Premier League
07/07/2020

Bookmakers verbazen bij Bournemouth - Tottenham Hotspur

Bookmakers verbazen bij Bournemouth - Tottenham Hotspur
In de Engelse Premier League gaat Steven Bergwijn met Tottenham Hotspur op pad naar degradatiekandidaat  AFC Bournemouth waar Nathan Aké en Arnaut Groeneveld spelen. The Spurs zijn nog niet zeker dat er komend seizoen Europees voetbal op het programma komt te staan. Om die hoop levend te houden, moet er gewonnen worden bij Bournemouth!

Eddie Howe: “We kunnen het nog steeds redden”

Bournemouth manager Eddie Howe staat bekend om zijn positieve instelling, maar zelfs de meest verstokte Bournemouth-fan begint te twijfelen aan een langer verblijf in de Premier League. Howe ziet echter nog kansen voor zijn ploeg, zelfs nu Tottenham Hotspur de volgende tegenstander is: “Ik geloof nog steeds dat we uit onze positie kunnen komen. Ik geloof in mijn spelers en in de groep die we hebben. We kunnen het nog redden. Daar twijfel ik geen moment aan, maar we moeten tegen The Spurs wel met de billen bloot en tonen waar we van gemaakt zijn. Anders gaat het mis.”

“Met inzet en passie strijden voor lijfsbehoud”

De manager en de spelersgroep krijgen veel kritiek omdat het er soms uitziet alsof ze er geen zin in hebben. Howe bestrijdt dat: “Het is heel gemakkelijk om vanaf de buitenkant te oordelen, zeker nu er geen publiek in de stadions zit. Het lijkt dan al snel alsof we niet willen, maar niemand – ik ook niet – mag twijfelen aan onze inzet en passie om te strijden voor lijfsbehoud van Bournemouth.”

José Mourinho: “Ook in Bournemouth met zijn allen vechten voor de punten”

Tottenham Hotspur-trainer José Mourinho kan niet achterover leunen in de komende wedstrijden, want er staat Europees voetbal op het spel. De manager zette daarom afgelopen week zijn selectie op scherp en dat leidde in de laatste wedstrijd tot een fikse ruzie op het veld tussen Spurs-spelers Son en Lloris. “Mooi”, zei Mourinho na afloop tegen reporters van The Guardian. “Ik heb ze gevraagd voor elkaar te vechten en elkaar erop aan te spreken als dat niet zo is. We moeten het met zijn allen doen en zo gaan we ook naar Bournemouth donderdag.”

“Niet geïnteresseerd in FairPlay Cup”

Dat vechten voor de punten werd maandagavond in de thuiswedstrijd tegen Everton wel heel letterlijk genomen. Mourinho: “Geloof me, ik heb bij veel grote teams gewerkt en bij de elftallen die het meeste succes hebben geboekt was er bijna altijd ruzie in de kleedkamer. Ik ben niet geïnteresseerd in het winnen van de FairPlay Cup. We moeten zoveel mogelijk punten verzamelen en daar moet alles voor wijken, mijn jongens snappen dat gelukkig!”

Head 2 Head

Vorig jaar kreeg Tottenham geen punt mee vanuit het Dean Court stadion. De ploeg uit Bournemouth versloeg The Spurs met 1-0. Het doelpunt kwam in de blessuretijd van de voet van onze landgenoot Nathan Aké. Een jaar eerder wist Tottenham nog met 1-4 te winnen van Bournemouth. Die keer daarvoor werd het met 0-0 een gelijkspel. Tottenham heeft het dus lang niet altijd gemakkelijk bij Bournemouth.

Huidige vorm Bournemouth

Sinds de hervatting van de Premier League – op 20 juni – heeft Bournemouth alles verloren en is daarmee in een lastig pakket terechtgekomen. Degradatie lijkt een kwestie van tijd na de nederlagen tegen Manchester United (5-2), Newcastle (1-4), Wolverhampton (1-0) en Crystal Palace (0-2).

Huidige vorm Tottenham Hotspur

Tottenham speelt niet geweldig. Afgelopen maandag werd er met 1-0 maar nipt gewonnen van Everton, dat in de slotseconde nog een reuzekans kreeg, maar Everton-middenvelder Gordon schoot de bal over. Een paar dagen eerder ging het sterrenelftal van Mourinho nog met 3-1 onderuit bij Sheffield United en dat zorgde ervoor dat Bergwijn maandagavond op de bank begon, net als bijvoorbeeld Jan Vertonghen. Beiden vielen op het eind nog wel in voor The Spurs.

Lappenmand

Bournemouth heeft 30 selectiespelers met een totale transferwaarde van bijna 22 miljoen pond. Geen enkele speler bevindt zich momenteel in de lappenmand, dus kan Howe zijn volledig kapitaal benutten als Tottenham donderdag langskomt.Callum Wilson, Jefferson Lerma en Lewis Cook staan wel op scherp en moet een duel brommen als ze tegen The Spurs een prent pakken.Juan Foyth ontbreekt donderdag in het duel tegen Bournemouth. De centrale verdediger van Tottenham heeft een gescheurde meniscus en miste hierdoor al vier duels. Ook Japhet Tanganga staat onder behandeling van de medische staf van Tottenham Hotspur. De Engelsman, van Congolese afkomst, heeft rugproblemen.

Prognose

Beide teams hebben het dit seizoen niet gemakkelijk in de Premier League. Wij vermoeden dat dit een gelijkspel wordt omdat degradatiekandidaten in het slot van de competitie behoorlijk gevaarlijk kunnen zijn. Ons vermoeden is een 2-2 gelijkspel. Ben jij het hier mee eens of juist niet? Laat uw eigen voorspelling achter bij de TOTO en ga voor de hoogst mogelijke odd.

Quoteringen AFC Bournemouth – Tottenham Hotspur

Koning TOTO is gul en schaalt de quoteringen bij deze uitwedstrijd van The Spurs hoog in. Mochten  Aké en Groeneveld winnen, dan keert de TOTO de hoogste odd x 4.85 keer de inleg van dit duel uit. Bij een gelijkspel staat er een gemiddelde beloning van x 3.85 keer je speelbedrag te wachten. De gemiddelde quotering voor een zege van de ploeg van Bergwijn staat in het 1X2 spelsysteem op x 1.63 keer de inleg.
De Premier League wedstrijd AFC Bournemouth – Tottenham HotspurFC wordt gespeeld op donderdag 9 juli om 19:00 uur in het Dean Court Stadion te Bournemouth. Maak nu alvast een deal met Koning TOTO op de wedstrijd van Bergwijn, Aké en Groeneveld en profiteer van de hoogste odds via VoetbalGokken.nl!

De beste Online Bookmakers