Serie A
17/07/2020

TOTO schaalt odds hoog in voor Serie A: Juventus vs. Lazio Roma

TOTO schaalt odds hoog in voor Serie A: Juventus vs. Lazio Roma
Aanstaande maandag staat er een kraker gepland in de Italiaanse Serie A. Matthijs de Ligt treft met Juventus in speelronde 34 Lazio Roma. Juventus wil kampioen worden en moet dus winnen, maar Lazio strijdt met Atalanta en Internationale voor de tweede (of misschien wel eerste) plek. Koning TOTO smult van dit soort duels en schaalt de quoteringen weer extra hoog in!

Maurizio Sarri: “Lazio kan zomaar de betere zijn”

Het loopt de laatste wedstrijden behoorlijk stroef bij Juventus, maar trainer Maurizio Sarri heeft gezien dat Lazio ook niet in haar beste vorm steekt. Sarri is wel op zijn hoede voor de ploeg uit Rome, want juist als je het niet verwacht slaan de Romeinen toe. “Lazio bevindt zich momenteel ook niet in haar beste vorm, maar dat kan snel veranderen. We moeten scherp zijn, want Lazio kan zomaar de betere zijn maandag”, zegt Sarri in zijn voorbeschouwing op de clubwebsite.

“Balans vinden is niet gemakkelijk”

Bovendien moet Sarri ook in de spiegel kijken, want Juve zit in een kleine vormdip. “Er zijn momenten dat ik het enorme potentieel van deze ploeg voel. Er zijn ook momenten dat ik perplex sta, als het de tegenstander zo makkelijk wordt gemaakt ons strafschopgebied binnen te komen. We moeten de juiste balans vinden om tegen Lazio niet weer in de val te lopen, maar dat is niet gemakkelijk”, aldus de trainer van Juventus.

Simone Inzaghi: “Juventus-uit is altijd moeilijk”

Zoals Sarri al aangaf, ook bij SS Lazio wil het de laatste tijd niet echt vlotten. Het team van trainer Simone Inzaghi wint niet veel duels meer, maar ook Inzaghi waarschuwt zijn team voor de wedstrijd van maandag tegen Juventus. “We kijken alleen naar onszelf, ongeacht de resultaten elders. Natuurlijk zal het moeilijk worden bij Juventus, maar we moeten er wel voor gaan”, vertelt Inzaghi aan Lazio Style Radio.

“Het wordt niet gemakkelijk in Turijn”

Trainer Inzaghi is dan ook naarstig op zoek naar een manier om zijn eigen ploeg op de rails te krijgen voor het treffen tegen de Oude Dame: “Gezien onze huidige vorm moeten we er rekening mee houden dat het niet gemakkelijk zal worden in Turijn. Juventus is een team dat goed voetbal speelt en Sarri is een geweldige coach. Ze vechten om kampioen te worden en dat zijn altijd lastige gevechten”, zo besluit Inzaghi zijn voorbeschouwing op de wedstrijd van maandag.

Statistieken

Juventus staat nog altijd safe bovenaan in de Serie A en heeft met 77 punten een redelijk comfortabele voorsprong op de rest. Er zijn nog vijf wedstrijden te gaan waarin De Oude Dame de titel kan veroveren. In die resterende duels moet er dan nog wel acht punten verdiend worden. Drie daarvan zouden maandag tegen Lazio al binnen gehaald kunnen worden.In theorie kunnen Lazio, Atalanta Bergamo en Internationale ook nog kampioen worden. De concurrentie is namelijk heel dichterbij nu Juventus meerder keren dure punten heeft laten liggen.

Head 2 Head

De laatste keer dat Lazio bij Juventus op bezoek kwam werd er door De Oude Dame met 2-0 gewonnen. Dat lukte eerder dit seizoen in de finale van de Supercoppa niet. Juve verloor – in een wedstrijd op neutraal terrein - met 1-2 van Lazio.In 2012 werd het voor het laatst een gelijkspel tussen beide elftallen. Ruim acht jaar geleden werd het 0-0 in het Allianz Stadion.

Huidige vorm Juventus

Wie de Serie A een beetje volgt, heeft het wel gezien dat Juventus niet in bloedvorm is. De ploeg van De Ligt won haar laatste drie duels niet. Zo werd het afgelopen woensdag op bezoek bij Sassuolo een gelijkspel: 3-3 en afgelopen weekend werd de thuiswedstrijd tegen Atalata Bergamo met een 2-2 gelijkspel ook al niet naar eigen hand gezet. Na de verloren wedstrijd van vorige week bij AC Milan 4-2 heeft Juventus de draad nog niet weer kunnen oppakken.

Huidige vorm SS Lazio

SS Lazio Roma zit ook in zak en as. De ploeg van Inzaghi verloor drie van de vier wedstrijden die de afgelopen tijd werden gespeeld. Tegen Udinese werd het afgelopen woensdag met 0-0 nog een gelijkspel, maar de wedstrijden tegen Sassuolo: 1-2 en Lecce: 2-1 en AC Milan 0-3 gingen verloren.

Lappenmand

Koploper Juventus kan maandag tegen Lazio Roma nog altijd niet beschikken over Sami Khedira die laat heeft van zijn adductorspier. Ook Mattia De Sciglio zal er door een blessure aan zijn dijbeenspier niet bij zijn.Lazio moet tegen Juventus de volgende vier spelers missen: Senad Lulic (enkelblessure), Joaquin Correa (zijdeband-blessure), Adam Marusic (dijbeenblessure) en Lucas Leiva (knieklachten) niet aantreden tegen de koploper van de Italiaanse competitie. Verdediger Patric is geschorst voor de kraker van maandag en dat is een flinke aderlating voor trainer Inzaghi.

Prognose

Volgens ons houdt de vormdip waar Juventus en Lazio mee te maken hebben nog wel even aan. Wij voorspellen voor de wedstrijd van maandag een 1-1 gelijkspel. Koning TOTO heeft voor de juiste uitslag een hoge odd gereedstaan. Benieuwd wat jouw voorspelling via VoetbalGokken.nl waard kan zijn? Bekijk hieronder alvast de gemiddelde odds of check de meest actuele quoteringen op de bookmakerspagina van VoetbalGokken.nl!

Quoteringen Juventus – Lazio Roma

De hoogste odd bij deze Serie A wedstrijd is x 4.50 keer je inleg. Deze wordt door TOTO uitgekeerd in het 1x2 spelsysteem als Lazio wint.Een gelijkspel in het Allianz Stadion staat bij de TOTO gemiddeld op x 3.85. Wint Juventus met De Ligt als rots in branding? Dan kan je rekenen op een gemiddelde beloning van x 1.67 keer het door jouw ingebrachte speelbedrag.
De Serie A match Juventus – Lazio Roma wordt gespeeld op maandag 20 juli om 21:45 uur in het Allianz Stadion te Turijn. Welke ploeg verwacht jij dat maandag drie punten mag bijschrijven? Houd de quoteringen bij de TOTO scherp in de gaten en zet via VoetbalGokken in om kans te maken op mooie geldbedragen!

De beste Online Bookmakers