Premier League
17/06/2020

Engelse kraker bij TOTO: Tottenham Hotspur - Manchester United

Engelse kraker bij TOTO: Tottenham Hotspur - Manchester United
Net als in Duitsland en Spanje wordt in Engeland het competitievoetbal ook hervat. Vanaf woensdag barst de Premier League los en Koning TOTO danst weer vrolijk mee! Donderdagavond staat Steven Bergwijn met Tottenham Hotspur tegenover Manchester United met de Nederlander Tahith Chong. VoetbalGokken.nl blikt vooruit naar deze absolute Engelse topwedstrijd!

José Mourinho: “Eerst United dan West Ham”

In Engeland wordt de Premier League in zeer korte tijd uitgespeeld. Dat betekent voor de clubs dat de duels elkaar in rap tempo zullen gaan opvolgen. Tottenham-trainer José Mourinho moet zijn team komende dagen klaarstomen voor het eerste duel en dat is geen misselijke, want Manchester United komt op bezoek. “We bereiden ons voor op Manchester United. Dan duurt het twee dagen voordat we West Ham ontmoeten. De komende tien dagen zullen we erg druk zijn”, aldus Mourinho.

“United van de punten afhouden”

Ook in Engeland worden de wedstrijden zonder publiek gespeeld. Mourinho gaat ervan uit dat zijn team hoe dan ook drie punten pakt tegen zijn oude werkgever uit Manchester: “We moeten ons aanpassen aan deze nieuwe realiteit en daar streven we ook naar. We moeten onze gedachten richten op de punten die er te verdienen zijn of er nu supporters zijn of niet. De punten liggen op het veld en daar moeten we United vanaf houden”, aldus Mourinho.

Ole Gunnar Solskjaer: “Op ons best zijn tegen Tottenham”

Manchester United had een kleine twee weken om te trainen in aanloop naar de uitwedstrijd tegen Tottenham Hotspur. Trainer Ole Gunnar Solskjaer staat te popelen de competitie te hervatten. “We kijken er al heel lang naar uit om weer wedstrijden te mogen spelen. De eerste wedstrijd is tegen Tottenham Hotspur en iedereen weet dat we dan op ons best moeten zijn en gefocust moeten zijn. We weten dat er veel mensen naar ons zullen kijken”, zegt Solskjaer.

“Met juiste mentaliteit naar Tottenham”

Solskjaer verwacht dat vrijdag zijn team gereed staat voor een tegenstander als The Spurs. “Ik heb er alle vertrouwen in dat onze spelers de wedstrijd van vrijdag kunnen spelen met de juiste mentaliteit om daarheen te gaan en een ​​hele goede wedstrijd te spelen”, zo besluit Solskjaer zijn bespiegelingen.

Statistieken

Manchester United heeft haar vizier op Europees voetbal gericht. De ploeg van trainer Solskjær staat vijfde met 45 punten.Tottenham Hotspur is voor de coronabreak blijven steken op de achtste plek met 41 punten. Er zijn dit seizoen nog tien wedstrijden te spelen en dus nog maximaal dertig punten te halen.

Head 2 Head

Het is ruim twee jaar geleden dat Tottenham Hotspur thuis won van Manchester United. Begin 2018 werd het 2-0 voor de Londense ploeg. Een jaar later ging United met drie punten terug naar Manchester door The Spurs met 0-1 te verslaan. Een gelijkspel werd het nog eens in 2014, maar dat is inmiddels al ruim zes jaar geleden. Er werd toen door beide teams niet gescoord in het Tottenham Hotspur Stadion: 0-0.

Huidige vorm Tottenham Hotspur

Net voordat de coronamaatregelen van kracht speelde Tottenham Hotspur de achtste finale van de Champions League tegen RB Leipzig. De terugwedstrijd in Leipzig werd met 3-0 verloren nadat The Spurs ook thuis niet wisten te winnen van de ploeg van Red Bull: 1-0. Niet alleen in de Champions League liep het mis. In de Premier League werd sinds midden februari ook al niet meer gewonnen. Misschien heeft de verplichte pauze de ploeg van Bergwijn goed gedaan voor de rest van het seizoen.

Huidige vorm Manchester United

Manchester United heeft een zeer moeilijke periode achter de rug. Er werden weinig wedstrijden in zeges omgezet, maar gaandeweg de competitie krabbelde de ploeg van trainer Solskjær weer op. Dat was goed te zien in de laatste wedstrijd voor de bekende pauze. Het Oostenrijkse LASK werd met 0-5 aan de zegekar gehangen. Diezelfde week werd ook de stadsderby tegen Manchester City met 2-0 gewonnen.

Lappenmand

Het is nog afwachten of Tottenham Hotspur kan beschikken over Japhet Tanganga die op een training last kreeg van zijn onderrug. Troy Parrott was voor de coronapauze al bezig met revalidatie. Het is nog de vraag of de aanvaller tegen United inzetbaar is.Manchester United-speler Phil Jones kreeg tijdens een training een harde stoot te verduren van een teamgenoot. Het is nog afwachten of hij daar vrijdag helemaal van hersteld is.

Prognose

Het is de eerste wedstrijd na lange tijd stilgezeten te hebben, dus beide teams moeten nog aan de situatie wennen. Wij voorspellen daarom een gelijkspel in het Tottenham Hotspur Stadion: 2-2. Koning TOTO heeft daar een hoge odd voor klaarstaan, maar ook de overige quoteringen zijn de moeite waard om je in de Premier League te storten. Bekijk hieronder alvast het odds-overzicht.

Quoteringen Tottenham Hotspur – Manchester United

De TOTO schaalt de quoteringen bij deze Engelse kraker redelijk gelijkwaardig in: een juiste voorspelling is sowieso het dubbele waard. De hoogste odd van dit duel wordt uitgekeerd als het een gelijkspel wordt in Londen: x 3.30!Ook voor een thuiszege van The Spurs staat er met x 2.85 keer het speelbedrag een hoge odd voor je genoteerd in het 1X2 spelsysteem. In het 1X2 spelsysteem levert een zege van Manchester United je x 2.37 keer de inleg op.
De Premier League wedstrijd Tottenham Hotspur – Manchester United wordt gespeeld op vrijdag 19 juni om 21:15 uur in het Tottenham Hotspur Stadion te Londen. Ga de herstart van de Engelse competitie meteen van start met een beloning van Koning TOTO. Laat vandaag alvast je voorspelling achter via VoetbalGokken.nl en profiteer mee van de hoge odds!

De beste Online Bookmakers