Serie A
22/07/20202 reacties

Juventus gaat vol gas voor drie punten bij Udinese

Juventus gaat vol gas voor drie punten bij Udinese
Juventus kan het kampioenschap al bijna ruiken, maar er zijn nog een paar puntjes nodig om de titel van dit seizoen echt te kunnen pakken. Komende donderdag gaat Juventus er drie proberen bij te schrijven tegen Udinese. Koning TOTO verwacht een klinkende zege voor de huidige koploper in de Serie A. Welke uitslag voorspel jij?

Udinese-trainer Luca Gotti: “Hoop op resultaat tegen Juventus”

Voor Udinese is de 35e speelronde er eentje waar weinig eer valt te behalen. Trainer Luca Gotti beseft dat de winstkansen tegen Juventus klein zijn. “ik zie dat mijn spelers alles blijven geven en dat geeft mij hoop voor een resultaat in het duel van donderdag tegen Juventus”, zegt Gotti in de voorbeschouwing.

“We moeten ons opbeuren”

Udinese kan zelf ook nog wat punten gebruiken om definitief in de veilige middenmoot te belanden. “We moeten zelf zoveel mogelijk punten verzamelen zonder te wachten op goed nieuws van de andere ploegen. Daar hopen wij dan maar op”, aldus Gotti die met Bram Nuytinck, Marvin Zeegelaar en Hidde ter Avest ook drie Nederlanders onder zijn hoede heeft.

Maurizo Sarri: “Winnen is geen uitgemaakte zaak”

Het kampioenschap kan Juventus bijna niet meer mislopen. Als Juve donderdagavond wint van Udinese dan kan de ploeg van trainer Maurizio Sarri in de daaropvolgende duel tegen Sampdoria kampioen van Italië worden. Maar zolang die duels nog niet gespeeld zijn, wil Sarri niet juichen. “We moeten begrijpen dat winnen bij Udinese op voorhand geen uitgemaakte zaak is”, aldus de trainer van onder meer onze landgenoot Matthijs de Ligt.

“Punt voor punt uitvechten”

De bescheiden Sarri weet wat hem en zijn mannen donderdag te doen staat. “We moeten ons concentreren op de komende duels. Om te beginnen de wedstrijd van donderdag tegen Udinese. Dat is het enige dat nu telt. Dit seizoen wordt punt voor punt uitgevochten”, aldus de trainer van Juventus.

Statistieken

Juventus staat met tachtig punten stijf bovenaan. De ploeg van trainer Sarri moet nog twee wedstrijden winnen en de Scudetto gaat naar Turijn. Er zijn nog vier speelronden te gaan waarin De Ligt en zijn team dit ultieme doel kunnen bewerkstellen.Udinese heeft ook nog wat punten nodig om niet in de gevarenzone te komen. De ploeg van trainer Gotti staat zestiende met 36 punten. De achttiende plek betekent al degradatie naar de Serie B en op die plek staat nu Lecce met 29 punten. Er zijn nog twaalf punten te verdienen, dus helemaal veilig is de ploeg uit Udine nog niet.

Head 2 Head

In de laatste vijf jaar is Juventus in de Serie A vijfmaal naar het stadje Udine afgereisd. Driemaal wist De Oude Dame te winnen van Udinese en tweemaal werd het een gelijkspel. De laatste keer dat Juventus op bezoek kwam, was in 2018. Toen werd het 0-2 in het voordeel van de ploeg uit Turijn.

Huidige vorm Udinese

Udinese won haar laatste drie partijen ook niet. Afgelopen zondag ging het mis bij Napoli 2-1. Een paar dagen daarvoor wist de ploeg van trainer Gotti nog wel knap een gelijkspel te spelen tegen Lazio 0-0. Het thuisduel tegen Sampdoria ging met 1-3 dan wel weer verloren.

Huidige vorm Juventus

Juventus heeft maandagavond een zware wedstrijd gespeeld tegen Lazio Roma; dat lange tijd meestreed om de titel. Dankzij twee treffers van Cristiano Ronaldo raapte De Oude Dame weer drie punten bij elkaar. Lazio-speler Ciro Immobile schoot er nog een strafschop in, maar dat was niet genoeg om Juve in eigen huis te laten buigen. Het werd 2-1 in Turijn en die overwinning kwam na twee gelijke spelen (Sassuolo 3-3 en Atalanta Bergamo 2-2) en de verloren wedstrijd tegen AC Milan 4-2 goed van pas.

Lappenmand

Udinese kan tegen Juventus niet beschikken over de spelers  Rolando Mandragora (gescheurde kruisband) en Sebastian Prodl (knieblessure). Ook is het nog de vraag of Mato Jajalo en Lukasz Teodorczyk (beiden knieblessure) donderdag al kunnen aantreden. Ook is het nog afwachten of de Braziliaanse middenvelder Walace het donderdag kan opnemen tegen de koploper.Ook de ziekenboek van Juventus wordt bezocht. Sami Khedira kan door een blessure aan de adductorspier niet mee naar Udine. Ook Mattia De Sciglio kan door een dijblessure niet aansluiten aan de selectie van Sarri. Ook de 35-jarige verdediger Giorgio Chielini (spierblessure) is donderdag niet van de partij. Verdediger Leandro Bonucci is geschorst voor de wedstrijd tegen Udinese.

Prognose

Wij verwachten dat Juventus drie punten gaat pakken bij Udinese. Een 1-3 overwinning is onze wedtip voor dit duel. Ben jij benieuwd wat een zege van Juve oplevert of ben je nieuwsgierig naar de overige odds van Koning TOTO? De gemiddelde quoteringen bij deze Nederlandse bookmaker staan hieronder alvast vermeld. De meest actuele odds vind je via de bookmakerspagina van VoetbalGokken.nl!

Quoteringen Udinese Calcio – Juventus

De quoteringen zijn niet mis bij Koning TOTO. De hoogste odd kan je verwachten bij een zege van Udinese. Jouw inleg wordt x 4.95 keer meer waard als Udinese thuis wit van Juve.Voor een gelijkspel heeft Koning TOTO met x 3.85 keer het speelbedrag ook een hoge odd voor je genoteerd in het 1X2 spelsysteem. Een zege van Juventus levert gemiddeld x 1.62 keer de inleg op.
De Serie A wedstrijd Udinese Calcio – Juventus wordt gespeeld op donderdag 23 juli om 19:30 uur in de Dacia Arena te Udine. Denk jij dat Juventus wint en dit weekend kampioen gaat worden? Laat je voorspelling vandaag alvast achter bij de TOTO via VoetbalGokken.nl!

De beste Online Bookmakers