Premier League
26/09/2019

Premier League-kraker Manchester United – Arsenal laat TOTO bibberen

Premier League-kraker Manchester United – Arsenal laat TOTO bibberen
De TOTO barst subiet uit de voegen, want deze maandag staat de kraker tussen Manchester United en Arsenal op de rollen. Een wedstrijd die populair is bij alle voetbalfans, maar op zeker ook bij de TOTO. Er wordt de hele week al flink op gespeeld en het einde is nog niet in zicht: de voorspellingen blijven maar binnenstromen. Heb jij al een uitslag ingevuld? Zo niet, kijk dan op de bookmakerspagina van VoetbalGokken.nl! Check de hoogste odds passend bij jouw voorspelling en speel mee met deze Britse voetbaltopper!

Ole Gunnar Solskjaer: “Wedstrijden tegen Arsenal geweldig”

Het was Arsenal dat in maart dit seizoen een einde maakte aan de indrukwekkende zegereeks die United voorbije seizoen neerzette onder leiding van Ole Gunnar Solskjaer. De manager weet dus welke tegenstander hij en zijn spelers kunnen verwachten maandag. “Tijdens mijn jaren als speler ging het altijd tussen Arsenal en Manchester United. Het was een felle, maar mooie rivaliteit. Het ene jaar wonnen wij alles, het jaar erop won Arsenal weer alles. We maakten echt samen de dienst uit in Engeland in die jaren. Dat is nu wel anders, maar het blijft een geweldig affiche”, blikt Solskjaer op diverse persconferentie vooruit op de komende clash.

“Zin in de wedstrijd tegen Arsenal”

Ook voor maandag heeft de Noorse oefenmeester er weer veel zin in: “Wedstrijden tegen Arsenal zijn altijd fantastisch. We keken als spelers altijd uit naar de wedstrijd tegen Arsenal en dat is nu nog steeds het geval.”

Unai Emery: “United heeft een enorm potentieel”

Arsenal-trainer Unai Emery staat nu al ter discussie als coach van Arsenal. De tegenvallende resultaten zorgen ervoor dat het publiek van The Gunners begint te morren. Een zege in en tegen United zou het geklaag in klap verstommen, maar de Spaanse hoofdcoach weet dat die opdracht niet zomaar volbracht gaat zijn: “Winnen op verplaatsing bij Manchester United is een ander paar mouwen. Vorig jaar eindigden wij weliswaar boven United in de competitie, maar het huidige team heeft een enorm potentieel”, zo staat te lezen in Manchester Evening News.

“Echte test tegen een titelkandidaat”

Het wordt dus oppassen geblazen voor de Londense ploeg. Emery: “We moeten blijven geloven in eigen kunnen. We moeten vertrouwen houden in het proces waar we momenteel inzitten en vertrouwen houden in onze spelers. Het zijn allemaal jonge, maar zeer talentvolle spelers die de competitie moeten aangaan met de andere topploegen in Engeland. Maandag is een echte test, want United is samen met City, het steeds beter wordende Tottenham en Chelsea – dat enkel Hazard verloor deze zomer – een serieuze titelkandidaat.”

Statistieken

De cijfers liegen er niet om bij deze Britse voetbaltopper. Arsenal begint de clash als nummer vier van de ranglijst en Manchester United staat voor haar status te laag: achtste. Beide elftallen staan al straatlengte achter koploper Liverpool dat al haar duels tot nu toe winnend afsloot en al op achttien punten staat.

Head 2 Head

In de onderlinge ontmoetingen wisselen beide ploegen elkaar goed af. De voorbije editie werd een draw: 2-2. Daarna troffen de teams elkaar nog tweemaal in Londen. Eén keer voor de FA Cup: de Mancunians wonnen met 1-3 en eenmaal in de Premier League. Toen wonnen The Gunners hun thuisduel wel: 2-0.

Huidige vorm Manchester United

In de beker had United voorbije woensdag de grootst mogelijke moeite met Rochdale. Pas in de extra tijd kon United afstand nemen van de laagvlieger. Wel moet gezegd worden dat Manchester aantrad met veel jeugdspelers en wissels.In de Premier League trad men tegen West Ham United wel op volle oorlogssterkte aan, maar ook daar overtuigende de ploeg van Solskjaer niet. West Ham boekt in eigen huis een vrij simpele 2-0 zege. De mindere resultaten volgen op twee gewonnen duels. Zowel tegen FC Astana (Europa League) als tegen Leicester City (Premier League) werd met 1-0 gewonnen. Ook al geen overtuigende cijfers. Daar komt dan nog de 1-1 bij Southampton bovenop.

Huidige vorm Arsenal

Arsenal had begin deze maand even een dipje te verwerken. Tegen Tottenham Hotspur en Watford werd gelijkgespeeld. Beide duels eindigden in 2-2. Maar daarna werd de motor weer aan geslingerd en werden achtereenvolgens op verplaatsing bij Eintracht Frankfurt (Europa League 0-3), thuis tegen Aston Villa (3-2) en thuis tegen Nottingham (5-0) een zegereeks geopend die Emery ongetwijfeld wil voortzetten deze zondag.

Lappenmand

Zowel United als Arsenal zullen – zoals het er nu naar uitziet - op Old Trafford aantreden met een gemankeerd elftal. Bij United ontbreken Luke Shaw en Erik Bally in de verdedigende linie, voorin moet men het stellen zonder Marcus Rashford en Anthony Martial en op het middenveld is het ontbreken van Paul Pogba een behoorlijke aderlating.Bij The Gunners slechts een blessuregeval, maar wel direct een hele belangrijke. De Franse spits Alexandre Lacazette is out voor het duel tegen United. Geluk bij ongeluk is dat de Ierse goaltjesdief Nicolas Pepe het de voorbije weken op de heupen heeft. Pepe heeft er al zes in liggen.

Prognose

Onze verwachting is een spannende wedstrijd met kansen over en weer, maar uiteindelijk trekt United aan het langste eind. Arsenal staat er weliswaar iets beter op, maar het thuisvoordeel gaat de doorslag betekenen. We zetten op ons wedformulier een 2-1 eindstand in het voordeel van Manchester United? Wat is jouw verwachting? Check onderstaande odds en bepaal jouw spelstrategie voor deze Engelse topwedstrijd.

Pre-wedstrijdquoteringen voor Manchester United – Arsenal

De Nederlandse TOTO schroeft de odds voor de Premier League-wedstrijden graag wat op. De hoogste odd van deze wedstrijd x 3.40 keer de inleg wordt uitgekeerd als het een gelijkspel wordt tussen deze twee Engelse voetbalgrootheden.Verwacht je dat The Gunners een driepunter schieten in het Old Trafford stadion? Noteer dan een 2 in het 1X2 spelsysteem van de TOTO en ontvang je inleg x 3.00 keer terug als dit echt gaat gebeuren. Voor winst van Manchester United heeft bookmaker Koning TOTO met x 2.30 keer de inleg nog een hoge odd voor je gereedstaan.
De Premier Leaguewedstrijd Manchester United – Arsenal wordt gespeeld op maandag 30 september om 21:00 uur in het Old Trafford stadion te Manchester. Strijken The Red Devils na speeltijd met de eer door Arsenal over de knie te krijgen of laten The Gunners niet over zich heen lopen door de ploeg van Solskjær? Sla je slag bij de TOTO en speel mee op deze kraker in de Engelse competitie.

De beste Online Bookmakers