Serie A
09/01/20203 reacties

Italiaanse topmatch Inter vs. Atalanta verdeeld bookmakers

Italiaanse topmatch Inter vs. Atalanta verdeeld bookmakers
Komend weekeinde wacht er een geweldige topper in de Italiaanse Serie A. Voetbalgrootmacht Inter Milaan neemt het thuis op tegen de ‘nieuwe’ topploeg uit Italië: Atalanta Bergamo. Kortom: Stefan de Vrij tegen De Roon en Hateboer. Wie gaat er met de zege aan de haal of worden de punten gedeeld? Koning TOTO is het er niet over eens. VoetbalGokken.nl blikt vooruit met een analyse van beide trainers, de statistieken en de odds!

Antonio Conte: “Hard werken om in titelrace te blijven”

De huidige trainer van Inter, was ruim een decennium geleden nog actief bij Atalanta Bergamo. Maar dat was in lang vervlogen tijden en dat speelt komend weekend geen rol meer. Antonio Conte focust zich vooral op zijn eigen spelersgroep en kijkt daarbij ook nauwelijks naar de concurrentie: “We moeten onszelf nu niet vergelijken met Juventus. Die zijn op elk vlak op een ander niveau. We moeten hard werken om ze bij te benen.”

“Volle bak gaan tegen Atalanta”

Conte is wel blij met de prestaties van zijn elftal tot nu toe en hoopt daar tegen Atalanta een vervolg aan te breien: “Het is knap dat we halverwege het seizoen nog meestrijden om de landstitel, maar vergeet niet dat we altijd volle bak gingen: op 200 kilometer per uur. En dat zal tegen Atalanta weer nodig zijn”, aldus de Inter-coach in de Italiaanse sportkranten.

Gian Piero Gasperini: “Wij kunnen Inter problemen bezorgen”

Gasperini was in het verleden trainer bij Inter en keert dus nu terug bij de club die hem enkele jaren geleden aan de kant schoof. Hij verwacht dat zijn ploeg dit weekend een zware kluif gaat krijgen aan zijn oude werkgever: “Juventus blijft numeriek en kwalitatief het sterkste team. Ik hoop dat wij tegen Napoli en Inter voor problemen kunnen zorgen. Als we van Inter weten te winnen mogen we stellen dat Atalanta definitief tot de subtop behoort.”

Statistieken

Inter begint deze Italiaanse topper als koploper van de Serie A. De voetbalploeg uit Milaan verzamelde tot nu toe 45 punten uit 17 duels, evenveel als Juventus na 18 speelronden. Inter heeft echter een beter doelsaldo en staat daarom bovenaan.

Head 2 Head

Vorig seizoen werd Inter – Atalanta 0-0. De vier edities daarvoor eindigden allemaal in een zege voor de thuisploeg. De editie van 2017 werd zelfs een regelrechte afstraffing voor de bezoekers die met 7-1 moesten afdruipen! Inter verloor voor het laatst van Atalanta Bergamo in 2014. Toen werd het 1-2.

Huidige vorm Inter Milan

Inter won maandagavond met 1-3 bij Napoli en gaat met een tank vol zelfvertrouwen dit duel in, want ook de laatste wedstrijd van 2019 leverde een dikke zege: 4-0 thuis tegen Genua. De laatste uitwedstrijd voor Inter was die bij Fiorentina. Dat verliep een stuk moeizamer: 1-1. Maar tegen Atalanta mag de ploeg van verdediger Stefan de Vrij opnieuw spelen voor het thuispubliek van Stadio Giuseppe Meazza.

Lappenmand

Kwadwo Asamoah is nog altijd geblesseerd. De 31-jarige linkermiddenvelder van Inter kampt sinds begin december met knieklachten. Danilo D’Ambrosio heeft een beenblessure waardoor ook hij niet kan meespelen tegen Atalanta.De bezoekers uit Bergamo hebben een lege ziekenboeg. Geen enkele speler van Atalanta dus in de lappenmand, maar voor onze landgenoot Hans Hateboer wordt het wel oppassen geblazen. De 25-jarige rechtervleugelverdediger van Atalanta staat op scherp met al vier gele kaarten op zak betekent een volgende boeking dat hij een schorsing moet uitzitten.

Prognose

Onze voorspelling voor Inter – Atalanta Bergamo is: 2-0. Hoewel Atalanta het prima doet, verwachten wij toch dat de thuisploeg aan het langste eind gaat trekken. Verwacht jij dit ook of ga je voor een andere uitslag? Check onderstaand overzicht van de gemiddelde odds bij TOTO.nl en bepaal op welke uitslag jij wilt spelen!

Quoteringen Inter Milan – Atalanta Bergamo

Koning TOTO heeft voor dit thuisduel van de koploper van de Serie A de odds hoog ingeschaald. Wint Atalanta? Dan levert je dat het meeste op. De TOTO is bereid om gemiddeld x 3.75 keer je inleg uit te keren als Atalanta de Italiaanse competitieleider weet te verslaan voor de ogen van hun eigen publiek. Verwacht je een gelijkspel? Dan is de quotering van x 3.40 keer je inleg zeker de moeite waard om in te zetten op een gelijkspel. Een overwinning van Inter wordt in het 1X2 spelsysteem met een odd van x 2.00 keer je inleg ook erg goed beloond.
De Serie A wedstrijd Inter Milaan – Atalanta wordt gespeeld op zaterdag 11 januari om 20:45 uur in Stadio Giuseppe Meazza in Milaan. Voorspel deze wedstrijd bij de TOTO en maak kans op leuke prijzen. Wordt het volgens jou Inter of Atalanta die deze negentiende speelronde gaat veroveren? Haal via VoetbalGokken.nl alles uit deze wedstrijd en doe mee.

De beste Online Bookmakers