Serie A
03/07/2020

Juventus krijgt bezoek van stadsgenoot Torino FC

Juventus krijgt bezoek van stadsgenoot Torino FC
In de Serie A krijgt koploper Juventus aanstaande zaterdag bezoek van stadsgenoot Torino FC. De ploeg van Matthijs de Ligt is in de Italiaanse competitie al lange tijd ongeslagen en wil die reeks doortrekken naar de stadsderby tegen de Turijnse middenmoter. VoetbalGokken.nl heeft de odds van Koning TOTO opgezocht en laat de trainers hun woordje doen!

Maurizio Sarri: “Torino kan het ons moeilijk maken”

Juventus-trainer Maurizio Sarri timmert met zijn ploeg hard aan de weg om kampioen te worden. De ploeg van Sarri laat weinig punten liggen, maar voor een stadsderby tegen Torino is de Italiaanse trainer op zijn hoede. “Een derby is een derby en die zijn altijd interessant. Torino kan het ons moeilijk maken”, zegt Sarri op strenge toon.

“Onze fysieke conditie verbetert”

De trainer van Juventus ziet elke week verbeteringen in zijn team en dat is een goed vooruitzicht op de komende wedstrijden. “We creëren de laatste tijd een hoop kansen en we maken prachtige doelpunten. Dat laat zien dat onze fysieke conditie verbetert.” Sarri vindt vooral dat Paulo Dybala en Cristiano Ronaldo elkaar steeds beter weten te vinden. “Ze zijn meer op zoek naar elkaar en ze hebben zich gerealiseerd dat als ze elkaar helpen, ze beiden veel productiever kunnen worden”, aldus Sarri.

Moreno Longo: “Niets is onmogelijk”

Torino heeft een loodzware week voor de boeg. Afgelopen dinsdag speelde de ploeg van trainer Moreno Longo al tegen Lazio Roma die werd verloren met 1-2 en komende zaterdag wacht de uitwedstrijd tegen stadsgenoot Juventus. Longo: “We moeten denken dat niets onmogelijk is, ook al wordt het een belangrijke wedstrijd tegen Juventus”, zo moedigt Longo zijn team aan.

“Met mes tussen de tanden spelen tegen Juventus”

Volgens Longo moet alles meezitten wil zijn team een punt binnentikken tegen Juve. “Het is een duel waarvan we weten hoeveel het waard is voor ons en onze fans. De punten kunnen voor ons dubbel waard zijn, we spelen tegen Juventus met het mes tussen onze tanden om een ​​overwinning te behalen”, besluit de trainer van Torino.

Statistieken

Met 72 punten staat Juventus bovenaan de tabel van de Serie A. De ploeg van De Ligt houdt SS Lazio (68 punten) met vier punten achter zich. Op de derde plek staat Internationale met 64 punten. Torino vinden we terug op de veertiende plek met 31 punten. Daarmee concurreert Torino met Fiorentina (dertiende met 31 punten) en Sampdoria dat op de vijftiende plek staat met 29 punten.

Head 2 Head

Torino is al heel wat jaartjes achtereen een vertrouwde ploeg in de Serie A. Juventus krijgt dus elk seizoen wel een keer een bezoekje van de stadsgenoot. Vorig jaar wist Juve de stadsderby niet in een overwinning om te zetten. In het Allianz Stadion werd het met 1-1 een gelijkspel. Diezelfde uitslag kwam in 2017 ook al uit de bus rollen. De laatste keer dat De Oude Dame thuis nog won van Torino in de Serie A was eind 2015: 2-1.

Huidige vorm Juventus

De ploeg van trainer Sarri is, na de uitschakeling door Napoli in de Italiaanse beker, niet meer te stoppen. Achtereenvolgend werden Bologna 0-2, Lecce 4-0 en Genoa 1-3 aan de zegekar geknoopt. De topploeg uit Turijn is hard op weg kampioen van Italië te gaan worden. Ook de achtste finale van de Champions League staat nog op het programma van Juve. Het Olympique Lyon van Memphis Depay en Kenny Tete komt begin augustus naar Turijn om tegen Juventus aan te treden in het Miljoenenbal.

Huidige vorm FC Torino

Torino heeft wat minder geluk gehad in de herstart van de Italiaanse competitie. Er werd maar Ă©Ă©n van de vier gespeelde duels gewonnen en dat was tegen Udinese: 1-0. De eerste wedstrijd van de herstart speelde Torino thuis tegen Parma en dat duel werd een gelijkspel 1-1. De laatste twee wedstrijden gingen verloren: Cagliari 4-2 en tegen de nummer twee van de competitie Lazio Roma 1-2.

Lappenmand

Juventus heeft heel wat verdedigers in de lappenmand zien verdwijnen. Merih Demiral is wegens een gescheurde kruisband al een half jaar uit de roulatie, maar wordt deze maand nog terugverwacht. Voor de spelers Sami Khedira (adductorspier), Giorgio Chiellini (trainingsachterstand), Alex Sandro (binnenbandblessure) en Mattia De Sciglio (blessure aan de tweekoppige dijbeenspier) komt de derby tegen Torino sowieso te vroeg. Marko Pjaca heeft geen speelbevoegdheid en mag zaterdag niet aansluiten bij de selectie van Sarri.Torino kan zaterdag niet beschikken over middenvelder Daniele Baselli die last heeft van een ingescheurde kruisband. Dan zijn er met doelman Vanja Milinković-Savić en de twee spitsen Lucas Boyé en Vitalie Damascan nog een drietal die door een schorsing de wedstrijd tegen Juventus moeten missen.

Prognose

Een stadsderby kan heel raar verlopen, maar wij verwachten dat Juventus geen kind heeft aan Torino. We voorspellen een 3-0 zege van Juve en misschien zit daar wel een doelpuntje van De Ligt bij.Benieuwd hoeveel Koning TOTO over heeft voor een zege van Juventus, een gelijkspel of een stuntoverwinning van Torino? Hieronder staan de gemiddelde quoteringen van de TOTO alvast genoteerd.

Quoteringen Juventus – FC Torino

Er staat een torenhoge quotering in het 1X2 spelsysteem van de TOTO klaar bij een zege van Torino. Mocht het kleine broertje van Juventus erin slagen deze stadsderby te winnen, dan wordt jouw inleg gemiddeld x 11.30 keer meer waard.Je kunt ook een hoge beloning verwachten als het een gelijkspel wordt in Turijn. Voor een puntendeling keert Koning TOTO gemiddeld x 5.63 keer jouw speelbedrag uit. Een overwinning van Juventus levert met een odd van x 1.30 keer je speelbedrag ook nog een leuk extra centje op.
De Serie A wedstrijd Juventus – Torino FC wordt gespeeld opzaterdag 4 juli om 17:15 uurin het Allianz Stadion te Turijn. Speelt Matthijs de Ligt de sterren van de hemel in deze stadsderby of is het juist Torino die van De Oude Dame punten weet weg te snoepen? Laat deze Turijnse derby niet zomaar aan je voorbijgaan en profiteer van de hoogste odds en slimste speeltechnieken bij Koning TOTO.

De beste Online Bookmakers