Premier League
23/06/20202 reacties

Liverpool wil winnen van Crystal Palace voor kampioenschap

Liverpool wil winnen van Crystal Palace voor kampioenschap
Doordat City maandagavond Burnley wist te verslaan kan Liverpool woensdag nog geen kampioen worden, maar het kan wel een reuzestap zetten richting die felbegeerde titel. TOTO voert de spanning rondom het kampioenschap nog wat op door de odds hoog in te schalen. Wil jij een graantje meepikken? VoetbalGokken.nl heeft de odds voor de wedstrijden van Liverpool!  

Jurgen Klopp: “Woensdagavond wacht ons een interessant duel”

Liverpool-trainer Jurgen Klopp bleef relaxed nadat de stadsderby tegen Everton slechts een punt opleverde en kijkt al snel weer verder naar het duel van woensdag, thuis tegen Crystal Palace. “De volgende wedstrijd zal tegen Crystal Palace zijn en dat wordt weer heel interessant”, zegt Klopp tegen de Engelse media.

“Crystal Palace heeft kwaliteit”

Virgil van Dijk en Wijnaldum moeten met Liverpool nog slechts twee wedstrijden winnen om The Reds voor het eerst in dertig jaar kampioen van Engeland te maken. Met de thuiswedstrijd tegen Crystal Palace kan er een reuzestap gezet worden. Klopp rekent zich vooraf niet direct rijk nu Crystal Palace op de agenda staat. “We moeten die ploeg niet onderschatten. Crystal Palace heeft veel kwaliteit. Ze verdedigen graag compact en weten dat ze een behoorlijke bedreiging kunnen vormen bij de tegenaanval. Dat maakt het echt stoer met de kwaliteit die ze hebben. We spelen woensdag weer zo goed als we kunnen”, belooft Klopp.

Virgil van Dijk: “Stapje dichterbij”

Ook Virgil van Dijk is positief over de herstart van de Premier League, maar ziet nog verbeterpunten op weg naar kampioenschap. “We hebben niet verloren van Everton. Dit is weer een volgend punt op weg naar ons doel. Niemand wist wat we konden verwachten, maar we gaan proberen om onszelf nog te verbeteren. Het voelde goed aan weer terug te zijn en we zijn een stapje dichterbij gekomen.”

Roy Hodgson: “Tegen Liverpool ons beste spel spelen”

Crystal Palace draait mee in de middenmoot van de Premier League waar de concurrentie om Europees voetbal te halen groot is. Met de uitwedstrijd tegen Liverpool voor de boeg heeft trainer- Roy Hodgson een zware klus te klaren met zijn team. “Voor ons wordt Liverpool een grote uitdaging. We moeten geloven dat we wat kunnen halen in Liverpool, maar dan moeten we beter spelen dan we deden. Alleen als we het beste spel spelen maken we een kansje”, aldus de trainer van Crystal Palace.

“Eén of twee resultaten kunnen de zaken heel snel veranderen”

Hodgson wil met zijn team Europees voetbal bereiken, maar dan moeten er nog flink wat punten gepakt worden. En dat in amper een paar weken tijd: “Het wordt een uitdaging voor de kleine groep spelers die we hebben om in zo’n korte tijd door zoveel wedstrijden heen te werken. De competitie is zo hecht als je naar beneden kijkt, een of twee resultaten kunnen de zaken heel snel veranderen. We willen natuurlijk doorgaan”, aldus de 72-jarige trainer van Crystal Palace.

Statistieken

Liverpool moest haar eerste wedstrijd naar de herstart winnen om tegen Crystal Palace kampioen te worden. The Reds stelde dat feestje zelf nog even uit door gelijk te spelen in de stadsderby tegen Everton: 0-0.Liverpool hoeft zich echter weinig zorgen te maken en heeft nog zeeën van tijd om de titel te veroveren, want de ploeg van trainer Klopp heeft twintig punten voorsprong op nummer twee Manchester City, dat maandagavond met ruime cijfers won van Burnley.Crystal Palace staat met 42 punten op de negende plek. Nummer acht Tottenham Hotspur heeft evenveel punten en is nog prima bij te benen. Europees voetbal is nog mogelijk voor de ploeg van trainer Hodgson, want het is slechts vier punten verwijderd van plek vijf:  die toegang geeft tot de Europa League. Op die vijfde plek staat Manchester United, de volgende tegenstander van Liverpool.

Head 2 Head

Liverpool wist de afgelopen twee jaren de wedstrijden tegen Crystal Palace telkens naar zich toe te trekken. De ploeg van Klopp won vorig jaar met 4-3 van de Eagles. In het seizoen 2017 -2018 werd het 1-0 voor The Reds.Begin 2017 wist Crystal Palace voor het laatste te winnen op Anfield. Op 23 maart 2017 wonnen de Eagles met 1-2.

Huidige vorm Liverpool

Het lukte afgelopen zondag maar niet om te scoren in de stadsderby tegen Everton die thuis speelde. Even leek het er zelf op dat Everton met de drie punten ging lopen in de Merseyside derby, maar ook daar wilde de bal niet het net raken. Het bleef bij een 0-0 gelijkspel.

Huidige vorm Crystal Palace

Crystal Palace beleefde wat meer plezier aan de herstart van de Premier League. De ploeg van trainer Hodgson versloeg Bournemouth (waar Nathan Aké in de basis stond en Arnaut Danjuma Groeneveld inviel) met 0-2. Daarmee trok Crystal Palace de zegereeks door die het voor de coronabreak al aan het opbouwen was. De Eagles zijn nu al vier wedstrijden op rij ongeslagen in de Engelse Premier League!

Lappenmand

De lappenmand van Liverpool is aardig vol. Afgelopen zondag voegden Joel Matip en middenvelder James Milner zich bij de geblesseerde spelers. Of zij tegen Palace weer kunnen spelen is nog onduidelijk.Shaqiri Xherdan speelt in ieder geval niet. Vanwege een ernstige kuitblessure is hij al geruime tijd inwoner van de ziekenboeg. Het is nog onduidelijk of Andrew Robertson tegen Crystal Palace kan spelen. Voor de twintigjarige Ben Woodburn (gebroken voet) komt de wedstrijd van woensdag sowieso te vroeg.Crystal Palace heeft een drietal spelers niet tot haar beschikken tegen Liverpool. Oranjespeler Patrick van Aanholt is al vanaf vorig jaar december geblesseerd. Ook Mamadou Sakho (bovenbeenblessure) en Max Meyer (enkelblessure) zullen er woensdag op Anfield niet bij zijn.

Prognose

Afgelopen zondag was voor Liverpool misschien een warming upje, maar komende woensdag gaat het sterrenteam van trainer Klopp volgens ons winnen. In eigen huis wint Liverpool volgens ons met 2-0 van Crystal Palace. Wat verwacht jij?  Onderstaand odds-overzicht geeft je alvast inzicht wat jouw voorspelling waard zou kunnen zijn als je via VoetbalGokken.nl inzet bij de bookmaker TOTO!

Quoteringen – Liverpool – Crystal Palace

Mocht Crystal Palace winnen, dan keert Koning TOTO de hoogste odd van dit duel uit. Jouw inleg wordt x 11.50 keer meer waard als de Eagles toe slaan in het Anfield Stadion. De odd voor een gelijkspel staat op x 5.50 keer je inleg ook hoog ingeschaald. Een overwinning van Liverpool is goed voor x 1.23 keer het speelbedrag.
De Premier League wedstrijd Liverpool – Crystal Palace wordt gespeeld op woensdag 24 juni om 21:15 uur in het Anfield Stadion van Liverpool. Trekken Wijnaldum en Van Dijk met hun ploeg deze wedstrijd nu wel over de streep of grijpt Crystal Palace ook nog een puntje mee uit Liverpool? Laat de TOTO weten wat jouw voorspelling is via VoetbalGokken.nl!

De beste Online Bookmakers