Premier League
26/02/2021

Hoge odds voor Premier League duel Chelsea – Manchester United

Hoge odds voor Premier League duel Chelsea – Manchester United

In onze Nederlandse Eredivisie is het zondag Super Sunday, maar ook in de Premier League staat er met de wedstrijd Chelsea tegen Manchester United een topwedstrijd op het menu. Bovendien treffen twee ex-Ajacieden Hakim Ziyech (Chelsea) en Donny van de Beek (Manchester United) elkaar op Stamford Bridge. Profiteer van de hoogste odds via VoetbalGokken.nl!

Thomas Tuchel: “Manchester United grote uitdaging”

Het lijkt erop dat Chelsea met trainer Thomas Tuchel op het goede spoor is. Afgelopen donderdag won Chelsea de Champions League heenwedstrijd bij Atletico in Madrid met 0-1. Dat moet volgens de trainer van The Blues vertrouwen geven voor de wedstrijd tegen Manchester United. “Daar moeten wij ons heel goed op voorbereiden. Wij treffen zondag een heel sterk Manchester United en het is een grote uitdaging voor ons”, zegt Tuchel over de thuiswedstrijd.

“Manchester United is een sterke club”

Manchester United staat drie plaatsen boven Chelsea in de Engelse Premier League. Tuchel onderschat de ploeg uit Manchester dan ook niet. “We moeten de realiteit accepteren. Mijn spelers moeten er klaar voor zijn en erin geloven, want Manchester United is een sterke club met een sterke geschiedenis en een zeer sterke staat van dienst”, aldus Tuchel.

Ole Gunnar Solskjaer: “We gaan naar Chelsea om te winnen”

Manchester United is de laatste jaren de sterkste van de twee gebleken tegen Chelsea in Londen. Zowel in de competitie als in de bekertoernooien was United de laatste tijd heer in meester in de Stamford Bridge, maar trainer Ole Gunnar Solskjaer weet dat het zondag weer bij nul begint. “Chelsea is een goed team. Ze spelen zondag thuis, maar we gaan daarheen om te proberen de wedstrijd te winnen”, zegt de trainer van Manchester United.

“Vol vertrouwen aan duel beginnen”

Verliezen bij Chelsea kan ervoor zorgen dat de ploeg van trainer Solskjaer zakt in de tabel. Leicester City staat derde met evenveel punten als Manchester United. Solskjaer weet dat ook. “Een overwinning kan ons een voorsprong van drie punten geven en dat is natuurlijk waar we naar moeten streven. We hebben vertrouwen in ons zelf om met een gevoel aan de wedstrijd tegen Chelsea te beginnen”, zo besluit trainer Solskjaer.

Statistieken

In de Engelse Premier League staat de twee grootste ploegen uit Manchester aan de leiding. Op de eerste plek staat Manchester City met 59 punten. Stadsgenoot Manchester United volgt op gepaste afstand met 49 punten. Het Londense Chelsea staat momenteel vijfde met 43 punten.

Head 2 Head

De laatste keer dat Manchester United op bezoek kwam bij Chelsea won de ploeg. Op 17 februari 2020 werd het 0-2 op Stamford Bridge. Op 20 oktober 2018 werd het een puntendeling in Londen: 2-2. Chelsea won voor het laatst in de Premier League van The Mancunians op 5 november 2017. Het werd toen 1-0 voor de Londense ploeg.

Huidige vorm Chelsea

Na het gedrongen ontslag van trainer Frank Lampard verloor Chelsea geen duel meer. Afgelopen dinsdag speelde de ploeg van de nieuwe trainer Tuchel tegen Atletico Madrid in de heenwedstrijd van de Champions League. Het duel werd gewonnen dankzij een treffer van Olivier Giroud. Vorig weekend werd de wedstrijd bij Southampton niet gewonnen: 1-1. Hakim Ziyech stond in deze wedstrijden beide keren niet in de basis.

Huidige vorm Manchester United

Manchester United speelde afgelopen donderdag in de Europa League tegen Real Sociedad. Op Old Trafford werd niet gewonnen (0-0), maar de heenwedstrijd dat met 0-4 werd gewonnen was genoeg voor United om door te stoten naar de laatste zestien. In de Premier League werd er afgelopen weekend ook gewonnen door de ploeg van trainer Solskjaer. Newcastle United werd in Manchester met 3-1 verslagen.

Lappenmand

De kans is vrij klein dat de twee oud-Ajax spelers zondag tegenover elkaar zullen komen te staan. Beiden vechten om een basisplek, maar bij Manchester United is Donny van de Beek ook nog is geblesseerd. De middenvelder heeft een spierblessure. Dit geldt ook voor zijn teamgenoot Edinson Cavani. Ook Phil Jones en Scott McTominay reizen zondag niet mee naar Chelsea. Chelsea-trainer Tuchel heeft met Thiago Silva (bovenbeenblessure) en Charly Musonda Jr. (operatie aan de knie) ook twee spelers minder tot zijn beschikking.

Prognose

Wij voorspellen bij de voetbal bookies dat beide teams zondag even sterk zullen zijn. Onze wedtip is dan ook een gelijkspel 2-2. Mocht dit gebeuren, dan staat er een hoge odd gereed voor elke speler die ook een X op het wedstrijdformulier van de bookmakers invulden. In onderstaand odds-overzicht vind je de gemiddelde quoteringen van deze wedstrijd.

Quoteringen Chelsea – Manchester United

De quoteringen in het 1X2 spelsysteem voor deze kraker in de Premier League zijn als volgt ingedeeld. De hoogste odd die de TOTO uitkeert voor dit duel staat genoteerd bij een zege van Manchester United: x 3.25 keer je inleg. Een gelijkspel is bij de bookmakers gemiddeld x 3.20 keer de inleg waard. Voor een overwinning van Chelsea staat x 2.19 keer je inleg ingedeeld.

De Premier League wedstrijd Chelsea – Manchester United wordt gespeeld op zondag 28 februari om 17:30 uur in het Stamford Bridge Stadion te Londen. Denk jij te weten wat de uitkomst(en) zijn voor deze Engelse kraker? Ga dan snel naar de bookmakerspagina en vul je voorspelling(en) in.

De beste Online Bookmakers