige land waar de bal echt rolt. Inmiddels worden de ploegen daar gereedgemaakt voor de achtste speelronde. VoetbalGokken.nl houdt de quoteringen van Koning TOTO nauwlettend in de gaten: voor dit weekend zijn de odds weer hoog ingeschaald en dat is lekker voor iedereen die wel van een gokje wagen houdt!

FK Slutsk - Energetik-BGU

Vrijdag begint de Vysshaya Liga meteen met een regelrechte voetbalkraker. Koploper FK Slutsk krijgt dan namelijk de nummer vier Energetik-BGU in eigen huis op bezoek. Slutsk liet in de zes voorafgaande wedstrijden weinig punten liggen, waardoor de ploeg van trainer Vitali Pavlov nu zestien punten bijeen heeft geharkt. Afgelopen weekend werd het bij Dinamo Minsk nog 1-2 voor Slutsk en met dat behaalde vertrouwen kan de ploeg positief uitkijken naar het duel met Energetik-BGU.Na drie wedstrijden op rij te hebben verloren, behaalde Energetik-BGU afgelopen weekend ook eindelijk weer eens wat broodnodige punten binnen. Op bezoek bij de nummer vijftien Smolevichi wist de ploeg van trainer Vladimir Ivanovich Belyavsky af te rekenen. Het won met 0-2. Dat was een pleister op de wonden, want in de weken daarvoor waren er pijnlijke nederlagen te noteren. Met de 0-3 thuisnederlaag tegen Neman al voorlopig dieptepunt.

Head 2 Head

FK Slutsk werd opgericht in 1998 en promoveerde in 2014 pas voor het eerst in de Vysshaya Liga. Energetik-BGU promoveerde in 2018 onder deze naam pas in de hoogste Wit-Russische competitie. De H2H-lijst is dan ook nog niet bijzonder lang. Vorig jaar maart werd het eerste officiële onderlinge competitieduel in Slutsk gespeeld. In deze wedstrijd werd er niet gescoord en bleef het scorebord op 0-0 staan.Vier maanden later wist Slutsk bij Energetik-BGU wel te winnen, het werd toen 0-1. Aan het begin van het bekerseizoen in 2008 troffen de ploegen elkaar ook al. Energetik-BGU was toen de sterkste van de twee (1-0) wat voor Slutsk betekende dat het bekertoernooi al vroeg in het seizoen verloren was gegaan.

Quoteringen FK Slutsk – Energetik-BGU

Koning TOTO schaalt de quoteringen voor de Vysshaya Liga vrijwel altijd hoog in. Ook voor deze vrijdagkraker heeft de enige legale Nederlandse bookmaker hoge odds in petto. De hoogste quotering wordt uitgekeerd als Energetik-BGU de ploeg is die winnend van het veld stapt. Jouw inleg wordt bij winst van de bezoekers in het Stadyen Haradski stadion x 3.40 meer waard!Voor een gelijkspel wordt er met x 3.10 keer het speelbedrag een bijna gelijkwaardige odd gehanteerd. Heel aantrekkelijk wat ons betreft!Verwacht je dat Slutsk ook komend weekend weer wint? Vul dan een 1 in op het wedstrijdformulier van de TOTO en ontvang x 1.98 je inleg keer terug als de thuisploeg haar gasten van vrijdag verslaat.

Quoteringen FK Smolevichi - BATE Borisov

BATE Borisov is misschien wel de bekendste ploeg uit Wit-Rusland. Het elftal staat na een valse competitiestart toch al weer keurig derde. Komende zondag speelt het tegen FK Smolevichi dat het duels afwerkt in het Ozerny Stadion.BATE begon stroef aan het nieuwe seizoen, maar heeft inmiddels de smaak te pakken. Vorige week won de ploeg in de beker en werd in de competitie Neman om de vinger gebonden met een 3-1 zege. Bij de TOTO is BATE de favoriet en dat betekent hoge odds. Wint de nummer vijftien Smolevichi in eigen huis van BATE dat inmiddels derde in de ranglijst staat? Dan wordt elke euro die ingelegd is op winst van Smolevichi x 9.35 keer meer waard. Een gelijkspel levert in het 1X2 spelsysteem met x 4.40 keer de inleg ook een beste beloning op. Voor een zege van BATE Borisov keert de TOTO x 1.27 keer je inleg uit.
De Wit-Russische Vysshaya Liga-wedstrijd FK Slutsk - Energetik-BGU wordt vrijdag 8 mei gespeeld om 16:00 uur (Nederlandse tijd) in het Stadyen Haradski te Slutsk. De wedstrijd FK Smolevichi - BATE Borisov wordt zondag 10 mei om 17:00 uur (Nederlandse tijd) gespeeld in het Ozerny Stadion te Smolevichi. Mocht het coronavirus ook in de Wit-Russische competitie roet in het eten gaan gooien waardoor de wedstrijden niet door gaan, dan wordt jouw inleg uiteraard volledig teruggestort! Speel dus met een gerust hart mee en geniet via VoetbalGokken.nl van het kleine beetje profvoetbal dat we nog hebben!

De beste Online Bookmakers