Serie A
21/07/20202 reacties

Inter treft Fiorentina in speelronde 35 van Serie A

Inter treft Fiorentina in speelronde 35 van Serie A
In de Italiaanse Serie A wordt midweeks de 35ste speelronde gespeeld en voor Inter betekent dit een thuiswedstrijd tegen Fiorentina. Onze landgenoot Stefan de Vrij moet er met zijn team voor gaan zorgen dat de drie punten in Milaan blijven. Fiorentina heeft dit seizoen niets meer te verliezen. Kan Inter daarvan profiteren of gaat de ploeg uit Florence een stuntje uithalen in San Siro. VoetbalGokken blikt vooruit en heeft de beste odds van Koning TOTO alvast voor je opgezocht.

Antonio Conte: “Fiorentina is een gevaarlijke ploeg”

Inter-hoofdcoach Antonio Conte staat bekend al een man met een realistische blik. Kijken naar de stand zou de komende wedstrijd thuis tegen Fiorentina geen problemen mogen opleveren, maar Conte ziet dat anders: “Fiorentina is een gevaarlijke ploeg, die zeer moeilijk te bespelen valt. Ze kunnen zeker problemen voor ons opleveren. We zullen dus attent en geconcentreerd moeten spelen.”

“Veel respect voor Fiorentina”

Conte weet dat er – vooral in de pers – veel gesproken wordt over de controverse tussen beide elftallen, maar hij zegt daar zelf niks van te merken of te voelen. Ook niet bij zijn spelers. “Om eerlijk te zijn, ik heb nog nooit zoveel vijandschap met Fiorentina gevoeld”, zegt Conte op het digitale huis van de club. “We hebben veel respect voor Fiorentina, maar ik denk dat deze tegenstelling in Florence veel sterker gevoeld wordt dan hier in Milaan.”

Trainer Fiorentina: “Inter is al jaren een topploeg”

Fiorentina-trainer Giuseppe Iachini weet dat de uitwedstrijd bij Inter best eens lastig kan gaan worden. Zijn spelers zijn met hun gedachten al op een tropisch eiland, terwijl Inter nog honderd procent gefocust is: “Inter is al Jaren een topploeg in Italië en ook Europees. We zullen keihard moeten vechten tegen dit topteam”, aldus Iachini in de Italiaanse pers.

“Met frisse moed richting Milaan”

Over zijn eigen ploeg is hij kort maar krachtig: “We verloren een paar punten na de lockdown, maar de jongens geloven er nog steeds in en we willen deze competitie goed afronden, met goede resultaten. We hebben ons doel bereikt: handhaving in de Serie A en ook al was dat heel moeilijk. We zijn tevreden en gaan met frisse moed richting Milaan.”

Statistieken

Internazionale draait mee in de top drie van de Serie A. De ploeg van trainer Conte heeft 72 punten en strijdt met Atalanta Bergamo - waar Marten Roon en Hans Hateboer spelen - en Lazio Roma om de beste plek achter de waarschijnlijke kampioen: Juventus. De ploeg uit Turijn is koploper en heeft nog maar een paar punten nodig om de titel definitief te pakken.Fiorentina heeft met de twaalfde plek niets meer te winnen of te verliezen. De ploeg van Iachini heeft 42 punten bijeengeraapt en staat daarmee ver van de degradatieploegen en ver van de Europese plekken af.

Head 2 Head

Trainer Conte is niet voor niets op zijn hoede. Fiorentina weet hoe het moet winnen in Milaan. Alhoewel de laatste zeges al wel van vijf jaar terug zijn. Fiorentina wist in 2015 beide bezoeken bij Inter om te zetten in een overwinning. Begin dat jaar werd er met 0-1 gewonnen en eind september zelfs met 1-4.In de jaren erna had Inter weinig te vrezen van de ploeg uit Florence. Alle vier de ontmoetingen werden gewonnen; inclusief de bekerwedstrijd begin dit jaar. Toen werd het 2-1 in Guiseppe Meazza.

Huidige vorm Inter

Afgelopen weekend speelde Inter uit tegen AS Roma. De Vrij opende de wedstrijd met zijn treffer in de vijftiende minuut. AS Roma kwam tweemaal terug met een treffer. De Belg Romelu Lukaku scoorde in het slot van de wedstrijd waardoor het een 2-2 gelijkspel werd. Een paar dagen voor de trip naar Rome speelde Inter tegen SPAL en dat duel werd met 0-4 gewonnen.

Huidige vorm Fiorentina

Ook Fiorentina wist afgelopen weekend te winnen. Thuis werd het 2-0 tegen Torino en een week eerder werd Lecce met 1-3 al aan de zegekar geknoopt. Begin deze maand werd er nog verloren van Sassuolo met 1-3, maar in de duels daarna verloor de ploeg van trainer Iachini niet meer.

Lappenmand

Inter-spelers Nicolo Barella (hamstringblessure) en Matias Velco (knieblessure) zijn tegen Fiorentina nog niet inzetbaar voor trainer Conte.Ook Fiorentina moet wat spelers door een blessure missen. Marco Benassi (gescheurde kuitspier) en Ricardo Baroni (blessure lendenspier) komen woensdag tegen Inter niet in actie.

Prognose

Inter wil geen punt meer missen en Fiorentina is het seizoen al aan het afronden dus wij voorspellen een zege van Internazional. Onze wedtip bij de bookmaker is 2-0 voor Inter. Ben jij ook voor deze voorspelling of heb je iets anders in gedachten? Koning TOTO ziet jouw voorspelling graag verschijnen en beloont de juiste voorspelling met hoge odds. Hoe hoog? Dat vind je hieronder.

Quoteringen FC Internazionale Milano  – ACF Fiorentina

Bij de TOTO staat de hoogste odd genoteerd voor een overwinning van Fiorentina. Je ontvangt x 6.00 keer de inleg terug als de ploeg uit Florence wint in de hoofdstad van Italië.Een gelijkspel krijgt met x 4.50 keer de inleg ook een zeer waardevolle quotering mee. Denk jij dat Inter wint? Een overwinning van Internazionale staat in het 1X2 spelsysteem op een zeer nette x 1.45 keer het speelbedrag genoteerd.
De Serie A wedstrijd FC Internazionale Milano  – ACF Fiorentina wordt gespeeld op woensdag 22 juli om 21:45 uurin Guiseppe Meazza te Milaan. Denk jij te weten wat de uitslag is? Laat jouw voorspelling vandaag alvast achter bij de TOTO en win leuke geldprijzen bij de Nederlandse bookmaker. Speel te aller tijde wel verantwoord. Zo blijft inzetten op voetbalwedstrijden leuk!

De beste Online Bookmakers